Mistä HB3 ja HB4 liittimiä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Kerpo, 12.9.2010.

  1. Kerpo

    Kerpo 3rd gear

    Ajattelin releyttää uuden talvikäyttiksen ajovalot, kun valotehossa ei kamalasti ole kehumista. Kellertävistä valoista päätellen jännite on matala, joka ei ole ihme, kun kaikki virta kulkee valokytkimien kautta.
    Mistähän mahtaisi löytyä noita HB3 ja HB4 liittimiä? Naaraspuoleisia liittimiä löytykin Motonetin sivuilta, mutta urospuoleisia ei tunnu löytyvän mistään. En haluaisi tuhota alkuperäisiä johtosarjoja, joten tarvisin myös urospuoleiset liittimet.
     
  2. niclas

    niclas Gearhead

    Oiskohan Aditalla. Niillä on muistaakseni aika kattavat nettisivutkin.
    www.adita.fi
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

  4. Kerpo

    Kerpo 3rd gear

    Juuri tuollaista liitintä tarkoitin. Irtonainen liitin olis tietysti ollut parempi, niin ei olisi tarvinnut jatkaa johtoja, mutta xenonkaupan piuhat tuli tilattua. Kiitos vinkeistä.
     
  5. jevman

    jevman 1st gear

Kerro tästä muillekin!