Matador`60

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja matador, 20.1.2005.

  1. matador

    matador 1st gear

    Oliskohan kellään sopivaa syylaria kyseiseen mattolaituriin ja ehjä 383 kiinnostaa myös.jyri@streamline59.com tai yv.
     
  2. arzi

    arzi Gearhead

    Sorry, ei oo vastausta kysymykseesi, mutta millainen vekotin toi Matador oikein on? Onko kuvia? Ei oo ollenkaan itelle tuttu auto. Otin tietty auki Googlen ja hakusanoilla Matador'60 + picture tuli seuraavaa:

    http://www.funnyjunk.com/p/0326-jpg.html

    8)
     
  3. Pahapää

    Pahapää Gearhead

    ei ole mullakaan osia mutta joku tämän kaltainen dodge?
    [​IMG]
     
  4. amalo

    amalo Gearhead

    Polaran ns. heikommin varusteltu sisarmalli. 1960 ainoa vuosi jolloin tehty Dodgea Matador -mallinimellä.

    Kuvia muutamista:
    avo1, avo2
    sedan1, sedan2, sedan3

    Toi avo on tehty 2dht:sta ja siinä on joitain enempi Polaralle ominaisia listoituksia, kuten nuo takaloksujen päällä olevat kromiläpyskät (jotka on näköjään kans tossa sedanissa) + etulokareiden prameammat nuolet.
     
  5. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  6. always bb

    always bb Gearhead

    olen laittanut heikkisj privaa viikko sitten oletko saanut.
     
  7. amalo

    amalo Gearhead

    Joo toi on mun... on nyt aikalailla osissa. Aika paljon löyty hitsailtavaa, lähinnä apurungon kiinnityksistä ja runkopalkeista. Toihan oli ensimmäinen vuosi kun Dodgella oli itsekantava kori (tai konsepteja ym. oli varmaan jo aiemmin). Eikä kyllä vielä ens kesänä ole nipussa :(

    Ai niin ja onhan sitten tää ruotsalaisen Johanssonin kustomi... oli viimevuoden Tampereen näyttelyssä. Noissa maskin luodeissa on jokaisessa joku ledi, sisusta on sävelletty thunderbirdistä, "lasi"-ratti, ilmajouset jne. Hienosti tehty vaikkei kyllä ihan mun makuun muuten olekkaan.
     
  8. matador

    matador 1st gear

    Haskalokeron koristemerkit kiinnostaa myös ja toinen takavalon kehys.
     
  9. Me pantiin kone, syyläri ja tuulitunneli F-bodysta. Pultinreiätkin osu kohilleen. Voit käydä meilläpäin ihmettelemässä. Mulla on noita 8-syyläreitä enemmänkin, mutta ne on niin tajuttoman hintasia, etten ees viitti yrittää myydä niitä kellekään.
     
  10. BB Coronet 500

    BB Coronet 500 Gearhead

    Löytyyks aspen jänkhjoonaalta tuulitunnelia b-koppaseen...-67 coronettiin?? Muuten toi Matador on kai myös Pioneerin sisarmalli?? Kaverilla on Dodge Pioneer 1960 4d sedan...aika paljon samoja piirteitä :D .
     
  11. spinout

    spinout Gearhead

    >Muuten toi Matador on kai myös Pioneerin sisarmalli??

    Ei oo, niinku jo sanottu se on Polaran huokeampi versio. Darttimalleissa (Seneca,Pioneer,Phoenix) oli 118" alusta. Matadorissa ja Polarassa se oli 122". Muutenkin korissa vähän eroa, evät oli isommissa korkeammat.
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Syylaria vailla vieläkin.
     
  13. matador

    matador 1st gear

    Kone,syylari,lämmityslaite,takavalonkehys,listat,puskurit ym...kiinnostaa vieläkin nyt on auto taas työn alla meni muutama vuosi HD:lla pöristellessä.Viimekesän jälkeen rupes taas autot kiinnostaa(sateessa ei ole kiva ajaa rätkällä)
     

Kerro tästä muillekin!