mistä 1959 cadillac devilleen peltivanne

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja johanpalola, 19.10.2017.

 1. Tseitsei2

  Tseitsei2 3rd gear

  Orkkis pöläreissä on joo kiinnittyskynnet ulkoreunoissa ja vararenkaassa oli -59:ssa ainakin mulla ihan normi vanne
   
 2. hzemax

  hzemax Double Gearhead

  No vittu tossahan se tuli. Hirmu säätö eto asiasta PRKL.
   
 3. EVO X

  EVO X Gearhead

  -59 pöläri pysyy vain peltivanteessa missä vanteen uloin lippa on mankeloitu kouruksi. Toki voihan se tarttua sellaseen tarvikevanteen suoraan lippaan, mutta ei kannata ihmetellä jos ne pölärit on määränpäässä muualla kuin vanteessa.
  Toinen asia on että -57-61 mallin peltivannetta ei ole toistaiseksi uustuotantona, joten joutuu kattella käytetyn tai korjata vanhan. Se minkälaisista lintoista noita vanteita nykyään korjataan saattaa hämmästyttää. Se -58 varapyörän vanne kannattaa kopata siltä kuka sitä nyt tarjoskaan. -58 kapseli on sama kuin -59 joten jos vanne on orkkis niin se on samanlainen. Keskiön prässäyksiä on näissä tullut ainakin viittä erilaista vastaan. Liekö eri alihankkijoilta. Kaikki -57-61vm vanteet kuitenkin niistä sopii autoon.
   

Kerro tästä muillekin!