MinarcMig alumiiniin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja laiska`s custom, 1.3.2009.

  1. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    miksi tuo pinta näyttää sille kun olis teräsharjaa käytetty? Olihan rosteriharja? Jos on siis jollain harjailtu.
     
  2. Ali Koo

    Ali Koo 1st gear

    Messinkiharja.
     
  3. Ali Koo

    Ali Koo 1st gear

    No niin, nyt on vähän tuntumaa saatu. Automaattiasennolla tuli pelkkää palluraa ja päätin kokeilla manuaalisäädöillä. Tuli laitettua virtaa reilummin ja johan alkoi perusaine sulamaan ja sulatin myös suuttimen pilalle. Tänään hain parit uudet suuttimet ja sain säädöt hehtaarille. Palotapahtuma alkoi olemaan jo hitsauksen tapaista, mutta ongelmana oli langan sulaminen suuttimen päähän kiinni aina kun päästi liipaisimesta ja tämä kulutti myös suutinta. Kokeilin ruiskauttaa hitsausspraytä suuttimeen, mutta senhän arvasikin, että se pilasi palotapahtuman. Lanka ei tosin tarttunut enää suuttimen päähän yhtä hanakasti kiinni. Laskin suuttimen läpi rasvanpoistajaa ja helpotti hieman, mutta sitten loppuikin jo suojakaasu. Harjoitukset jatkuu kunhan saan uuden pullon. Jos vaan saan tuon suuttimen tarttumisongelman ratkaistua niin kyllähän tuolla voisi jotain saada aikaiseksi. Kaasupullo oli kilon kertakäyttöpullo ja venttiilissä ei ole mittaria, joten kaasujen säätökin on hieman arpapeliä. Lankana Bilteman 0,9 ja suuttimina 1,0 ja 1,2. Harjoituskappaleet putkea, jonka senämä 2mm. Seoksesta ei tietoa. Esilämmitystä en ole vielä kokeillut, mutta hitsikauppias meinasi, ettei se ole välttämättä tarpeen.
     
  4. Tunaman

    Tunaman 3rd gear

    Jos sulla on terässpiraali pistoolissa niin lanka stoppaa heti kun päästät liipasimesta ja palaa suuttimeen,vaihda DL-teflon langanohjain niin johan futaa,noi harjoituskappaleesi on pala kakkua MinarcMigille.
    Mitään rasvanpoistajia tai liukasteita ei pidä tunkea virtasuuttimeen tai langanjohtimeen.
    Ja pidä pistoolia n.5 mm kauempana kappaleesta kuin mustalla pellillä,lopetuksessa on enemmän "vapaalankaa" estämässä tarttumista suuttimeen.
     
  5. Ali Koo

    Ali Koo 1st gear

    Kaapeliin on vaihdettu alumiinille ja ss:lle tarkoitettu muovisielu. Langan päähän sulaa aina pallura, joka tuppaa sitten jäämään suuttimen päähän kiinni.
     

Kerro tästä muillekin!