Mercruiser 454 kunnostus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja marko84, 8.9.2023.

  1. marko84

    marko84 2nd gear

    Juu nyt on hyvä, ja oon ite tosi tyytyväine kokoonpanoon , jos vaa pysyy kasassa:D Matkavauhdillaha tai tyhjäkäynnillä näilla yleensä ajetaan. Matkavauhtikin luultavasti nous sen n.10solmua. Mut tarvittaessa kulkee sen verra et ei iha joka vene mee ohi;) Ainaha näistä virittämällä saa lisää, mut nykysestä vauhdista jos haluu lisää ni se ei vesillä tapahdu nii helposti mitä autopuolella. Mitä facen jenkkivene foorumilla lukenu ni kyseiseen runkoon jos haluu tosta vielä 10 solmua lisää ni saa lähemmäs 200hp lisätä tehoja.
     
  2. marko84

    marko84 2nd gear

    Kone on toiminut, mut tänään kävin kattomassa tutun venettä missä tuo oma vanha sbc laahuri. Se käy kyllä niin nätisti, hihnojen suhina vaan kuuluu. Tuo oma bbc rullalla pitää kylmänä rapinaa joka koneen lämmettyä muutaman minsan päästä muuttuu tasaiseksi kahinaksi. Piston slappia voi vähä olla, mut mielestäni kuulostaa enemmä reilulta venttiili välykseltä kylmänä. Tarkkaan säädin välyksen +preloadin kun koneen kasasin. Onko syytä tarkistaa välys vai onko vain ominaisuus? Tuolla veneessä vähä ahtaampi tehä ku autossa ni ei viittis muutenvaa alkaa koppii availee;)
     
  3. Voisiko sitä kuunnella tarkemmin stetoskoopilla, että mistä päin se ääni lähtee?
     
  4. marko84

    marko84 2nd gear

    Aika varmasti on venakoppien alta tulevaa, mut voishan sitä kuunnellakkin. Vähä ku olis joku nostaja(t) tyhjä ja tasaantuu kun öljypaine sinne tunkeutuu/ öljy lämpenee.
     

Kerro tästä muillekin!