Missä ovat vanhojen V8-markettien "ilmaiset autot" ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Wiikki, 3.11.2003.

  1. Wiikki

    Wiikki 1st gear

    Miten voi aina alkaa v...taa, kun lukee jotain 80-luvun kaseja joissa puoli ilmaseksi tarjotaan siipimopareita ja muita aikamme helmiä, jollain 20000:lla markalla! Eikä ne oo ees mitään projekteja!
    Missä nämä autot nyt ovat? Myynnissä ei ainakaan, mutta kun ei noita myynnissä olleita autoja edes näy missään.
    Ollapa elänyt ajokortti ja rahaa taskussa 80-luvulla, tai ei sittenkään, olisin kuitenkin sortunut pantterikuvioiseenplyyshiin, punaiseen perämurikkaan ja valkoisiin copra-kuppi-istuimiin..
     
  2. Cleveland

    Cleveland 1st gear

    ...kromi vanteita ja peräkorotusta unohtamatta! :grin:
     
  3. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    tais olla halvimmillaan noi keksinnöt just laman aikana -90 luvun alussa,mm suhtsiisti 60 luvun cadillac saatto maksaa joku 17000mk.vaan eipä sillon ollut enää kellään rahaa ostella :wink:

    ja olihan toi 20.000mk melkonen kasa tuohta siihen aikaan,mulle tais joskus -85 intin jälkeen tulla kahdessa viikossa tiliä käteen joku 1200-1300mk kuitenki siinä just ennen uustuontia myytiin bre-virillä jotain -59 cadiä hintaan 80 000mk,siinä tais tulla ostajalle melkonen nivaska osamaksulappuja..pakkohan se oli käydä ruotsista muuttoauto käydä hakemassa että pääs jenkkiin kiinni.elikkä puoli vuotta kun säästi niin sai läjään tarvittavat 25.000kr millä sai jonkun mustangin reuhkan.haaveena oli veneperä buicki mutta ne makso kuiteski siihen aikaan huikeat 40.000-50.000kr.

    aina sitä kuitenkin ajattelee kerta kerran jälkeen jälkeenpäin että kyllä noi oli halpoja esim. pari vuotta sitten..ei kai sitä ikinä opi...
     
  4. Kimmo

    Kimmo Gearhead

    Jep,
    osta nyt läjäpäin kaikkien valmistajien muskelivehkeitä !
    Niitä saa nyt hintaan 10-20t €.
    Ei saa kymmenen vuoden päästä.....
     
  5. lake ender

    lake ender Gearhead

    Masentaa vieläkin se eräässä autoromuttamon/liikkeen huutokaupassa n. 1993 ollut 58 Dodge kasilla ja nappitomaatilla.
    Meni jollain kuudella tonnilla ja ajettiin suoraan leimalle...eipä ollut silloin tuota kuutta tonnia....
    Vieläkin sapettaa.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ja joskus -95 ? olisi ollut mahdollisuus ostaa challenger avo -70 (kv) projekti, joka kuitenkin oli joskus ollut kilvissä.... 8000mk, et silleen... pankaa paremmaksi !!
     
  7. makke

    makke 1st gear

    Kyllä rahanarvokin on muuttunut kymmenesä vuodessa paljon.
    joskus aikoinaan kun oli satanen kukkarossa, niin tuntui, että on rahaakin. Nyt euroaikana kun on 20 kukkarossa, niin olo on ihan PA.
    Eikä pelkästään eurojen myötä ole tapahtunut rahanarvon muutosta, vaan kyllä se koko ajan elää. Hyvä vertailukohde on esim. röökiaski tai sotkun munkkikahvit.
     
  8. herrakani

    herrakani 1st gear

    ootteko huomannu muuten, että kirpputoreilla ja muualla, missä myydään ns. halpoja juttuja, ei hinta muuttunut, vaikka rahayksikkö muuttui. Kympin kamaa myydään edelleen kympillä jne.
     
  9. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Onhan se rahan arvo vähän muuttunut noista 80 luvun kultaajoista. Vanhassa raudassa ei ole raha hukassa. Katselkaapa huvikseen ruotsin ja usan hintoja ja kun joku auto saa keräily statuksen mailmalla niin hinta pomssahtaa saman tien pilviin.
     
  10. JouniK

    JouniK Gearhead

    Kyllä niitä aina silloin tällöin tulee halpoja tarjouksia, useimmiten silloin kun ei itsellä oo mahiksia ostaa :sad:
    Muutama vuosia sitten myytiin 58 New Yorker -projektia 10 kmk, rempatulla koneella (kuulemma), ei mun mielestä ollut paha hinta
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ja keltasessa pörssissä tonnin autot on edelleen tonnin autoja.
    Kyl sen itekkin on välillä huomannu, et euro vei vähän suhteellisuudentajua.
     

  12. Aivan. Ostin muutama vuosi sitten itselleni poistomyynnistä SA-INT polkupyörän karttatelineellä ja muilla herkuilla :smile: Hinta oli 50 mk. Hain euron tulon jälkeen kesällä toisen samanlaisen. Hintalapuissa oli edelleen luku 50, mutta perään lisätty €.

    Liekö Matching Numbers -fillareita :smile:
     

Kerro tästä muillekin!