Mistä Jeep M715:een osia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Puli-Song, 24.8.2012.

  1. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    [​IMG]

    Tämmöseen siis? Pitman armia kaipailisin. :eek:
     
  2. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Minkälainen on ohjausvivusto?? Löytyiskös siitä kuvaa??
     
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Toihan perustuu Gladiator -pick-upiin, joten sen osat vois käydä, mutta luettelo ei tunne M715:ttä, tarttisin kuvat ton mallin ohjauksesta, tai mittoja, pääsis vähän kiinni, mitä/mistä etsis!!
     
  4. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    No höh, ei toi ollu edes vaikeeta, tilaamalla saadaan...

    Ja olihan tossa tehostamaton ohjaus??
     
  5. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Ebayssä oli kaupan tollaseen koko tehostamaton simpukka, mut en nyt saa mitenkään laitettua kuvaa tänne siitä. Simpukkaa kun en tartte, kun se on vääränmallinen. Kääntövarsi on siis tulossa -51 Kaiseriin, kun tommosessa on sama boori, mutta jo "nykyaikaisempi" raidetangonpää. Kaiserin kääntövarressa on kiinteä pallo, eikä niitä raidetangonpäitä tunnu löytyvän mistään... Mistä se Jamant aatteli, että noita vois tilata??
     
  6. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ameriikan Yhdysvalloista...
     
  7. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Oisko mitään tarkempaa osotetta tiiossa? :eek:
     
  8. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    No en ajatellut omia lähteitä alkamaan levittelemään!! Joko tilaan sen sulle tai sitten en, sinä päätät ja siitäkin neuvotellaan ihan muualla kuin keskustelufoorumeilla!!
     

Kerro tästä muillekin!