MGB Gold Seal-moottori

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja aarteinen, 15.12.2009.

 1. aarteinen

  aarteinen 3rd gear

  Mistäs saisi lisää tietoa, kun MGB Roadster '65', koneen koodi pitäisi alkaa 18G ja jotain, mutta se onkin 48G 733 416? Siis lohkon kyljestä luettuna. Lie siis Gold Seal ... Ameriikka-spekseillä?

  Lisätiedolla tarkoitan sitä, että mikä tuossa on eroa alkuperäiseen? Tehot? Rakenne? Pakosarja? Kaasarit ovat "alkuperäisen" näköiset ...

  Gold Seal lienee tehtaan kunnostama kone ja jossain vaiheessa se pitäisi "avata" kunnostusprojektin yhteydessä ja katsoa, mitä pitäisi tehdä. Mutta ei kai 18G-koneen varaosanumerot suoraan käy?
   
 2. mga-tomi

  mga-tomi 3rd gear

 3. aarteinen

  aarteinen 3rd gear

  Joo, no noinhan tuo tuntuu ja näkyy olevan. Vielä kun saisi selville jostain koneen speksit - varaosathan nyt kuitenkin saa tuolla 18V (71-74)-tiedolla. Pitää vain aina muistaa laittaa tuo koneen numero tilauksiin mukaan ...
   

Kerro tästä muillekin!