MERCURY '60 full-size stw

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ismoskosmos, 30.8.2005.

  1. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Piruuttani selasin ristiiin rastiin oodeen vanhoja sivuja enkä löytänyt juttua moisesta vermeestä ainakaan tällä foorumilla...Piruuttani siksi,ettei vanhat od Jermu Laineet ja Jorma Reinit ala heti tulokkaalle tympäilemään,että vastahan tuo asia käsiteltiin tahi jalateltiin... :x ..Eli lienekkö suomessa muita yksilöitä ku se valkonen pihlaja kylki...MISSÄS SEKIN ON??...Ovat kyllä komijoita vehkeitä...Niin ja kiinnostaahan ne cometti farkutkin ku itellä tuo falconikin on...mutta niitä en oo tavannu ainootakaan..
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Noita valkeita lankkukylkiä on mun mielestä 2, toinen aika hieno ja toinen ainakin 15v sitten hieman raasku. Jälkimmäinen oli täällä kaakossa tuolloin.
     
  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    ..Joku on täällä päin kertonu,että se on yks ja sama auto,mut myöh.rapistunu.. :eek: Eiköhän ne eri autoja ole...kuten sanoit...Olin kerran ostelemassa sitä kuluneempaa,mut pidin sillon kalliina.Ois perhana pitäny ostaa..
     
  4. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Nyt ei ole omakohtaista faktatietoa mutta suhteellisen luotettavalta taholta muistelen kuulleeni että autoja olisi todellakin kaksi, molemmat valkoisia ja että molemmat olisivat luiskahtaneet Ruotsin puolelle (samalle ostajalle). Toivottavasti olen väärässä...
     
  5. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No voihan pentele!!Ihmekkös kun autoista ei ole kuulunut vähään aikaan...jompikumpi esittäytyi aikoinaan veekasissa jossakin tapahtumassa cruiserskirteissään...mmm...Samassa lehdykässä tais olla myynnissä toinen herkku:'59 nomad ja tarjottiinpa parilla tonnilla(mk) osiksi brookwoodia... :( ...Oi niitä aikoja..
     
  6. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Eikös Street & Racessa (tai jossakin muussa ei-V8-lehdessä) ollut sitäpaitsi juttu toisesta, muistelen aukeaman juttua ja mustavalkokuvia.
     
  7. petu54

    petu54 2nd gear

    Tämän niinsanotun raasun yksilön omisti yks tuttava, joka möi sen todellakin ruotsiin tyypille, joka omisti jo ennestään huippukuntoisen vastaavan. Käytiin sitä kaverille ostamassa hetkeä ennen ruotsiin myyntiä, mutta jostain syystä ei tullut kauppoja. Oli kuitenkin senverran halpa, että nyt revittäis käsistä. Päältä se oli vähän kuluneen oloinen, mutta tekniikka oli just rempattu. Mulla olis ja sellanen muistikuva, että kyllä se toinenkin meni sille samalle ruottinpojalle. Siitä sen tyypin entisöidystä mercurystä oli juttua jossain -90-luvun Wheelsissä (tai Powerissa). Hinaili köyhä sen kanssa jotain mahonkista -30-lukuista chris-craftia. Nää loppuhöpinät oli vaan muistikuvia. korjatkaa jos olin väärässä.
     
  8. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Muistelen että eräs kaverinikin kävi autoa silloin katsomassa ja hinta oli suoraansanoen halpa mutta ei lähtenyt silloin Loimaankaan suuntaan.
     
  9. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    ....Joku '50l loppupuolen mercki(valkonen+puuta)oli veneen kans muistaakseni jossaki svedu lehessä.. :eek:
     
  10. tcb62

    tcb62 Gearhead

    "Merja" has left Finland, se 6 paikkainen kruizekirtzi häipy sweduihin sen toisen (8paik.) kaveriks Sherwoodista vuosituhannen alussa. Merja tuo legendaarinen kanuunakuula kosla............
     
  11. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No niinpä tietenkin.. :( Siinäpä ne taitaa nuo suomen kuuskymppi farmit sitten olla puituna.Jatkamme siis falcon farmailua vielä pari päivää...ennen ku leima loppuu...On muuten tuo absinthe aika hyvä
    yskänlääke?? :eek:
     
  12. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Joo tää yhteinen tuttavamme ajoi sillä aika paljon ilman ongelmia, muuten oli päältä sellainen aavikkokunto mutta niitä hienoja "puulistoja" lankkukylkien ympäriltä puuttui aika monta. Kuljetti porukkaa hyvin mm. Hesa-Hanko-Forssa turneella joskus 15v sitten.

    Ja noita siis todellakin oli 2 eri autoa kuten tuossa jo tulikin ilmi.
     
  13. LB

    LB 1st gear

    Pohjois-Ruotsissa on pyörinyt yksi 4dht merkkuri farmari jossa puukyljet.
    kuvia löytyy tästä kuvagalleriasta
     
  14. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Juu kaksi niitä oli ja halvalla menivät ruottiin. Taisivat molemmat olla Kaijalaisen tuomia, ainakin toinen oli varmuudella. Iso auto se oli, jopa niin iso ettei Merjan omistaja meinannut mahtua mun Buickin takapenkille ku oli kuulemma niiiin pieni auto..
     
  15. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    ...Joo toi on esitelty muistaakseni power makasiinissa...kerskan korskeita vekottimia... :wink:
     
  16. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No nyt kun tuo '60 merc on käsitelty suomen osalta niin onko vanhemmista mercury farmeista(suomen pelit)tietoa? :-? Yksi punainen 57-59?on tullu vastaan joskus helsingissä käydessäni....joskus teininä...Tavallaan hienompia noi kuuskymppiset tosin...
     
  17. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Punainen -58 4d HT on näkynyt joskus mutta muita en sitten ole Suomessa nähnytkään. Onko muita?

    Wheels nationalseissa oli muuten myynnissä -57 Colony Park 4d HT STW myynnissä, aika hieno peli! Ja Bilbörs garagetissa oli ainakin pari viikkoa sitten musta -60 Colony Park...
     
  18. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    ..Joo kyllä tuo '58 taitaa olla se mitä tarkoitan... :-? Kyllähän sieltä ruotsista löytyy....
     
  19. Vapiti

    Vapiti 1st gear

    Jep, tarjosin tätä siistimpää -60 Colony Parkia Suomessa hintaan 40 000- kai 4-5 vuotta sitten. Vaikka auto oli nimenomaan rahalla myytävänä, ainoat pari soittoa olivat vaihtoja tyyliin "otatko -87 Mazda 666 vaihdossa, paljon annat välii?". Oli siellä joukossa yksi asiallinenkin vaihtotarjous T-birdiin, mutta kun rahalla oltiin myymässä niin en huolinut.
    Stokiksessa asuva suomalainen hemmo bongasi ilmoituksen KePössä ja lupasi tulla katsomaan.Ilmoitin kaverille että hinta on tiukka, tinkimään ei kannata tulla.
    Pari päivää meni, kaveri tuli paikalle, totesi auton kuntoon nähden edulliseksi, latoi setelit kouraan ja ajoi auton himaan.
    Sama kaveri osti tosiaan nämä molemmat -60 CP.t Suomesta ja lisäksi on vienyt ainakin -62 Mercury Monterey avon, sekin tutulta.[/b]
     
  20. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    ..No on ukolla sitten asiat ainakin mörköjen suhteen kondiksessa...No ei ole ollut kallis,mut suomessahan on vaikea saaha rahaa vastineeksi...
     

Kerro tästä muillekin!