mikä akku jenkkiin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja tyhmyri, 19.6.2006.

  1. caprice307

    caprice307 Gearhead

    Capricessa 2 x Varta AGM -akkuja takaa käynnistyvyyden.
     
  2. PauliP

    PauliP 1st gear

    Mulla on joitain vuosia ollut niitä Bilteman akkuja jenkeissä useita erilaisilla napajärjestyksillä aina autokohtaisesti. Hyvin ovat toimineet ja hinta oli kohdallaan. Maksoivat silloin kaikki 39€/kpl. Sittenhän hinnat pompsahti sielläkin kuin kiinalaiset alkoivat hamuaamaan kaiken lyijyn markkinoilta. Ostin noita kuulin että hinnat tulevat nousemaan, ja niin kävi. Senverran hyvin toimivat että juuri ostin yhden lisää nykyiselläkin hinnalla.

    Yhdessäkään ei ole ongelmia vielä ollut. Saattaahan siihen toki saattaa vaikuttaa se, että autojen laturit ja kaapeloinnitkin ovat hyväkuntoisia. Ja sopivan kokoisia. Poika käyttää yhtä näistä työmatka Buickissaan. Ajaa jäykillä ralliölyillä ilman lohkolämppäriä. Aina on sähkö riittänyt tänäkin talvena. Jopa -30 asteessa. Mut paskojan noiden täytyy olla.... niinhän tuolla joku kirjotti.
     

Kerro tästä muillekin!