Mistä retractablen moottoreita?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja lincci, 10.11.2007.

  1. lincci

    lincci Gearhead

    Onko jollain tietoa mistä saa uusia,peruskorjattuja tai NOS-osana -59 Fordin retractablen katon sähkömoottoreita ja vaijereita ja ym katonosia?
    Vai täytyykö sekaantua ebayn ihmeelliseen maailmaan?
     
  2. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Kyllä täytyy ja nettiin yleensäkkin. Tuskimpa kukaan noita suomessa reprona valmistaa tai edes maahantuo. Ovat sen verran marginaalisen asiakasryhän tuote :)

    http://motors.search.ebay.com/_W0QQsass ... rbowhunter

    ohessa yksi linkki joita kerkeät vielä huutamaan kun pidät kiirettä.
     
  3. virta

    virta Gearhead

    Mä sain avoauton katon moottorin pelittämään vain vaihtamalla hiilet.Tosin paljon uudempi auto kysessä,mutta hiiltä menee!

    Ottaakaa huomioon toi vanhan korjaamisen mahdollisuus,itselle se maksoi nyt muutaman euron.Hiilet muokkasin itse viilalla isommasta koosta.Kun ei näihin jenkkeihin sopivia hiiliä ole helppoa löytää.Uusilla hiilillä moottoriin tuli kunnon puhti jälleen.
     
  4. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Näyttäisi pahasti samalta moottorilta jota käytetään avo Lincolnin sähköisessä etulukituksessa. Ainakin (vm 60), ehkä 58-59, ehkä uudemmat? Mitenkän 58-60 T-Bird/Lincoln takaluukun/rättikaton luukun moottorit. Ei näitäkään helppo ole löytää, mutta tuo ainakin lisämahdollisuulsia. Ebayhin/Jenkilään sinun pitää hakusi suunnata.
     
  5. lincci

    lincci Gearhead

    Juu,sehän on selvää ettei Suomesta moisia löydä,Jenkkilään päin tähdätään,mutta ei viittis vanhoja käytettyjäkään ostella kun ei niistä aina tiedä.Vaikka voihan se uusikin tai peruskorjattukin olla rikki.
    Ja paha on vanhojakin korjata kun niitä ei ole enää autossa ollenkaan :(
    onneksi ei sentään kaikki ole hukassa. :D
     
  6. lincci

    lincci Gearhead

    Mahtaakohan kukaan tehdä edes vaijereita suomessa? nehän on ihan samanlaisia kuin perinteiset nopeusmittarin vaijerit mutta paksumpia. niitähän voi käyttää muuallakin pyörivän voiman siirtämisessä, vaikka teollisuudessakin ehkä?
    vihjeitä? :(
     
  7. Timi

    Timi 1st gear

    Vistema ?
     
  8. revariver

    revariver Gearhead

Kerro tästä muillekin!