Mikä olisi hyvä katsastuskonttori pääkaupunkiseudulla jenkei

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Blower Camino, 10.7.2004.

  1. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    Elieli. Yksinkertaisesti missä ootte saanu asiallista palvelua amerikanautojen kanssa ja mitä konttoreita kannattaa välttää ?
    Pitäs tehä vuosikatsastus ja muutoskatsastaa bloweri autoon. Ei viittis käydä monella konttorilla kuuntelemassa ihme narinaa vaan josko löytyis joku paikka missä oikeesti ymmärretään noitten päälle ja suhtauduttais asiallisesti...?

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Blower Camino 2004-07-10 04:52 ]</font>
     
  2. pöppe

    pöppe Gearhead

    tattis ja konala
     
  3. Mikey

    Mikey 1st gear

    No itse en käytä muita kuin Itäväylän konttoria. Siellä ollaan aina ystävällisiä ja kannattaakin etsiä sieltä sellainen vanhempi setä, se nimittäin ottaa todella rennosti asiat ja jaksaa keskustella ongelmista. Ja onhan siellä sellainen nuorempi sievä kassaneitikin... :smile:

    Vai Tattis...juu tattista vaan. Ei sinne...
     
  4. perkele

    perkele Gearhead

    juuei tattikselle....vaan mieluimmin siihen mikä on siinä delta-auton vieressä malmilla.käytiin marlin leimamassa siellä vaikka oli muutama vika niin läpi meni.ja tottakai ne viat korjataan leimasta huolimatta.hyrylän(hylkylä)en suosittele.on huonoja kokemuksia (pilkunviilaajia)
     
  5. nikke

    nikke Gearhead

    Tikkurilan katsastusasemalta oon saanut
    aina asiallista palvelua, kun taas roihupellon/hertsikan asemalla on selkeästi
    asennevamma harrasteautoja kohtaan.Niin
    ja muistaakseni itäväylän aseman yhdeltä
    inssiltä löytyy 70`swinger tallista(=kannatetaan).
     
  6. Mikey

    Mikey 1st gear

    Juu sitä hertsikan asemaa kannattaa kiertää vaikkei oliskaan harrasteautoa... Vein -90 saabin sinne kerran ja sitä kyllä hakattiin kunnes se reikä saatiin sinne pohjaan! Eipä hylännyt eikä tarvinnut näyttää uudelleen mutta korjauskehoituksen sain virneen kera.
     
  7. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    IHA konala absolutely. Omani käyttäny viim. 3 v. Leppoisa meininki, ei pilkuntyöstöä. Ja mikä mukavinta, aikaa riittää jarrutestissä hakea viisarit linjaan. Yks äijä siellä itsekin autoharrastaja. Viimex ihmeteltiin kaasupoljinstartin saloja tovi...
     
  8. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Joo, IHA rock´s...... Ei valiteta turhista, vaan asiasta. Ensi viikolla pitäis yrittää läpihuutojuttua muutoskatsastaa, Jeepin 258L6 tilalle 360 V8. Jos vaan saa nippuun ajoissa, koko ajan tökkii, saa**na!
     
  9. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Henkitä syvään ja korjaile välillä vaikka jotain Dodgea :smile:
     
  10. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Joo, tuotkos sun Dodgen mulle terapiaks????

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: JAMANT 2004-07-10 15:43 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: JAMANT 2004-07-10 15:43 ]</font>
     
  11. venkula

    venkula 1st gear

    En suosittele tattista ainakaan. Tuntu olevan tosi kiree katsastus-setä ainakin tällä viikolla.
     
  12. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    IHA konala absolutely.

    Hyvä äijä hengailee anopin kanssa.
     
  13. nyyppä

    nyyppä 1st gear

    Itäväylällä oli hyvä palvelu. Vain puoltavat jarrut piti käydä uudelleen näyttämässä ja silloin pääsin jonon ohi raskaan kaluston linjalle jarrudynometriin. Shifterin käytössä joutui hiukan neuvomaan ja aika äänekkäistä putkista ei sanottu mitään.
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    kandeisko pitää vähän pienempää ääntä näistä asioista nuijat!!!!
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    toi itäväylä on syvältä!!!väittäisin trolliks ku kehuvat sitä.H-D:n rekisteröinti kesti 6 tuntia,inssi katos johonki ja löyty yläkerrasta makas sohvalla puolnukuksissa.JEE JEE tosi palveluu.suosittelen konalaa
     
  16. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    Kyllä mun mielestä konalassa se toinen on vitusti parempi, hartwallin puolella nimittäin, eli konalan autokatsastus. Siel on näin kesällä kädilläkki pihalla, yhen työntekijän auto siis. Ja tosin yks entinen luokkakaveri kassaneitinä. Kahvipalvelu pelaa hyvin, ei pääse ikinä loppumaan...
     

Kerro tästä muillekin!