milloin 2007 BIG POWER MEET?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja weard_racing, 23.10.2006.

  1. shark

    shark 3rd gear

    Alunperin toi kielto perustui Kjell Powerin kyllästymiseen.Isäpapan lainatulla rautalankavanilla sitten sikailtiin,oksennettiin ja heitettiin pulloja kaduille.Keski-ikä kuskia lukuunottamatta on n.15 v. (10 kpl:tta per auto).Sitten lehdet ja viranomaiset syytti Kjelleä vaikkei hänellä VIRALLISESTI ole mitään tekemistä cruisingin kanssa.Hän antoi cruisinkiohjaajille valtuudet kieltää sikavanien mukanaolo (sama koski eurokinnereitä).Näin ei kuitenkaan ole tapahtunut tähänasti.
    Yksi asia jota mielenkiinnolla odotan on että 1 päivä Heinäkuuta 2007 astuu UUSI TIELIIKENNELAKI VOIMAAN
    "Autossa ei saa olla enempää matkustajia kuin on rekisteröityjä paikkoja"
    Poikkeus yksi ylim. esim paraatissa
    Saa nähdä miten jeparit tulkitsee lakia.Voi tulla hikiset paikat ja sakkolaput loppuu kesken :rotfl:
    Onhan toi kolkytvuotisjuhla joten luulis olevan mukavampi muistaa edes jotain ja heittää nakit silmille vasta sieltä tullessa.
     
  2. -BUICK-

    -BUICK- 1st gear

    Tonne vois kyllä melkeen lähtee kattelemaan meininkiä jos sais kavereita mukaan ja jotain kuskeja 8)
     
  3. Buickustom

    Buickustom Gearhead

    Mites jos matkustajat on ulkopuolella, ei ne silloin ole autossa :lol: :lol: :rotfl:
    Kolme kertaa tullu käytyä ja taas mennään. Kerran olin kyytiläisenä,
    eikä se ollut yhtä hauskaa kuin omalla. Eräskin tuttu sanoi että mennä Poweriin ilman omaa autoa on kuin pitäisi farkkuja ilman kalsareita, jotenkin outoa :wink:
    Eli buickilla lähdetään Turusta ja Suomi-seuralle! :D
     
  4. Gyrus

    Gyrus Gearhead

    Viime vuonna jo poliisit pysäytti ja valitti kun meitä oli neljä autossa.. 2 sisällä ja kaks lavalla.. Ne väitti että ei saa olla ylimääräisiä muuta kuin cruising reitillä.. ja kuulemma ruotsissa ei ole sääntöä että yksi ylimääräinen saa olla väliaikaisesti..

    Paha vain kun olimme nelistään suomesta asti tulleet.. että yks sai sitten juosta laivalle asti auton vieressä.. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!