mikä jenkki toiseksi käyttikseksi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja turismo, 30.11.2012.

 1. turismo

  turismo 1st gear

  jossain kohtaa tulevaisuudessa (parin vuoden sisään) olis tarkoitus hankkia vanin kaveriksi toinen amerikkalaisvalmisteinen käyttöauton virkaa toimittava yksilö ja koitankin nyt lähinnä kartoittaa mitä hyviä vaihtoehtoja tuolla on olemassa? jotka täyttäis kriteerit:hinta max~12t€, suhteellisen huoleton et pääsee joka päivä töihin, v8bensa ja tietenkin automaatilla, lisäksi sais olla "tuoreempaa" vuosikertaa jostain -95 alkaen ja siitä uudemmat..

  ja vaikka tuo vani onkin muuten aivan mahtava ja erinomaisesti asiansa ajava niin ongemanahan tuolla usein on sen suuri koko, joten tämä toinen sais olla lisäksi kooltaan "ketterämpi" ja paremmin ruutuun sopiva :lol:
   
 2. Rusty

  Rusty Double Gearhead

 3. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Impala SS 1996
   
 4. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  ^Tuo tai Lincoln Mark VIII on omat suosikit, mitä nyt määritelmän mukaisia äkkiseltään tulee Mieleen.
   
 5. herrakani

  herrakani 1st gear

  Kaverilla on '52 styleline. Ite skulaan '85 Custom Cruiserilla.
   
 6. tammercity

  tammercity Gearhead

 7. turismo

  turismo 1st gear

  tuo Mark VIII kävikin jo mielessä mutta sen alumiinimotti ja laatikko mietityttää, jotenki vierastuttaa aina tuo alumiinisana kun kyseessä moottori
   
 8. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Työnsin aikani kuluksi noita hakuehtoja nettiautoon, eli maks 12 000e, vm 1994 eteenp. min 4 l kone ja järkän uudemmasta vanhempaan. Tuli vaihtoehtoja... melkein 600. mm.
  Mustang (kutosella -05)
  Durango
  Audi A8
  MB CLK
  VW Touareg V10 (!)
  S-tyypin Jagge
  Lexus GS (mikä turbotojota tää on?)
  Tuplaveekasi Passat
  Cherokee (tääkin on vain kuutosella)
  Sit olis kasa S-mersuja ja 500-700 Bemareita (myyntimiesten vanhoja)
  LS1 Camaro
  Aika vähän jenkkejä enää veekasilla käyttöikäisissä tarjolla. Kuutosella löytyis Chryslerejä...

  Itse varmaan valitsisin Cadillacin, siinä olisi eniten sitä ameriikan henkeä. Eikä ole luksusautoksi enää pahan hintaisia, tuohon haarukkaan mahtuis jopa 2004 BLS, ai mut toi onkin kutosella...

  Ei ole kyllä isokoneiset hinnan kirossa... voishan sitä vaihtaa käyttöfiiun johonkin parempaan...
   
 9. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Lexus GS ja yli 4l koneella lienee sitten Lexus GS430 32-venttiilinen V8 4.3l, automaatti ja takaveto. Turbollinen toyota-versio on sitten oikealta ohjattava Toyota Aristo 3.0 tuplaturbo, automaatti ja takaveto, käytännössä sama koppa.

  Eikä vastannut aloittajan kysymykseen yhtään :oops:
   
 10. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Takaveto- tai 4X4 -jenkki jossa on ruiskumoottori.
  Onko tosiaan "pakko olla kasi"..?

  Omissa kokeilussa ovat parhaita olleet Capricet eri muodoissa.
  Kivoin oli SC Thunderbird (mutta kalliit osat ja v-mäinen huollettava).

  Nyt kokeilussa Astro sekä 4X4 Voyager.
   
 11. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  ^No jos tolle linjalle lähdetään, niin Typhoon
   
 12. rb

  rb Double Gearhead

  Jos mulla olisi toistakymppiä löysää ja paino sanalle KÄYTTÖ auto, niin tinkisin hieman moottorin koosta ja etsisin jostain 300c farkku kraisun.

  Siihen ei tosin 12t ihan riitä. Nettiautossa halvin taisi olla 16t mutta tuskin sekään oli mikään apteekin hinta. Sit jos kasi pitää olla niin halvin sedan 5,7:lla oli karvan päälle 17t..
   
 13. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Toi lihavoitu ei pidä paikkaansa. Thunderbirdiähän on nimenomaan kehuttu yllättävän tilavaksi takatiloiltaan. Että mahtuu kolme aikuista mukavasti. Ja pääntilaakin on hyvin, vaikka on coupe-mallinen.
   
 14. turismo

  turismo 1st gear

  kyllähän kutonenkin asiansa ajaisi ja enemmän olisi vaihtoehtojakin mutta päätin että kasi se on jotenkin.. no se on kasi eli siinä suhteessa mennään nyt fiilispohjalta 8)
   
 15. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Toisaalta, kun vaihtoehtoja on vähemmän, niin on helpompi valita. Ymmärrän täysin tuon rajauksen, onhan kasin höpinät ihan eri mitä kuutosen murina. Huomaan, ettet rajannut tuota vetotapaa, se taas leventää valintaa. Fiilispohjalta, kun noita katselin, niin Caddyt tai Lincit olis kyllä lähinnä perinteistä jenkkiä.
   
 16. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Jos 12 tonnia on käyttää niin tsekkaa nettiautosta chevy tahoe..On nimittäin käsittämätöntä ettei 12500 hintaan ole vielä menny.. Tommosen laitan heti kunhan alkaa transsportti käyttiksenä viiksettään,eli aika pian.
   
 17. Stance

  Stance Gearhead

 18. JP-350

  JP-350 Gearhead

  En tiedä mikä tässä ei sytyttäis,tilaa,luxusta,tehoo,äijää,harrastetta,käyttöä... http://www.nettiauto.com/chevrolet/tahoe/5017873 Tietty tehoa ei ole kumitustarkotukseen,eikä äijä-asennetta niin paljon että uskaltas mettään poiketa,mut loistava kompromissi.4-henkisen perheen ja koiran omistajana sanoisin että käyttisten ykkönen.
   
 19. Powerstroke

  Powerstroke Double Gearhead

  ^no tommonen jo menis mullekin läpi. Tosiaan jos neljäkin on plus kamat ja talvi päällä niin jaksaa siinä jonkun ahtaan takavetoritsan kanssa pulata. Hermot saa helpomminkin meneen, on todettu.
   
 20. Aamupaisti

  Aamupaisti 3rd gear

  Heh, riisisellä crv:llä tahi ravilla taitaa päästä ostohinnaltaan, laadultaan ja kulutukseltaan parempiin tuloksiin, monesti miettinyt mikä näistä maailman tappiin ajetuista jo alunperinkin huonoista laitteista tekee tämän hintaisia? Tarkoitus ei ollut hillitä autokuumetta tai latistaa ostohaluja, eikä trollata, vaan miksi tuommoisesta pitäisi maksaa 13ke, kun ei niille oikein ole mitään käyttöäkään. Mut jos ei ole mitään muuhun mihin rahansa pistäisi, niin mikäkö jottei?
   

Kerro tästä muillekin!