1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

maasturi hakusessa.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja yadong, 19.9.2015.

 1. Katsastusviat on yleensä aika pieniä (halpoja) kun ne autot kuitenkin viedään ajamalla sinne katsastukseen. Hinaustilastot kertoo jo enemmän. Korjauksista luotettavia tilastoja onkin hankalampi saada
   
 2. Whitepower

  Whitepower 1st gear

  Miksi ajattelet ettei korjattu näyttäisi hyvältä? Olen nähnyt paljon korjautettuja kuskinpenkkejä ja aina on näyttänyt hyvältä. Hinnatkin mitä olen kuullut on ollut asiallisia..
   
 3. hartsa69

  hartsa69 3rd gear

  Joo, en tiedä mitä olen tuossa oikeen ajatellut :eek:
   
 4. 6PPC

  6PPC 3rd gear

  Tuli hommattua Jeep Grand Cherokee kutoskoneella. Ainakin parin viikon kokemuksella hintansa väärti.
  Toyota-imbesillien ensimmäinen huoli oli polttoaineen kulutus. Sitten verenpaine vähän laskee kun sanoo, että vie 30 litraa kevyessä ajossa.
  Totesin tosin että saman hintaluokan Toyota LC kuluttaa ensimmäiset puoli vuotta pelkkää suojakaasua
   
  MudMax, leivonharri ja chevytb02 tykkäävät tästä.
 5. cuda69

  cuda69 Gearhead

  Minulla ollu nyt Grant Cherokee ajossa jotain puoli vuotta ja on 5,9 litrasella V8 moottorilla,en ole vielä ajanut ilman traileria ,mikä perässä kuluttaa aikalailla tasan 18 satasella 90km mittarinopeudella ja kärryn paino ollut noin 2tuhatta kiloa,hyvä ostos on ollut,vaikka ostin vaihteistovikasena ja ajettukkin 440tuhatta,ensimmäinen omistaja oli ajanut jeepillä noin 300 tuh ja oli kirjannut kaikki ylös,vesipumppu ja tankkiyksikkö suurimmat remontit.
   
 6. chevytb02

  chevytb02 3rd gear

  Vappuna tulee vuosi kun kävin ruotsista hakee 2002 chevy trailblazerin edulliseen hintaan 2200€ Ja koko hinta kilvitettynä 4070€. Oli siinä pientä laittoa ennen rekisteröinti katsastusta, etu iskarit, koiran luut ja jarrupalat joka nurkkaan. Tyytyväinen oon ollu, oiva peli mahtuu perhe, koirat ja tavarat kyytiin.
  Nimim. Vanha, ruma ja rämä mutt' oma.:cool:
   
 7. toyopet

  toyopet Gearhead

  Jahas, tuo xj cherokee vie 4-litraisella vastaavalla kärryllä ~17l/100km eli olematon ero. Tuo V8 saattaisi vähän paremmin jaksaa kiskoa vaikka meneehän tuokin nyt hiluxiin verrattuna ihan toisella lailla...
   
 8. cuda69

  cuda69 Gearhead

  aikasempi Jeeppi oli -91 cherokee kutosella,kyllä silläkin kiskoi kärryä,mutta kyllä tuo 8 koneinen on paljon mukavampi,90 mittariin,kruise päälle ja nappuloista säätää mustan nahkapenkin sopivaan asentoon :)
   

Kerro tästä muillekin!