Mistä Miniin tuulilasi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja wili, 9.9.2014.

  1. wili

    wili 3rd gear

    Kaverin -72 Mini oli saanut murikan tuulilasiin. Olisiko vinkkejä mistä kannattaisi tuon ikäiseen kulkineeseen kysellä uutta lasia?
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Luulis Kuttilan autolasista löytyvän suoraan hyllystä.
     
  3. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

  4. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Vois oola pari lasia purkumineistä..
     
  5. wili

    wili 3rd gear

    Laitatko vaikka yyveellä infoa kunnosta ja hinnasta niin välitän tiedon kaverille. :)
     
  6. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Juu. Nakkailen yyveetä kunhan tervehdyn räkätaudista katsomaan onko hyö edes ehjät enää. On noin 5 vuotta sitten tullu asiaa niin syvälle romujen sekaan..
     
  7. Mopar

    Mopar Gearhead

  8. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Pilkington, hinta oli kympeissä kun vaimon miniin vaihdoin. Eli, saa melkein mistä vaan. Pilkingtonilta ottanut muuten myös -71 Mantaan, -74 Corollaan, -70 Chargeriin ja -78 Camaroon, ei oo tullut eioota :)
     
  9. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Ehdottomasti kannattaa säästää ja laittaa käytetty tuulilasi. :lol:
     
  10. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Joo voi olla jos alle satkulla saa uuden niin kannattanee ostaa sellanen. Nuo miun pakkaustaidotkin on joululahjojen perusteella niin hyvät, että ei välttämättä ole ehjä enää perillä. Mutta jos ei löydy niin ilmoa. Käyn kurkkaamassa vaikka huomenissa jos muistan.
     
  11. WBBC

    WBBC Double Gearhead

  12. minorv8

    minorv8 Gearhead

    Just kävin eilen tilaamassa tuulilasin Miniin. Ei ne enää ilmaisia ole, karvan päälle satasen maksaa kirkas lasi Pilkingtonin jälleenmyyjällä Helsingissä. Ja uusi tiiviste ilman muuta, vanha kova korppu tiiviste on pirullinen asentaa ja helposti saa lasinkin rikki.

    Kannattaa muuten sitten varmistaa että uusi tiiviste on oikean mittainen. Mun uusi tiiviste on muutaman sentin liian pitkä ikkuna-aukkoon asennettuna. Brittien uustuotanto on nykyään täysin arpapelia, voi sopia tai sitten ei.
     
  13. JKR

    JKR 3rd gear

    Kysyele siilin autotalosta, ennen oli vanhaa varastoa paljon!!
     

Kerro tästä muillekin!