Missä kaikki jenkkifarmarit

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

 1. chevyartsi

  chevyartsi 2nd gear

  Tai olisko kokonaismassan pienentämistä jos auto kaikilla herkuilla ? Paitsi eikai muutama 10 kg näy missään .
   
 2. Jonza

  Jonza 1st gear

  Pyörii mielessä capricen perävälityksen vaihtaminen tiuhempaan. Joten miten tunnistan mikä perä mulla kyseessä että osaan ostaa oikean? Onko se 8.5"? Ja myös itse välityksestä, jokin 3 alkava välitys sinne tulis mutta mikä ois fiksuin tollaseen käytännössä vakioon capriceen 307 moottorilla?
   
 3. Holley

  Holley Gearhead

  8,5:nä minä sitä olen pitänyt. Miettinyt samaa itsekin ja joku 3,08 olisi lievä muutos, mutta ehkä joku 3,43 tai 3,55 voisi olla jo hyvin erilainen ja auto mennä nelosella kaikkialla. 3-vaihteen:n ja 4-vaihteen välityksen ero on aika iso; muutoksen jälkeen ei varmaan kolmosvaihde ole niin paljoa käytössä. Mitä olen kuullut, tarvikevälitykset pitävät ääntä jo uutena??
   
 4. xarper

  xarper Gearhead

  Kai se riippuu ihan välityksen laadusta ja asentajasta pitääkö mekkalaa.

  Mutta ~3.5 välitys on vielä kolmilovisellakin lootalla taloudellinen ni varmaan mainio ois tommoseen farkkuun, varmaan tippuis jopa kulutus 80 vauhissa kun jaksaa mennä mäet ilman että on kaasu pohjassa.
   
 5. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Meillä joku vähän päälle kolme, olisko 3,2 tai jotain ja vakio 307. Paljon parempi mitä se 2,7 mutta vieläkin sais olla lyhkäsempi välitys. 100km/h menee nätisti nelosella lukolla, mutta 80km/h sohlaa sitä lukkoa aukikiinniaukikiinni. Varmaan joku 3,5 olis hyvä.
   
 6. 12345678910

  12345678910 3rd gear

  Mulla on bensa-Vanin kokonainen perä jossa uudet jarrut joutilaana. Välitys taitaa olla 4.11.
  Perä hiekkapuhallettu ja epoksimaalattu. Yv jos kiinnostaa.
   
 7. Jonza

  Jonza 1st gear

  Mietityttää vaan se välityksen vaihtaminen, että millanen homma on? Asentaja olen ammatiltani mutta ikinä en ole perään koskenut muuten kun öljyjen osalta :D katselin tota 3.73:1 välitystä, Vois olla aika hyvä tollasilla pullakumeilla :D
   
 8. mukko

  mukko 2nd gear

  Helpointa tietty jos vaihtaa koko murikan, välityksen vaihdossa kun pitää saada shimmattua kohdilleen.

  Omaan buikkiin ajattelin nakella koko takasillan tuosta varaosa kapriisista, siinä kun on mallia tiuha kun tuntui 5.7dx:lläkin liukkaalta liikkujalta.
   
 9. maverick999

  maverick999 3rd gear

  Nettiauto näköjään alkoi lukea Capricet "klassikoiksi". Huikeaa arvonnousua odotellessa =)
   
 10. Marklin

  Marklin Gearhead

 11. Gary Grand

  Gary Grand Gearhead

 12. ktech

  ktech 2nd gear

  Ostetaan! GM-farkku, ei kauhea lintta ja ajokuntonenkin tarvis olla. Etelä-Suomen alue. Budjetti rajattu kahteen tonniin. Tarjoa vaikka YV:llä.
   
 13. pikkupiru

  pikkupiru Gearhead

  Teretulemas talvi. perkele. Ovet vittuitee totaalisesti. Puol pulloo lukkosulaa ja hiustenkuivaimella lämmitys melkei tunti ni johan meni ovi kii. Toista sulateltii jo hallis 3 tuntii ja oli jämähtäny lukkoasentoon ( oves onkielekkeen yläpuolel sellanen tosi pien lirpuke jota ruuvarilla painamalla ja kielekettä vetämällä lähtee lukitus auki ). Jäi siis lukko kii oven ollessa auki). Ens kesän operaatio purkaa ovipahvit ja poistaa 26 vuotta vanhat ylimääräset mönjät pois.
   
 14. xarper

  xarper Gearhead

  Mulla ei ollu tuota ongelmaa kun +/-0 kelissä, nyt ku on kunnon pakkaset ni ei mitään ongelmaa :eek:
  Töhöllä aina vähä lukkopesää lämmitteli ni rupes suht vikkelää toimimaanki.

  Lukkosulaan en oo vielä koskenu.
   
 15. starcraft

  starcraft Gearhead

  Sellainen pikkutoho on tehokas lukkojen sulatteluun. Tosin pitää varoa ettei pala maalitkin ovesta. Mutta sellaisella kun kerran lämmittää kunnolla lämpöiseksi niin katoaa kosteus lukosta ja mekanismeista. Sit vaan öljyä perään niin taas toimii.
   
 16. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  Joo kun öljyä malttaa mättää lukkoon parin viikon välein niin on toimineet
   
 17. WBBC

  WBBC Gearhead

  Tässä syksyn aikana on meilläpäin näkynyt pari erittäin siistiä 83-86? vuosimallin Buick ja Olds.

  Molemmat sinisiä ilman puuviiluja. Kunto näytti kuin olisi uutena kaupan hallista ajettu. Molemmissa kuskeina vanhempi herrasmies.

  Eli olisi niitä ehkä enemmänkin liikenteessä vielä, elleivät olisi aikoinaan täällä suurin osa päätyneet puliukkokerhojen kiertopalkinnoiksi.
   
  maverick999 tykkää tästä.
 18. Jonza

  Jonza 1st gear

  Oma letukka seisoo pihalla tämän talven :/ parin viikon seisomisen jälkeen tänään sain töihin sisälle viikonlopuksi sulamaan ja kuivumaan. Melkonen työ oli saada käyntiin... pyöritti niin pirun nahkeesti tolla aikansa eläneellä startilla... laittaisin
  Kuvanki josvaan osaisin. Täytyykö nettiin eka laittaa kuva minkä tänne haluaa?
   
 19. Holley

  Holley Gearhead

  Siirsin ti myynti-cougarini lämpimään talliin ja Buickin ulos katokseen kovaan pakkaseen... Ja takaoven kun sai auki, eihän se mennytkään kiinni! Auton omalla läppärillä käyttäen sain oven kiinni. Tänään taas heitin työpaikan pihalla lohkon johdon takaovesta sisään, ovi ei pysynyt kiinni, oli kiire hakea muksut 25 km päästä hoidosta... Kuormaliina ovihihnojen väliin!! Ja päiväkodin pihalla ovi jo meni kiinnikin.. Lukkosulan sijaan aseöljyä olen käyttänyt. Mutta en aina pidä ovia lukossa..Ei haittaa jäätyvät lukotkaan.
   
 20. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Tuli Pontikkaan taas normi talvivaiva, lämppärin moottori ulisee ensimmäisen viis kilsaa. Nooh ulina kun loppu niin siihen tuli "tihku", välillä puhaltaa ja välillä ei:odeek:.
  Olisko kellään myyrä puhallinta ja sitten sitä vastuspakettia, jos sais vaikka kaikki nopeudetkin herätettyä?
   

Kerro tästä muillekin!