Mats Brag "kesätöissä" McCoylla tekemässä Dusteria

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja PPRCuda, 10.11.2007.

  1. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  2. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Tosta rusterin kopasta saattaa tulla aika ihku, onneks ei pysty edes kuvittelemaan semmosen hankintaa :cry:
     
  3. Fireball

    Fireball Gearhead

    Nyt te jätkät kusetatte vanhaa, onks ny jo aprillipäivä? AndyMcCoy on satavarmaan kitaristi eikä ralliguru, toi keltanen on satavarmasti Samaro eikä Rusteri, eikä vissiin mitään MatsiBraggeakaan oo sit olemassa?
     
  4. skotikka

    skotikka 3rd gear

    :lol: jos suomentaa niin tolla camarolla tyyppi on itte ajellu ja ny menny jenkkeihin tekeen tota kysees olevaa rusteria.. mut kaikkihan jenkkiä lukee ja puhuu..
     
  5. panhead

    panhead 1st gear

    Kun toi camarokin oli mun silmään tosi hieno,niin siitä dusterista tulee oikein herkku.Yhden dusterin oon nähny kuvista pro mod tyyliin rakennettuna,sopii huippuhyvin.Jos sitä pääsis kattelee ens kesänä livenä jossain ruotsin kisoissa.
     
  6. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Brag oli kesällä Piitimessä tolla Small Block Camarolla. Siinä on paljon herkullisia pikkujippoja joita ei edes heti huomaa. Myös huoltoystävällisyys oli taattu kun poijaat nappas siitä aina kopan pois Funny Car -tyyliin. Aika magee ollakseen GM -tuote :poff:

    Offitopicina vielä että tuo TD -luokka oli viime viikolla piikissä äänestyksessä Ruotsin mielenkiintoisimmasta kisaryhmästä. Kalusto on kyllä makeeta. Tässä esim. ens kesälle tuleva naisihmisen kuskaama '59 Käkkylä http://www.topdoorslammer.se/eza/forum/ ... 07_073.jpg


    Toisena äänestyksessä tais olla PM ja kolmantena S/SS.
     
  7. panhead

    panhead 1st gear

    Yhtään en ihmettele,olis saanu munkin ääneni mielenkiintoisimmasta ryhmästä äänestäessä.En ole kauheen tarkasti jyvällä säännöistä,mut kalusto on just mun makuun!No tollasillahan vois tietysti ajella vaikka SPETissä :)
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Viimeksi kun Top Doorslammer kävi Alastarossa, se osallistui OL:ään. Pojilla vaan oli isoja ongelmia ja ei tainnut kisa edistyä burnista pidemmälle. Aikaa eivät saaneet, eivätkä näy myöskään tuloksissa.
     
  9. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  10. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  11. SC 285

    SC 285 1st gear

  12. Käkö

    Käkö Gearhead

    Jos meinaat sitä valkoista kaunokaista niin siinä levähti lodju ekassa burniksessa ja kun ne sen sai uudestaan kasaan ja tuli burnikseen niin sama homma uusi, tosin tällä kertaa takapyörät pyörähti puoli kierrosta eli suteen meni.
    Eipä muuten vaikuttanut hauskalta, äijät tuloo ruåttista asti tänne ajaa kisaa ensimmäistä kertaa ja ainoo mitä ne näki kisoista oli tyylikäs burnislätäkkö...

    Niijuu, tosta Dusterista tulee hiano!
     
  13. SC 285

    SC 285 1st gear

     
  14. bootsi

    bootsi Gearhead

     
  15. jukka td-134

    jukka td-134 1st gear

    eipä tainnu olla yhtään top doorslammer autoa alastarossa finaaleissa(kyseinen auto ajelee pro street luokassa)t:jukka
     
  16. OL550

    OL550 1st gear

    Joo toi cuda:han on pro street=OL Ei Top Doorslammer=Pro Mod.. näinkö se meni?
     
  17. jukka td-134

    jukka td-134 1st gear

    oikein pro street=ol top doorslammer=pro mod vaikkakin vapaammat säännöt esim.ruuvikompressori sallittu
     
  18. Putte

    Putte 1st gear

    Niinpä olikin Cuda pro street vehje. Compissa ajanut Peter Heikkilän Chevy oli korinsa, mutta ei aivan vielä aikojensa puolesta lähellä. Heilläkin oli ongelmia ja ainut onnistunut aika tuli perjantaina. Launtaiaamuna Heikkilä olikin jo poistunut varikolta. Ainoa onnistunut lähtö taisi olla 7,8 luokkaa.
     
  19. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Eikös Heikkilä aja Knutersin vanhaa Thunderbirdiä?
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Aivan oikein -56 Thunderbirdhän kyseessä on. Mitäköhän mä nyt oikeen sekoilen, kun kaikki tuntuu menevän pieleen. Ennen muisti kaiken hyvin tarkkaan, mutta ei näköjään enää.
     

Kerro tästä muillekin!