Makeimmat asvalttitiet Suomessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja peto, 12.10.2017.

  1. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Käsivarrentie on myös kaikessa karuudessaan aika hieno. Siellä ei oikein ole muuta kuin Ropin pirtti ja se Sakujen linnoitus.
     
    palontie tykkää tästä.
  2. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Ja sitten toisesta päästä, Kasnäsiin kannattaa myös ajella joskus kattelemaan.
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tuossa on yksi suosikki pätkistä Vihdin nurkilta, kunnon maalaismaisemaa ja mutkaa mutkan perään.

    Otalampi - Perttula, tie 1322.

    Tulee ajettua usein kun menee tai tulee Iso Länsi-Uusimaa tai Lake Side Cruising:n...siitä voi edelleen jatkaa helposti vaikka Tuusulaan ja Keravalle.

    Onhan tässä maassa paljon hauskoja pikku pätkiä vähän joka puolella...löytääkseen ne riitää että jättää ne loputtoman typerät moottoritiet ja lähtee vanhoille hyville teille :odcool:
     
    Muokattu: 14.10.2017
    rane58, leivonharri ja palontie tykkäävät tästä.
  4. Bukero

    Bukero Gearhead

    jos vaikka naisväki menee kurvailemaan espoonIKEAN "sisämutkatielle"on sillävälin aikaa yllinkyllin tutustua niihin bodominjärven ympäristön mutka/maisema teihin.

    lähtee sopivasti siittä ruotsalaisen köpcentrumhelveden nurkalta kehäkolmosen yläpuolelta oittaalle gunnarlantietä josta jatkuu bodomintienä jossa bonuksena matkanvarrella aina käymisenarvoinen www.espoonautomuseo.com/ jossa saa menemään ainakin puolet siitä ikeankiertoajasta.

    palailee sieltä sitten ajankanssa järven kiertäen hermot levänneenä noutamaan (perävaunulla) sitä tositarpeellista:pinup: mööbeliryönää.
     
    palontie ja rane58 tykkäävät tästä.
  5. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Otalampi-perttula-pätkää tuli parikymppisenä sahattua datsunilla, lempparipikkuteitä, vaikkei se juuri vesistöjä sivua. Hyvin on mutkaa, varsinkin sen yhden navetan jälkeen, kun tie häviää äkkiä alta kokonaan. Malttia maatalojen kohdalla, siellä on joskus ollut ankkojakin tiellä.

    Bodom on nättiä, samoin kaikki siltä lähtevä, esmes se pätkä, jonka varressa on saabtie.

    Tätä ei ole vielä ollut: Nuuksioon, Solvallaan vievä maisematie lähtee vanhalta turuntieltä Ämmässuon kaatopaikan eteläpuolelta. On komiaa maisemaa.
     
    palontie ja rane58 tykkäävät tästä.
  6. sectoid

    sectoid Gearhead

    Saariston rengastie on vieläkin testaamatta.
     

Kerro tästä muillekin!