Millä maalaan vanteet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja oml, 22.10.2006.

  1. Mikcu

    Mikcu Gearhead


    Puhallus ja pulverimaalaus maksoi satasen. Siihen hintaan en ainakaan omaan käyttöpeliin saa uusia peltirinkuloita.
    Toisaalta... jokainen tekee tavallaan.
     
  2. Mikcu

    Mikcu Gearhead


    Puhallus ja pulverimaalaus maksoi satasen. Siihen hintaan en ainakaan omaan käyttöpeliin saa uusia peltirinkuloita.
    Toisaalta... jokainen tekee tavallaan.
     
  3. MAALAISPOIKA

    MAALAISPOIKA 1st gear

    tosi HYVÄ yhyristelmä hiekkapuhallus+jauhesinkki+jauhemaali peltivanteille...jos maalaatta ite puhalluksen päälle kannattaa laittaa sinne kitaan GALVEX märkäsinkki pensselillä ja sen jälkeen vasta pommipullolla.jälki ei oo yhtä hyvää ku jauheella mutta näkyypähän se OMAN KÄREN JÄLÄKI...ja aina se tuloo erullisemmaksi ku itte teköö ja näköö vaivaa..ja ei ku kypärä päähän ja töihin.
     
  4. JI

    JI 1st gear

    Pulverimaalaus

    Pulverimaaluutin yhdet peltivanteet hintaan 20 €. Kaverin mp-rungon maalaus maksi 15 €. Sivarinrunko maksoi 7 €. Näillä hinnoilla piti toki itte hiekkapuhaltaa täysin puhtaaksi. Pulverimaalauksessa osat menee uunin läpi missä lämpö n 190 C. Eli jos on vanhaa maalia niin se voi kuplia.
     
  5. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    halvempaa ja vanteissa parempi kuin märkämaali,edellinen pulverimaalari puhuu höpöjä.oon maalannu hakerekan alustankin pulverimaalilla(pohjaan sinkkiepoxi+pinta väri)vanteet puhallus+maalaus n.150 €(paksumpi maali tulee kuin uusissa)kallista tai ei,aina joku itkee hinnoista.jos ei ole itsellä vehkeitä silloin pitää maksaa.unohtakaa ne vitun spraymaalit ainakin jenkkiautoista.rassaa korjata näiden graffitiauton omistajien sätöksiä.mut taas tullaan samaan asiaan;kun itse sprayasin ei maksanu kuin muutaman euron vanteet.maalarin mulkku ottaa satasen .(puhaltaa,pohjamaali,pintaväri,ehkä vielä käsihionta välissä)jaaha kesäloma loppuu maalarilta siitä tämä
     
  6. armas

    armas 3rd gear

    Mikä meni "käteen" kun puhallettiin (ei pöllitty) paksut aluvanteet ja niihin tuli pohjaväri päälle. Sitten pinnaksi korin sävyyn maali. Nyt on kahden suven jälkeen maalipinta aivan rosoinen eli ihan niinkuin ryppyinen iho. Onko tässä joku lämpölaajenemisjuttu (aluvanteet "elää" enemmän kuin peltivanteet ja maali ei "seuraa" mukana, eikai). Onko ainoa vaihtoehto pulverimaali, ei tavallinen autoväri ? Jos on, pulverin sävyttäminenkään ei liene ongelma ? Vai onko pohjaväri väärä, jolloin pinta ei kestä ?
     
  7. torvi

    torvi 3rd gear

    kysyisin että mitä "happoa" olette käyttänyt noitten vanteiden ruoste ongelmiin, ku en ainakaan huomannut että se olisi mainittuna ja mistä sitä saa?
     
  8. Rokster

    Rokster 1st gear

    Hmm, paljonkohan tulisis maksamaan peltivanne sarjan pulverimaalaus mustaksi, jos vanteet toimittaa maalarille täysin puhallettuina?
    Kuka tekee näitä hommia Porvoo-Kerava-Hyvinkää-Nurmijärvi alueella?
     
  9. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    alumiini kaipaa erilaisen pohjamaalin kuin teräs. epoksia vaikka (esim dp40)
     
  10. chevy 4ever

    chevy 4ever 1st gear

     
  11. MoodyBlue

    MoodyBlue 3rd gear

    Täällä Oulun seudulla maksoi 4 peltivanteen pulverimaalaus 15 e/kpl. Itse hiekkapuhalsin ne puhtaiksi ennen. Maalaus onnistui hyvin, ja pitäisi ainakin kestää. Saa nähdä, kun saa vanteet alle talveksi.
     

Kerro tästä muillekin!