Mistä valluun lukot?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Mr_Horsepower, 4.2.2008.

  1. Mr_Horsepower

    Mr_Horsepower 1st gear

    Tietääkö kukaan mistä saisi valtteriin ovenlukot ja virtalukon,tahi saako noita korjattua, ku ovenlukot ei ota avainta vastaan-lukkotapilla toimii kuiteski, ja virtalukolla saa auton käyntiin muttei sammutettua
     
  2. stw307

    stw307 1st gear

    US-Partsilta hain omani... Monacoon tosin mut samat lukkopesät noissa on. Vuosmallieroista en muista. Maksoikin 17e tjms 2 ovipesää ja kaks avainta.... Käytä hakua, on tuosta puhetta täällä ollu, vanhoissa ketjuissa on paljon asiaa aiheesta.
     
  3. cuda69

    cuda69 Gearhead

    tuota vanhemman mallin lukkopatruunaa ei taida saada enään,mutta ostaa uudemman mallin ja viilaa ovessa olevaa reikää pikkasen suuremmaksi niin jo sopii.virtalukosta ei tietoa mutta soittamalla se selviää tai käy kurkkaan rock autosta löytyskö sieltä std:n numeroa.
     
  4. L.P.

    L.P. Gearhead

    eBay:ssä oli muutamia settelä ovi + virtalukkoja.
    Aika kalliita olivat vain, $140 - $200.
    Hakusanat: 65 MOPAR LOCK, tai vastaavaa

    Virtalukko näyttää aika samalnaiselta kuin uudemmissa. Ovilukko on vissiinkin jonkun verran lyhyempi ja pienempi.
     

Kerro tästä muillekin!