Mikä laatikko on 63 mallin käkkylässä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jukka63, 27.2.2009.

  1. jukka63

    jukka63 1st gear

    Tommonen laatikkovikanen ois kiikarissa,edellyttäen,ettei oo sikakallis kunnostettava.Voisko olla jo th-400 vuosimallia?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Siinä on se dual coupling hydramatic toosa vielä. Helppo korjata mutta osia on vähän vaikeempi saada ja hinnatkin poskettomia. Toikin tietenkin riippuu siitä mitä on hajonnu, mutta se pikkuturbiini maksaa jo vanhoja tonneja ja muutenkin "kovat" osat on kiven alla piilossa.
     
  3. jukka63

    jukka63 1st gear

    Kiitoksia infosta.Jää ostamatta.
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jos ei meinaa museorekisteriin laittaa niin toi auto "syö" kyllä muunkin gm merkkisen tekniikan sisälleen aika helposti :odroll: .
     
  5. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Onko noissa katillalakin koneissa sama pulttijako mitä on käytetty GM:issä yleisesti?chevy/bop?
     

Kerro tästä muillekin!