MG:n A-pilarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja Keku, 4.1.2008.

 1. Keku

  Keku 1st gear

  Onko aluminiset A-pilarit alunperin elosoitu vai ei? Alempi osa pilaria kun kiiltää ja ylempi on matta, kumpi on alkuperäinen pinta?

  Osaako joku vihjata miten kannattaa ehostaa...
   
 2. mga-tomi

  mga-tomi 3rd gear

  mikä MG-malli on kyseessä?
   
 3. Keku

  Keku 1st gear

  Midget 73. Oletettavasti alkuperäinen pinta on eloksoitu mutta kuluuko se pois ajan saatossa?

  Ymmärtääkseni aluminin pinta oksidoituu ilman vaikutuksesta joka tekisi kiillon ylläpitämisen muutenkin haasteelliseksi. Olisikohan edellinen omistaja yrittänyt kiillottaa tolppaa mutta jättänyt homman kesken?

  Löytyi muuten linkki miten eloksointia voi itse harrastaa autotallissa. Hyvä tarina mutta enpä taida ryhtyä moiseen (yhden pilarin takia).
   
 4. mga-tomi

  mga-tomi 3rd gear

  Kuvien perusteella tuulilasin pystytolpissa on mattapinta ja kaaressa tuulilasin päällä näyttäisi olevan kiiltävää pintaa.
   

Kerro tästä muillekin!