MGB (ja vastaavat yleisesti), antenni ja autopeitto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja aarteinen, 4.5.2011.

 1. aarteinen

  aarteinen 3rd gear

  Siis kun tuli hankittua (mittojen mukainen kevyt) autopeitto ja lokasuojassa on antenni, niin yhtälö onkin yllättävän vaikea. Nykyinen antenni on kiinteä piiska, joten sen on vaihduttava mieli saada peittoa päälle.

  Luulin, että kaupasta kuin kaupasta löytyisi uusi, joko kokonaan alaspainettava tai sitten kaadettava / irrotettava, mutta eipä onnistunutkaan.

  Mikä siis neuvoksi, mistä ja millaisen antennin saisi?
   
 2. aarteinen

  aarteinen 3rd gear

  Khrhmmm ... Tämä ongelma tuli ratkaistua "perinteisesti" eli täysin jumissa ollut antenni saatiinkin liikkeelle ja alas lähinnä hellyydellä ja grafiitilla. Nyt peitonkin voi heittää niskaan.

  Mutta prosessin aikana selvisi, että alkuperäistä saa niin Suomesta että Englannista kuten tavallista MG.n osille - varsin kohtuuhintaan.
   

Kerro tästä muillekin!