mistäs löytys A-corsa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Ranex, 11.3.2007.

  1. Ranex

    Ranex 3rd gear

    pitäs jostain ettiä A-Corsan (Opel) pienoismalli. onko näitä tehty ja missä kokoluokissa? Jos nyt kävis ,että jollain lukijalla ois jouten moinen niin laitatkos siitä tietoa vaikka yv:nä

    Rane
     
  2. sooda

    sooda 3rd gear

  3. ata

    ata Gearhead

    Minichamps valmistaa 1:43 valmiiksi rakennettua erittäin tarkkaa metallimallia, sen voi ostaa vaikka modeltoys.net tai pienoismallimarket.fi kaupoista Suomessa.

    Rakennussarjana 1:25-mittakaavassa taas on olemassa http://www.bs-design-automodelle.de/ valikoimissa. Tämä on aika arvokas kun on ns. resiinisarja. Klikkaa tuolla "zum shop" ja sitten Rückspiegel niin pääsee nettikauppaan.
     

Kerro tästä muillekin!