Maikkarin uutisissa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 8.7.2007.

  1. homer

    homer Double Gearhead

  2. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    :mad: ..niinpä tietysti!! Tuunarikansa nauraa räkäisesti omiin amisviiksiinsä kun tässä on saatu varsinainen kiihdytysurheilu suuren yleisön paheksunnan kohteeksi.
    Tekis mieli kirjoittaa ruma sana tähän kohtaan.. :mad: :wc:
     
  3. dartvader

    dartvader 1st gear

    :mad: PERKELE :mad:
     
  4. Fireball

    Fireball Gearhead

    Ja radiouutisissa kisoista kotiin ajellessa mainittiin Alastaron EM kiihdytyskilpailuissa tapahtuneesta tapon yrityksestä :eek: ???

    Empä tiä, vaikka sanonta kertookin kaiken julkisuuden olevan hyvää julkisuutta niin nyt ollaan jo rajamailla tän moottoriurheilun yleisen hyväksynnän alasajon kans. Toimittajilla oikeen pakonomanen tarve yhdistää kaikenlainen sekoilu nyt tähän lajiin, joten kun ei muuta tiedä kuin sen mitä on Fäääästänfyyrioussista nähäny niin tämmöstä se teettää.
     
  5. jublomb

    jublomb 1st gear

    Siis mitä vittua,mä olen aina,koko pienen ikäni kuvitellu,että jos jossain puhutaan totta,niin tv uutisissa....

    Ja ikävä kyllä niin luulee n.95% suomen kansasta,eli tässä nyt heitettiin oikein iso lapiollinen paskaa kiihdytysajojen/kaikenlaisen autourheilun niskaan,oikein valtakunnan uutisten toimesta.

    Kyllä nyt olis mun mielestä ihan oikeutettua fhra:n/muidenkin järjestöjen,pienintä kerhoa myöten,nousta takajaloilleen,tekemään selväksi,että oikealla autourheilulla,ja kännissä yleisellä tiellä kaahailulla on just samanverran yhteistä kuin homolla ja vitulla.
     
  6. Huonoa journalismia. Liitetään aiheita, jotka ei toisiinsa liity oikeastaan millään tavalla. Joku tarkoitushakuisuus tällä(kin) uutisella on. Tämän bemari selkkauksen jälkeen uutisia seuranneena kiihdytysautoilun harrastajat on leimattu yhtä suuriksi rikollisiksi kuin kolaroija itse. Itse tapaushan on tragedia vailla vertaa sekä kuolleen poliisin ja myös kuskin ja heidän perheiden kannalta nähtynä, mutta median kannattaisi keskittyä olennaiseen. Entä jos kaveri ois tullut bemarillaan esim. koirakilpailuista? Drag Racing näyttää edelleen valtaosan silmissä olevan kapinallinen harrastus ja ilmeisesti tässä on hyvä tilaisuus lietsoa yleistä paheksuntaa median taholta? Syytä en tiedä, mistä tämä median liioittelu johtuu, mutta mielestäni tällainen uutisointi on kaikinpuolin arveluttavaa toimintaa. Uutisen kuuluu kertoa totuus.
     
  7. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Mikäs tämmönen on ollut?? :eek:
     
  8. Jaka

    Jaka 1st gear

    Ja viime yönä taas on kuollut bemarikuski Pohjanmaalla, viinalla epäiltiin olevan osansa tässäkin kolarissa.
     
  9. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead


    Ei se myy lehtiä, sillä koiraharrastus on yleisesti hyväksyttyä...
    Samahan se on kun joku känniläinen ajaa corollan metsään, niin ei siinä autoa mainita. Mutta annas olla jos se oli joku jenkki, niin jo saadaan hyviä otsikoita.

    Ehkä tälle kaikelle meidän touhulle olisi parempi että nää kiihdyttelyt ja jenkkitouhut pysyis (näinkin) pienen piirin juttuna eikä tästä tulis mitään trendiä niinkuin moottoripyöräily on nykyään... :soosoo: :mad:
     
  10. kime2

    kime2 Gearhead

    Lisää viinaa vaan niin saadaan ne aikanaan pois liikenteestä :lol:
     
  11. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Varmaan Alastarolle menossa :odroll:
     
  12. Fireball

    Fireball Gearhead

    Kainuun Sanomista:

    "Myös Alastaron moottoriradalla järjestetyt EM-kiihdytysajot pitivät poliisia kiireisenä. Poliisi kertoo, että tapahtuman aikaan lauantaina sattui tapon yritys. Samaan seurueeseen kuuluneille keski-ikäisille miehille tuli tappelu, ja toinen haavoittui hengenvaarallisesti kaulan alueelle."
     
  13. elky_^^

    elky_^^ 1st gear

    Niin nonnii..
    tota tota... mun käsittääkseni se poliisin yliajani porukka oli tullu jostain bemarien omasta muoviautoilu tapahtumasta eika suinkaan RÄKLRÄÄSINKI TAPAHTUMASTA ***TANA !
    (mitä tekemistä niillä on räkrääsinkin kanssa?)
    Mainittiinko sitä lainkaan .. no ei tietenkään. :mad: :mad: :mad:
     
  14. askut

    askut 1st gear

    JA NÄMÄHÄN ASIAT EIVÄT TAPAHTUNEET AUTOVARIKOLLA !
     
  15. buick8791

    buick8791 1st gear

    No olihan tämä odotettavissa. Johan Drag Racing yhdistettiin tuohon Ylihärmäläisen BMW- rattijuopon kuolonkolariin heti Helsingin Sanomien toimesta. Kommunistinen MTV3 on jo vuosia tehnyt samantasoista uutisointia. Tässä on median HYI- listaa, mikä on kitkettävä pois ja mitkä ovat kauheita asioita, minkä takia medialla on oikeus uutisoida niistä valheelliseti:

    Saastuttavat yksityisautot(taksit ja julkinen liikenne ei saastuta), autokilpailut, yksityisautoilu autokilpailuja seuraamaan(saastuttaa, mutta ei saastuta pilkkikilpailuihin ja huvipuistoon tai uimahalliin ajeltaessa),
    yksityisautojen hirvittävät hiilidioksidipäästöt(teollisuudella ei ole päästöjä), Halosen kanssa eri mieltä olevat ja ja sitä viisaamat poliitikot/henkilöt, Putinin vastustajat, miessiivoojat uimahalleissa äiti/lapsi/naapurin tädit- uima/seurustelussession aikana, henkilöt, jotka väittävät, että poliisin päälle ajanut tuunig-autoilijapoika ei olekaan olekaan kiltti, alhaiset auto- ja polttoaineverot, ihmisillä on joskus hauskaa, jattelu, että Helsinki ei olekaan metropoli, vaan melko pieni kaupunki, mielipide, että media ei olekaan oikeassa, vaan vääristelee julkeasti totuutta...
     
  16. homer

    homer Double Gearhead

    Jaa, eiköhän maikkarki ole kaikkea muuta kuin kommunistenen (sen sijaan YLE taisi joskus muinoin ollakin)?
    Silti ihmettelen tuota uutisointia. Toisaalla lähetetään kanavalla ohjelmia kisoista (kiihdytystä, rallia, formulaa jne.) ja sitten pääuutislähetyksessä mollataan oikein olan takaa. Vaikuttaa aika tarkoitushakuiselta. Lieneekö puheenjohtaja Väljä ollut tietoinen minkälaiseen uutiseen kommentin antaa?
     
  17. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Eräs 30v. Suomessa asunut britti tuumasi vähän aikaa sitten kuinka on mahdollista nykymaailmassa, että Suomessa uutisointi on oikeesti niin venäjä- ja "pakolais"-myönteistä. Ts. ei puhuta mitä ongelmia Venäjällä on ja muutenkin siitä kuinka "hieman sosialistinen näkemys ja ote" uutisten tekijöillä täällä Suomessa on. Maahanmuuttajista (siis näistä ns. "pakolaisista") puhuttaessa ei saa puhua mistään heille annetuista "poikkeusmyönnytyksiä" jne...
    Lisäksi IRAK:n sodasta saa aika erikoista uutisointia.

    En tiedä, kai me ei sitä niin selvästi huomata kun ollaan jo lapsesta asti "aivopesty".
    Mitä kauempana asuu ja elää niin näkee tiettyjä asioita selvemmin. <-filosofiaa
     
  18. mallasviski

    mallasviski 3rd gear

    :mad: Eipä olis voinu mennä uutisoinnissa enempää puurot ja vellit sekasin...

    Tästä "viisastuneena" :poff: voiski poliisipartio AINA rattijuopon kiinnisaadessaan kysyä, että "mistä oot tulossa". -Sitten vaan sellaset paikat, joista keskimäärin lähtee eniten rattijuoppoja/kaahareita, kielletään totaalisesti. :rotfl: :poff: :wc: :wink:
     
  19. Comeetta

    Comeetta 1st gear

    On kyllä sapettanu tämä viimeaikainen uutisointi :mad: Okei itse kuulun jenkkiauto porukkaan, mutta kuulun myös bemari kerhoon ja diggailen kaikennäköisiä ja kokoisia menopelejä. Olin myös tuolla kalajoella järjestetyssä bmw tapahtumassa. Jos tämä kälviän onnettomuus olisi ajettu opelilla tai toyotalla niin ei olisi automerkkiä saatu vedettyä mukaan uutiseen, mutta kun auto oli bmw niin lynkataan samalla sekunnilla kaikki suomen bemaristit. :eek:

    Sama efekti olisi luultavasti ollut jos onnettomuus olisi ajettu jollain jenkillä vaikkapa forssa pick-nickin aikoihin jossain forssa-somero linjalla. Voin kuvitella otsikon silmissäni: "isolla ja erittäin tehokkaalla moottorilla varustettu jenkkiauto" vaikka kyseessä olisi joku 305 lankkukylki saastelaitteilla varustettuna, kaikki jenkkiautoilijat olisi vedetty samaan paskaan ja varmaan vielä alettu kieltää tulevat tapahtumatkin. Näistä samoista asita on pohdittu btcf:n puolelta ja tässä kerhon hallitus esittää kantansa http://www.btcf.fi/forum/showthread.php?t=106598

    Ikävää on että näin kävi ja vielä ikävempää että tapauksen uutisoijat vetivät mukaan kaikki autoharrastuksen muodot aina nitro dragstereista lähtien. :wc: :wc:
     
  20. dodgeman

    dodgeman Gearhead

    on noi bemarit ihme paskoja. oulussa yks tipahti keskellä kaupunkia monttuun ja nyt tämä, tolpat katkee ja ihmisiä jää alle. eikö ne konttorilla kato noista paskoista jarruja ja ohjauslaitteita,vai onko nää pellehousut madaltanu pokemon autonsa leiman jälkeen niin paljon ettei renkaat ota enää kunnolla maahan. vois ottaa saman systeemin käyttöön kun oli aikanaan moottoripyörillä,vakuutusmaksut ylös.joka katiska mistä löytyy potkurin kuva,vakuutusmaksu 3000/v. johan alkaa pysyä tiellä,kun ei oo madallussarjaa ja retkipyörän kumeja (sellasia saatanan paloletkuja :mad:
     

Kerro tästä muillekin!