Mikä lambda anturi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja poskisolisti, 4.3.2009.

  1. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    Mistäkäköhän saisi selville mistä autosta lambdatunnistin BOSCH 0258007032 on peräisin? Viisijohtoinen -elikkä kai aika uudesta vuosimallista lie kyse?
    Ei muuten mutta oli tuommoinen erään kytkykauppa ritsan hansakaloorassa..ja ihan uusi. :odroll:
     
  2. Holley

    Holley Gearhead

  3. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

    eihä tuo ole joku laajakaista lambda? vai mikä se oli.
     
  4. Teba

    Teba 3rd gear

  5. J.M

    J.M 1st gear

    voin huomenna kattoo esistä töistä niin selviää
     
  6. JKF

    JKF Gearhead

    Ilmeisestikin kyseessä Boshin LSU4.2-sarjan laajakaista-anturi. Tuo olis tosiaan hyvinkin käypänen vaikka johonkin seosmittariviritelmiin. Esim. Innovaten LC-1 paketissa tulee vastaava, mutta liitin on erilainen. (0258007057)

    Jos tuosta kehittelee jotain virityksiä, niin täytyy huomioida, että liitintä ei saa vaihtaa/poistaa koska siellä on sisällä yksilöllinen kalibrointivastus.
     
  7. sepet.

    sepet. 1st gear

    Joo voisimpa tietysti itekki vilkasta, kun noin selkee varaosanro. kerta löytyy meillä töissä uusin boschin ohjelma josta saapi selville missä autoissa kyseistä lambaada anturia käytetään...
     
  8. NymiS

    NymiS Gearhead

    Tuota lamdaa käytetään man:ssa ainakin
     
  9. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    Tuo näyttää olevan mersun hiukkassuodattimilla varustetuissa dieseleissä tutkailemassa onko putkessa happea tarpeeksi loukun puhdistus polttoon.

    Eli ei välttämättä oikein hyvin toimi bensakoneissa, mitta-alue on luultavasti paljon laihempaan suuntaan ku normi laajakaistassa.

    edit: korjasin pahimpia kirjoitusvirheitä, vielä varmaan jäikin.
     
  10. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    :eek: Jaahas. No kiitoksia vaivanäöstä teille jotka saitte pöyhittyä ton alkuperän selville.
    Kaippa se täytyy trokata jollekkin Mersumiehelle tuo anturi-itsellä ei ole koskaan tässä elämässä varaa kulkineeseen johon tuo anturi on tarkoitettu.... :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!