Mikä '63 Pontiac GP:ssä ahdistaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja GARAGE_INC, 4.4.2011.

  1. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    Mikä lienee syynä, kun '63 vuoden Pontiac Gran Prixin osat tuntuvat olevan kiven alla. Ei saa jäsijarru vaijereita oikein mistään. ainakana kaikkia.Ei saa bensatankin anturia, etc etc suht normaali osaa.. taka rumpujakaan ei taida saada oikein mistään.. varmaan on paljon muitakin hankalia osia.

    Onkohan nyt niin että samoja osia on käytetty jossain mallissa(?) mutta on jäänyt vain kataloogeista pois koko GP malli, vai mikä lie on.. pihkura

    Kyllähän soveltaa voi varmasti muista malleista mutta luulis että kohtuullisen paljon kasattu automalli kun on kyseessä, kulutus osasia saisi suht heleposti..
     
  2. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

Kerro tästä muillekin!