Maikkarin uutisissa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 8.7.2007.

  1. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Kylläpä mieltä lämmitti tuo lopun rengas vuodatus perk...,en ole näköjään ihan yksin mielipiteineni noista retkipyörän kumeista,meilläpäin vain puhutaan kuljettimenmatto renkaista :D saiskohan tästä jonkun tarran myös aikaiseksi?
    Harmi vaan kun jotkut jo alkaa niitä ripustelemaan ameriikan kärryihinkin :mad: :mad: :mad: ja vielä kerran HYI
     
  2. elky_^^

    elky_^^ 1st gear

    Tohon voi lisätä heti sen mikä tossa alkukesästä vetäs tampereella reilulla ylinopeudella ulos ja pyöri tollasen varmaan 200 metriä kävelytietä kaataen ainakin yhen valopylvään muutaman koivun ja kaikkee muuta.. oli muuten biltema motor wagen melko huonona sen jälkeen. (seiso pitkään siellä kävelytiellä) ei vissiin oikein saaneet haettua sitä sieltä tai sit jotain tutkimuksia tekivät. ja sinne kävelytielle oli viel sellanen ihan reilu matka sellasen "rotkon" yli. Tamperelaiset varmaan kyl ehkä muistaa tapahtu siinä teiskontien kessiä (nestettä) ennen.
     

Kerro tästä muillekin!