Mikkeliin Jenkkikerho?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jyrgen, 29.8.2012.

  1. jyrgen

    jyrgen 3rd gear

    Noniin,
    Avaampas tänne uuden aiheen, jota sivuttiin tuossa kimppatalli ketjussa.

    Eli siis lyhyesti: Olisiko paikallisilla harrastajilla innostusta perustaa Mikkeliin jenkkikerhoa? Onko Mikkelissä koskaan sellaista ollut?

    Jos innostusta löytyy ja saataisiin muutama innostunut ja aktiivinen puuhamies mukaan, niin voitaisiin vaikka sopia tapaamisesta ja keskustella tarkemmin asiasta.

    ABC:ltä varmaan paikalliset harrastajat ovat jo ainakin hyvän päivän tuttavia keskenään
     
  2. stangrider

    stangrider Gearhead

    On sitä jotain toimintaa ollut.
    Oldtimer Runin historiasta:
    Mikkelin Mobilistien toimesta tuli ehdotus kokouksessa 4.10.1989 useamman autoharrastekerhon yhteisestä tapahtumasta. 17.10.1989 pidettiin ensimmäinen kokous Rahulan maamies seurantalolla. Mukana järjestelyissä oli Claybay Cruisers sekä Mikkelin Mobilistit.
     
  3. jyrgen

    jyrgen 3rd gear

    Jotain juttua oon CB cruisersista kuullut, ja mobilisteihin kuulunkin.
    CB cruisers ei taida olla kovin aktiivinen porukka, vai mistä siinä on kysymys? vai onko enää mistään?
     
  4. Cash

    Cash 1st gear



    taitaa olla aika kuopattu homma toi CBC kuulemani mukaan.
    mutta itse olisin uudessa kerhotoiminnassa innolla mukana. Ja sitten vielä offtopic, taas tänäänkään en pääse kokoontumiseen duunin perkeleen takia.ärh. :mad:
     
  5. Jusmo

    Jusmo Gearhead

    Kyllä ehdottomasti kiinnostaa. Mutta kuka/ketkä lähtee aktiivisiksi puuhamiehiksi/naisiksi hommaa vetämään? Ja minkälaista "toimintaa" suunnitelmissa.. Hyvä alku hommalle ainaki tuo abcin kokoontuminen.
     
  6. jyrgen

    jyrgen 3rd gear

    Miäkään en pääse tänään kokoontumiseen duunin vuoksi. Jos ette tunnista miestä nimimerkin takana, niin olen se jamppa joka on liikenteessä keltasella 2gen camarolla.

    Jos aluksi saatais sellainen ydinporukka, ja pistettäis yhdistys alulle.
    Hommaa helpottais, jos alusta asti olis mukana joku jolla on aikaisempaa kokemusta toiminnan alullepistämisestä.

    Sit kun porukkaa on riittävästi, niin vuokrattais tallitilat. Siitä se lähtee. Eri alojen osaajia tarvittais varmasti. Miäkin teen mielelläni työn ulkopuolella oman alan hommia, jos se vaan edistää toimintaa.
     
  7. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Claybay Cruisers taisi olla 90-luvun alkupuolella vielä suht' toimiva, itsekin parissa (nii, liian harvassa..) Oldtimer Runissa kasaamassa tuli käytyä. Jonkinmoista kerholehteäkin tehtiin, liekö kellään numeroita tallessa 8) Jonkin kansikuvan raapustin tuolloin. Varmaan käynyt niin kuin monelle muullekin kerholle, porukat muuttaa, pariutuu, tympääntyy, rasittuu, vanhenee :rotfl: ; ja kerhotouhut jää vähemmälle. Kun vetovastuu on aina vain niillä muutamalla..
     
  8. Hellfirebird

    Hellfirebird Gearhead

    "Longlake ABC Cruisers" eli LABCC :D tämä huono läppä mutta seuraillaa tilanteen kehitystä. Jonkinlainen kerhotoiminta kiinnostaa itteekin, aiemman auton ajan kuuluin koko suomen kattavaan kerhoon ja semmonen ei tarjoa ihan samanlaista meininkiä kun paikallinen varmaan tekis, joskin isommassa kerhossa tapaa porukkaa sieltä sun täältä kun vaivautuu meetingeihin.
     
  9. jyrgen

    jyrgen 3rd gear

    Kuulun ite myös Kouvolan Fhra clubiin ja täytyy sanoa, että esim ratapäivä joka oli viikonloppuna, oli juurikin yksi parhaasta annista mitä paikallinen kerho voi tarjota.
    Tällaista toimintaa tarvitaan mikkeliinkin.
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Helpoimmin saatte Mikkeliin perustettua kerhon, kun kaivatte vanhan jo rekisteröidyn kerhon tiedot selville ja herätätte sen henkiin. Vanhgalla kerholla on jo rekisteröinti olemassa, mikä uudelta puuttuu ja varmasti kun ensikertalaiset alkavat puuhaamaan rekisteröintiuä, tulevat paperit mitä todennäköisimmin ainakin kerran bumerangina takaisin. Ei muuta kuin yhdistysrekisteristä vanhan yhdistksen tiedot esiin ja sen sääntöjen mukaan kutsumaan kokousta koolle ja jatkamaan toimintaa.
     

Kerro tästä muillekin!