Mahtitalli 20v

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Tupis, 13.8.2007.

  1. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Onnittelut vielä kertaalleen Mahtitallille 20 vuoden taipaleesta.
    Synttäri pilleet olivat erittäin hyvät!
     
  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    No voi perskeles, vastahan sitä oltiin 10v bileissä - onnittelut täältäkin!
     
  3. lemmy

    lemmy Gearhead

    Niinpä. Näin se aikaa kuule rientää veliseni. Melkosesti otti pannuun kun tonne ei päässy. Olisi kuitenkin olleet hienot bileet ja hienoa ryhmää. Onko Tupiksella muuten kuvia noista? Ihan privanakin voisin ottaa vastaan ettei tarvi kaikkee arkaluonteista levitellä.
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Tällä kertaa jätin kameran kotiin, kun tulin suoraan työkeikalta tuonne Atraimeen juhlapaikalle.
    Oli muuten mahtava kuunella pitkästä aikaa Grand Merlin bändiä. Kyseinen bändin porukka ei ole soittanut 12 vuoteen yhdessä, mutta se ei kuulunut ainakaan soitannossa. Tuo oli jo sellaista harvinaista herkkua, jonka takia kannatti olla paikalla.
     

Kerro tästä muillekin!