Mistä halpa otsonointilaite ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja ihka, 22.3.2016.

  1. ihka

    ihka 2nd gear

    Hiiren pissan hajua pitäisi häivyttää.

    Mistä otsonointilaite tai millä aineella "kadottaa" hajut ?
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Vanha katulampun kuuppa, ja siihen uloin kerros kuorittuna elohopealamppu.
     
  3. autoilija

    autoilija Gearhead

    Vuokraamalla sellainen.Otsonoitavassa tilassa ei sitten saa oleskella,eli jos sulla ns.epämääräinen alue mistä haju tulee tarvitset siihen laitteen joka maksaa noin 2000eur,halvimmat ovat ns.mallia kerrostaloaulan ilmanraikastajia etkä pärjää sellaisella eli ostamalla halvan ei tule tulosta.Minä myynyt näitä joskus joten uskoisin tietävän asiasta jotain.
    Kysy vaikka täältä vuokralle http://www.inspectorsec.fi/yhteystiedot/
    Risto tietääkin näistä aikas paljon,ja kerro terveisiä lohjalta ja voit saada jopa alennusta.(jos muistaa..) joskus tehnyt kauppaakin hänen kanssa.
    Taxiautoilijatkin käyttävät autoissaan ammattitason laitteita jotka maksaa,ei tarvitse autoa seisottaa montaa päivää pilipalilaitteiden takia.Olen myynyt yhden tällaisen Kovaselle ja käyttänevät sitä vieläkin.
     
    Muokattu: 22.3.2016
  4. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Laitappa tori.fi hakusanaksi otson* alkaa löytymään vuokralle ja myyntii ko. myllyjä.
     
  5. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    riippuu kuinka suurella alueella ja kuinka kauan ovat saaneet siellä rellestää.

    pelkkä otso ei auta. käytännössä se haiseva aines pitää saada nesteytettyä uudelleen, laimennettua ja poistettua.

    oikeastaan pitäisi kaikki paikat purkaa auki ja käsitellä kunnolla. kaikki pinnat ja raot jne.
    alkaa vaikka saippua/mäntysuopa tms pesulla. sen jälkeen kloriitti vesi seoksella desinfioida sitä lisää. sitten etikkaliuos (ja vaikka ruokasooda) käsittely. molemmat tappaa hajuja ja homeita yms myös. näiden aineiden jälkeen voi loput mahdolliset paikat hoitaa otsolla.

    otsokoneen osto ei ole järkevää. maksaa liikaa.. mielummin vie auton sisäpesulaan tms siivous firmaan käsittelyyn. (otsonointi ollut esim porin alueella noin 50e luokkaa) ja järkevä antaisi niiden siivous ammattilaisten hoitaa sen muunkin pesun muutaman sadan euron hinnalla. äkkiä näes ne omatkin ostetut aineet ja aika alkaa maksamaan saman verran.
     
  6. DX

    DX Double Gearhead

    Tuu hakeen multa otsonaattoria lainaan jos oot porissa

    mutta anna sisustan kuivua ensin pesujen jäljiltä että otsoni pääsee tunkeutumaan
     
    Muokattu: 22.3.2016
  7. DX

    DX Double Gearhead

    halvan saa kun tekee ite, joku 15 voltin ja vajaan 100VA muuntaja, NE555 ajastinpiiristä kyhäilee kanttiaaltogeneraattorin, taajuus vaikkapa muutama sata hertsiä,
    siihen jatkeeksi joku sytkäpuola ja puhallin vaikka risasta tietokoneen virtalähteestä.
     
  8. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Huutokaupat.com löytyy monen tehoista ja hinnat "markkinahinnat".
     
  9. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Mikä siinä otsonissa on kun alkaa nokkaa polttelemaan heti kun sisälle menee jos esim. asuntoa otsonoi
     
  10. gmc_sierra

    gmc_sierra 1st gear

    koska suurina annoksina se on myrkky
     
  11. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    On on
    Mutta mikä se vaikuttava aine siinä on
     
  12. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    Wikipediasta:
    Koska otsoni on molekyylinä epästabiili verrattuna happikaasuun, se luovuttaa helposti yhden happiatomin ja on siksi hyvä hapetin. Tämän ominaisuuden takia otsonia käytetään muun muassa ilmanpuhdistukseen, vedenpuhdistukseen, valkaisuun ja desinfiointiin.
     
  13. Mikke43

    Mikke43 1st gear

    Otsonaattori on täysin turvallinen käyttää, jos laitetta käsitellään oikein ja toimenpide tehdään huolella. Tällä konstilla hiiren pissan haju on historiaa tehokkaasti ja nopeasti :)

    On kuitenkin huomioitava se, että otsonia ei saa koskaan hengittää. Tämän vuoksi kaikkien henkilöiden on poistuttava tilasta siksi aikaa, kun otsonointi on käynnissä. Ihmisten lisäksi myös muiden muassa kotieläimet ja huonekasvit tulee poistaa tilasta ennen otsonointiprosessia. Jos viereisissä tiloissa on kuitenkin vietettävä aikaa käsittelyn aikana, on otsonoitavan kohteen oltava täysin ilmatiivis, jotta otsonia ei pääse leviämään muihin huoneisiin.

    On myös muistettava odottaa käsittelyn jälkeen vielä reilut kaksi tuntia, ennen kuin otsonoituun tilaan voi taas turvallisesti mennä. Hengitysongelmaisten on suositeltavaa odottaa noin vuorokauden verran.

    Kannattaa tsekata lisätiedot ja itse laite: https://ozoneair.fi/tuotteemme
     

Kerro tästä muillekin!