Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. karra

    karra Double Gearhead

    Jos oli omistaja pyytänyt mittaamaan, halunnut tietää. Omista vanhoista ovat joskus tsekanneet, en tiedä miksi mutta halusivat kenties mielenkiinnosta.
     
  2. 1320

    1320 Gearhead

    Alkuviikosta joku ilta ajelin Hyvinkäälle tallille niin Vanhalla Hämeenlinnantiellä tuli hieno puukylkinen Willys-Overland Station Wagon vai mikähän tuollainen sitten onkaan viralliselta nimeltään. Hieno laite joka tapauksessa, puukyljet ja kaikki. Siis tällainen:

    [​IMG]

    Torstaina Vanhalla Hämeenlinnantiellä tienvarressa vihreä vanha Mini. Pysähdyin kysymään onko joku hätä, tarviiko apua, mutta oli epäilys että kansipahvi pettänyt ja kyyti oli jo tulossa. Totesin että eipä minusta sitten paljon hyötyä ole, ja jatkoin matkaa.

    Eilen lounasmestan pihassa vihreä '60 luvun VW Kupla. Illalla Kehä III:lla ajeli paljonkin kalustoa vastaan, mutta olivat varmaan Vantaan Mutiaiscruisingista tulossa.
     
    faikku66, isalmela ja eeko tykkäävät tästä.
  3. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Perjantaina J-kylässä mattamusta late-C3 sivuputkilla, valkoinen C4 ja sininen avo krominaama C3 LS-tekniikalla.

    Lauantaina keltainen C7 Kuokkalan sillalla, viininpunainen metallihohto 2005 C6 Poker Runissa.
     
  4. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Lauantaina ajelin Ramblerilla Kuopioon ja kylläpäs nyt oli bongattavaa.Olin aivan ihmeissäni suorastaan.Ennen Lapinlahtea vastaan ajeli Burt Reynolds tai ainakin samanlainen Trans Am ,kuin leffassa.Hyvä Eväs grillin pihaan kaarsi Buick GS -70.Motarilla takapotku Starlet,Kettulanlahdessa Amazon ja Puuilon nurkilla Duett.Vuorelassa oli S-Marketin risteykseen hyytynyt musta -59 Caddy.Apuvirtaa joku siellä oli jo antamassa.Siilinjärven Halpahallin pihassa punainen avo Cadillac ,vuosimalli ehkä -69?.Samassa pihassa myös etoveto Buick Park Avenue -91?Kotimatkalla pari 123 Mersua ja yksi Mersu 65-66 vuosimallia.Alapitkällä bussipysäkillä kellertävä Sierra ja Iisalmessa Taunus -81?Tänään työpaikan pihassa Simca V8 -61.
     
    PetteriT tykkää tästä.
  5. L.P.

    L.P. Gearhead

    Iltaa. Sarkerilla ollut hyviä bongauksia omalta alueelta ja liipasinsormi herkällä. Kiitos näistä.

    Kupla kiinnitti huomion. Tämä yksilö on ollut minunkin omistuksessa ja mukava nähdä edelleen liikenteessä. Kävin autoa isosti läpi talvella 2021-22 ja rekisteröin uudelleen. Myydessä se meni erittäin hyvään kotiin. Liitteenä myös kuva kuplan hakureissulta. t. LP

    [​IMG]

     
  6. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Lauantaina tuli vastaan trailerilla Chevrolet Chevelle -69.Taisi olla Taivalkoskella jotkut kiihdyttelypäivät;).Ja eilen tallilla pyörähti vihreä Rambler Classic -64 ja vielä alumiinikutvosella varustettu.
     
  7. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Eilen oli Mopar-maanantai, 65 Fury Motarilla kohti pohjoista, Siilissä keltaiset Duster ja Challenger...Euroista pakko mainita 80-luvun lopun combi-Saab tankilla Päivärannassa. Tiistaina kuopiossa 53 Ford- custom, vihreä ja valkea katto. Likolahdessa siisti ja matala Aspen- Siilissä kohti etelää paineli komean kuuloinen Harrikka ryhmä taisin laskea 9kpl. Valtaosin baggereita ja 1 kpl punainen Chopper.
     
  8. malvasto

    malvasto 3rd gear

    Tuon yllä mainitun keltaisen challengerin näin kans eilen lentokentän nurkilla
     
  9. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Caprice sedan, oisko ollut 90-luvun puolivälistä. Valkea Escalade peräkärri perässä. Jokin etuveto Chrysler 90-luvulta. Siisti punainen 240 GL inj. , varttuneempi pariskunta nousi kyydistä.
     
  10. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Alkuviikolla työpaikan pihassa kauhtunut Valiant 4d -64 ja MR M-B 200D Automatic -86.Tänään Hudsonillani himaan ajellessa vastaan ajeli Datsun 1000 -69? ja kaartaessani kämpän pihaan ajeli talon ohi Mazda 929 vm. 81-86.Empä oli tuollaista Mazdaa nähnyt valovuosiin.Työpaikalla tänään Toyota Camry Liftback -86 ja MR-auto vielä.
     
    isalmela tykkää tästä.
  11. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Torstaina mustangeja kuopiossa S197 punainen ja SN95 avo. Siilissä vihreä 67 Polara...
    Sitten oli vuoden mainoskuvan paikka kun olin iltakävelyllä..Hiljaista kuin mikä johtuen Suomen jääkiekko pelistä joten ko. syystä Kasurilan Shellin mittarikenttä oli melkein tyhjä. Tankkaamasta lähti punainen HD-chopperi ja tankkaamaan saapui kirkkaan keltainen GT S197 mustang. kohtasivat siinä suoranpätkällä, Shellin mainostolpan vieressä, ilta-aurinko paistoi nätisti...Naureskelin itsekseni että siinä oli jo melko paljon Amerikkaa kerralla savolaisessa illassa. Shell, mustang ja HD...ei mitään muita kulkineita.

    Perjantain bongauksia. Päivärannan citymarketin parkissa Toyota Corona mk 2 sitä toista sukupolvea, punainen, Vanteet oli Ronalin Teddy (nalle vanteet) pienellä lipalla. Sitten ko. parkkialueelta poistuessa pohjoisesta päin tuli Rambler american farkku, jonka perään sitten yritin kiiruhtaa...ajelin sen perässä sen kettulanlahden lenkin. Illasta päätin kurvata yläsavoon kun siellä oli nämä vanhojen koneiden häppeninki, Pöljän huoltoasemalla bongasin 1962 Buick 2d ht:n vaalean keltaisen. Matin ja liisan asemalla Fordson traktori, Iisalmessa bongasin vain yhden Caprice sedanin 80-luvulta ja Iisalmen ja kiuruveden välillä peräkärrissä oli vanha sivuvaunu moottoripyörä ja eräässä pihassa 850 fiude ja toisessa takamoottori Skoda.
    Siitä näppärästi pielaveden kautta takaisin siiliin ja siitä päätin vielä pyörähtää kuopiossa kun sadekin lakkasi. Vanhalla vitosella tuli vastaan Buick Skylark 1965? 2d ht valkea ja sitten vielä bongasin yhden 944 Porschen. Pihoissa näkyi Delta 88, Duster ja Mustang 1971-73 mach 1.
     
    isalmela, faikku66 ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  12. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Tänään ajoneuvojen itsenä sisältä bongattuna 67 Dart, 78 Camaro ja 60 Cadillac. Lisäksi liikenteessä / parkissa 67-8? Firebird, 95 Firebird ja 60 luvun farmari USA-Ford.
     
    Muokattu: 26.5.2024
    isalmela tykkää tästä.
  13. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Torstaina Pietarsaaressa uusi keltainen Camaro Kumipallo-tarroilla
     
  14. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Perjantaina huristelin Ramblerilla Kuopioon.Toyota Corolla LB -86,Saab 900 avo ja M-B W110 tuli bongattua.Lauantaina ajelin Ylämyllylle Ramblerilla Susirajan Rompepäiville.Vastaan akeli Lapinlahden kohdalla vanha nokkamallin Scania tukkiauto ja muutama Zetor 25 traktori.Olivat lienee menossa Iisalmeen Koljonvirran Vauhtipyörä tapahtumaan.Susirajan Rompepäivillä näkyikin paljon vanhaa kalustoa.Klo 19 Ylämyllyn Shellille kokoontui harrasteajoneuvoja ja joku cruising lähti siitä klo 20.Itse en jaksa "letka-ajelua" ajella yhtään,mutta katoin kaluston ja suuntasin sitten himaan.Työpaikan pihassa tänään Ford Thunderbird -65,Chrysler 4d -59 ja VW 1302 S -72.
     
    PetteriT tykkää tästä.
  15. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Työpaikan pihassa tänään VW Kupla -73 ja Toyota Corolla Sprinter -70.
     
  16. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Tiistaina Siilissä TB:n pihassa 1955 4-ovinen patina Chevy ja Opel Kapitan 50 luvun lopusta.
    Kuopion motonetilla 69 Charger musta. Keskiviikkona piti lähteä Jyväskylään heti kukon laulun aikaan, Kelloniemen rampilta kohti pohjoista kiihdytteli 59 Ford, chopattu sinivalkea. JariPekan pihassa 1961 Impala, valkea. Jyväskylässä ponttooni mersu sininen, museokilvissä. Takaisin tullessa JariPekan pihasta lähti trailerin kyydissä TransAm. candy punainen kromiset torqtrustit alla kokoa 15" ja leveyttä takana sen verran että tuli kaarista ulos...eli ihan vois sanoa vanhan liiton peli. Vastaan tuli vielä S197 mustang harmaa. Kuopiossa 1971 chevelle, sininen satamassa ja KYY-1 kilvellä varustettu Mustang. Siilissä 1962 sininen caddy, keltainen Farkku Caprice, Morris Minor, sininen. Saab 99.
     
    faikku66 tykkää tästä.
  17. Jeep360

    Jeep360 2nd gear

    Tänään Tampereella tuli vastaan ruskea 2D Hudson
     
    isalmela tykkää tästä.
  18. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Eilen oli Seinäjoella useampi (oiskohan ollu neljä eri yksilöä) uudehko Mustang, yksi sininen 60-lukulainen Musse "kisakuosissa" ja joku ruskea rodikin pöristeli.
     
  19. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Dodge Ram (NFK-26) Lappeenranta (Joutseno) 30.03.2023

    [​IMG]
     
  20. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Cadillac Lappeenranta 28.05.2024

    [​IMG]
     
    cdv70 ja isalmela tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!