MFC Cruising&Meet 2.7.2022

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar Finland Crew ry', aloittaja 440Mag, 14.6.2022.

 1. 440Mag

  440Mag Gearhead

  Mopar Finland Crew RY:n ja M.FC. facebook ryhmän miitti järjestetään tänäkin vuonna heinäkuun ensimmäisenä lauantaina, 2.7.2022

  Tapahtumapaikkana on Hämeentie 18, Tuusula. Osoitteessa sijaitsee antiikkiliike Weird Antiques, sekä ravintola Vanha Unkka.

  MFC RY järjestää paikanpäällä perinteeksi muodostuneen makkara+limutarjoilun. Yhteistyökumppanimme Weird Antiques sijaitsee tapahtuma-alueella vastaten myös osaltaan kahvilapalveluista.

  Ajamme myös iltapäivällä cruisingreitin, josta tietoa lähempänä. Ennen cruisingia palkitsemme ruhtinaallisesti kolme parasta paikalle saapunutta Mopar ajoneuvoa tuotepalkinnoilla!

  Noudata paikanpäälle saavuttuasi liikenteenohjausta sekä paikoitusmerkintöjä

  Tervetuloa!

  https://www.wheels.fi/events/mfc-cruising-meet-2022/
   

Kerro tästä muillekin!