Mesvac Hörmann -kaukosäätimen opetusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Holley, 24.1.2015.

  1. Holley

    Holley Gearhead

    Mesvac-Hörmann teollisuuovi/autotallioven koneistosta kyse.

    Onko kukaan "opettanut" tuollaista Promaticin/Supramaticin 4-nappista kaukosäädintä? Kun ei järki riitä sitä tehtaan manuaalia millään ymmärtämään, enkä netistäkään löytänyt mitään korvaavaa manuskaa.

    Tekisi mieli opettaa "oikeanpuolen" nappi käyttämään tallissa valoa. Että sitä nappia painamalla palaisi suoraan pari minuuttia se valo. Erikseen sitten se valo toimisi edelleen ovea avattaessa kuten toimii, että syttyy ja palaa sen pari minuuttia.

    Käsisäädin käyttää nyt muutenkin jo kahta ovea, joten ensiksi pitäisi kertoa, että juuri tämän oven valo pitäisi toimia tästä napista jne.
     
  2. kapa

    kapa 3rd gear

    Koitan kattoo mikä ohjain mun ovessa on. Sain sillon opetettua sille ton valon sytyttämisen, mutta en oo sitä ominaisuutta kertaakaan käyttäny.
     
  3. Holley

    Holley Gearhead

    kiitos jo etukäteen! Ja jos sinulla on tosiaan kaikki nuo allekirjoituksesi autot, valitse niistä tuo Riviera ja tule Buick meetingiin elokuun alussa, ks. viestiketju toisaalla täällä.
     
  4. kapa

    kapa 3rd gear

    Muisti pätkii... Se valotoiminto oli edellisen pirtin hallin ovessa ja se oli crawford. Toi nykyinen vaatisi ulkoisen lisäkikkareen että saa toisen kanavan käyttöön. Voin antaa kuustenlatvalla asuvan ovimiehen numeron jos haluat kysellä siltä lisää. Laita vaikka yv.llä aikatauluja tosta tapahtumasta. Voin piipahtaa päiväseltä esim cruisingissa tms. Jos aikatalut natsaa ja jos buikki on iskussa.
     
  5. MKultala

    MKultala 3rd gear

    Mulla on tuon promaticin kaverina lisävastaanotin/rele, 2 nappia on oville ja kolmannesta saa pihavalot päälle, neljäs on vapaana porttia varten, jos saa joskus jonkinlaisen koneiston rakennettua sille. Jotenkin kyllä hämärä ohjelmoitava tuo kolmas kanava, aina hävis toisesta kaukosäätimestä kun toisen sai ohjelmoitua.
    Ei taida vaan tuosta lisäreleestä olla apua, jos ainoastaan tuo koneiston oma valo pitää saada palamaan.
     

Kerro tästä muillekin!