MG V8 -käyttöautoja yms. huutokaupassa Lohjalla 26.11.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja turboman1, 21.11.2011.

 1. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Lama on puraissut erikoisautokauppaan, joten mielenkiintoista kalustoa on myynnissä huutokaupassa lauantaina 26.11. Lohjalla.

  http://www.lsrealisointi.fi/content/?p=548#more-548

  Muutama farkku MG V8, Jaggeja, Fiat Dino yms. kaupan. Surullinen tilanne yrittäjälle, mutta harrastajalle kenties oivallinen tilaisuus hankkia kohtuuhintainen menopeli :(
   
 2. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Brittisportin erikoisreportteri oli paikanpäällä ja juttua vuoden viimeisessä kerholehdessä, joka ilmestynee ennen vuodenvaihdetta, hyvällä tsägällä jo jouluksi... 8)

  Oli kuulemma pitkät ja hartaat kinkerit ja LWB Rangekin oli tarttunut mukaan vaimolle kotiinviemisiksi... :D ...saa nähdä, että tuliko korville...

  Lisää siis lehdessä. Ja jos et ole vielä jäsen MGCCF:ssä, niin tuolta liittymisohjeita ja tilinumero (20e/v /ei liittymismaksua/ 4 lehteä a 24s):

  http://www.mgcc.fi/

  Laita YV minulle, tai suoraan HistoricGrandRace(ät)gmail.com, jos aioit liittyä. viimeistään 6.12. liittyneet saavat vuoden 2011 viimeisen numeron ylimääräisenä lahjana ennen vuodenvaihdetta ja v. 2012 jäsenyyden sekä neljä 2012 lehteä. Halpaa kuin saippua... :eek:

  T. Raksinen, vpj MGCCF
   

Kerro tästä muillekin!