Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. jaketin

    jaketin Gearhead

    topeliuksen kadulla 2 violetti camaro. luultavasti sama, mitä anoppi luuli mun volareksi :odroll: :odroll:
     
  2. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Ihan oikeesti, onko jossain suunnalla tosiaankin niin vaisua amerikanautorintamalla, että keskellä kesää (kun harrasteautot ovat liikenteessä) täytyy jokaisen Vanin ja piilofarmarin tai 2000-luvun käyttöjenkin näkeminen sännätä hehkuttamaan muille virtuaaliharrastajille...? :eek: Vai onko joku vaan ihan oikeesti niin yli-innostunut amerikanjenkkiveekasionjees-henkinen, että jaksaa ihan tosissaan ihailla moisia ultraharvinaisia nähtävyyksiä... :odroll:
    Päivittäin kun kurvailee Myllykoski-Kouvola-Kuusankoski nurkilla, niin esim. yhtenä päivänä näkyi muutaman tunnin sisällä mm. 60-luvun lopun Mercury Cougar, -55-56 Desoto 2d ht, noin -65 Mustang, -70-72 Cuda, -37 levennetty Hudson, -39 liekitetty Ford-rodi, 70-luvun Camaro, samanikäinen Duster, -62 avo-Buick, 60-luvun lopun Cadillac, muutama 60- ja 70-luvun neliovi-Mopari ja varmaan muitakin mitä ei nyt tuu mieleen... Eikä tossa ollut vielä mainittu yhtään tuoreempaa jenkkiä, saati eurooppalaista vanhusta. Ja sen verran nuo luetellut näkymät poikkeavat muista päivistä, että välillä saattaa näkyä erikoisempiakin laitteita... :wink:
    Tää nyt on vaan mun kapeakatseinen mielipide, mut eiks nää bongaukset vois keskittää kylmimmille talvikuukausille, kun jonkun vanhan laitteen näkeminen on ihan oikeesti suht harvinaista herkkua...?

    Jos nyt noitten jokapäiväisten bongauksia seasta hakemalla hakee jotain vähän oudompaa näkyä, niin yks päivä eteen kurvasi rättikattoinen VW Golf museorekkareilla!
    Ja eilen näin Volvo PV:n trailerilla. Siinäkään ei muuten ollut mitään ihmeellistä, mutta kun vartuin liikennevaloissa kyseisen yhdistelmän takana ja valojen vaiduttua paku-Volkkari kärreineen lähti liikkeelle, niin Volvo tipahti mun eteen tientukkeeksi... :eek: :rotfl:
     
  3. Stance

    Stance Gearhead

    Punainen Chevrolet Corsica ('92?) Myyrmäessä. :rotfl:
     
  4. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Vihree rättisitikan pas#a körötteli edessäni 10-tiellä Turusta Forssan suuntaan ja kääntyi sitten Jokioisten rampista alas niinkuin minäkin. Kattelin että kaatuako se meinaa kun kallistu niin saakelisti. :eek: Ikävä kyllä pysyi pystyssä.
     
  5. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    OOH! Oliko korinväriset peilit?
     
  6. vallu340

    vallu340 1st gear

    23.7 eli maanantaina kurvas kehältä hämeenlinnan moottoritielle semmonen uus valkoinen chargeri. Kivan näköinen peli ja eroaa hyvin ¨massa¨ autoista.
     
  7. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Kuopion maatalousnäyttelyssä Lincoln Continental häkäpönttövehkeillä ja ´56 EMW
     
  8. jaketin

    jaketin Gearhead

    topeliuksenkadulla kiihdytteli kirjava 65-impala. hirmu meteli. moottorihuliganismia :soosoo: :soosoo: 8)
     
  9. cuda69

    cuda69 Gearhead

    oulussa pyörii kadulla enemmän tarrakilpisiä ferrareita kuin jenkkejä.vaikka tänä viikonloppuna on qstock rokkitapahtuma ja hemmetisti porukkaa liikenteessä niin minun satelliten lisäksi liikenteessä vain yks 61-62 cadillac,korvetteja ym camarokikkareita oli pari liikenteessä. no pääsin eilen illalla jonen -49 hudsonin kyytiin.helkkarin hieno biili , eikä uskois kyydin perusteella että on niin vanha auto. :D
     
  10. veeveeman

    veeveeman 1st gear

    Keltainen Dusteri isolla skuupilla kokkolan rundiparkissa...
     
  11. kime2

    kime2 Gearhead

    Olikohan turisti,vai ihan paikallinen?
     
  12. veeveeman

    veeveeman 1st gear

    keltainen duster

    taitaa olla uusi vehje tai sitten turisti, en ole ennen nähnyt ja kuskiakaan en tunnistanut.. siisti peli ohut musta "sportti" raita kyljessä.
     
  13. Zandmann

    Zandmann Gearhead

    Työpisteen vieressä joka päivä Dodge Avenger. Näistä harvinaisuuksista kun puhuttiin. :odroll:
     
  14. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Eilen bongattua aika monta mustangia, 64½-66 fb ja ht:tä, pari 67-68ht:tä ja pari bullit-kopiota, ainakin kolme 69 mussea, pari ht:tä ja yks fb, muutama 71-73 ht ja ainakin yks sportsroof. Oman 79:n kaverina 80 nb kutosella, muutama 87-91 pääosin punaisia, ainakin yks avo 88. 94-97 muutama avo, kovakatto ja ainakin yks cobra. pari 99-01 mussea, yks avo ja pari kovakattoa. Olivat oittaalla fmocin funrunissa.
     
  15. zet28

    zet28 Gearhead

    Ja tänään niitä näkyy kaivarin suunnalla ainakin
     
  16. 455STW

    455STW Gearhead

    122 wanhempaa ja uudempaa Mustangia liikenteessä Veikkolassa, 2 Shelbyä ja yksi seisahtunut Musti... :eek:
     
  17. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Kuin myös,hieno letka 8)
     
  18. '82 Le Sabre

    '82 Le Sabre 1st gear

    Taitaa olla sama auto minkä bongasin tampereella pari viikkoo sitten???
    Onkohan noita paljoo suomessa? kaipa toi on yksityisen tuoma...
     
  19. kime2

    kime2 Gearhead

    Päivällä vitsarin shellillä `66 Bel Air stw ja siitä pikkasen pohjoiseen päin vastaan ajoi viimeisen polven camino ja ihan äsken kaupungilla joku 70-luvun new yorker ja tankkaamassa `78 GT Ranchero!
     
  20. Rusty

    Rusty Double Gearhead

     

Kerro tästä muillekin!