Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. GTO cab69

    GTO cab69 1st gear

    Puol tuntia sitten bongattu Stuurenkadulla (Hki) Mustang -69 fb ylittämässä
    Mäkelänkatua. Olipa sairaan hiano!! :D
     
  2. BlackBird90SC

    BlackBird90SC Gearhead

    klo 00.56 bongattu Turussa Uudenmaantiellä jenkkityylin takaa-ajo.
    Pomppasin parvekkeelle kun kuulin että nyt on tavallista kovempi mekkala sireenien lisäksi,joku paino karkuun ainakin toinen takakummi riekaleina,kipinät vaan sinkoili kun peltivanne haki pitoa... Perässä/rinnalla 6-7 kyttäautoa,pari siviiliautoa ja mopopoliisi,oli maijakuskikin osunut vissiin omien ansaan kun oli yx kummi tyhjänä,maija pysähty tähän kohdalle pysäkille hetkeks ja lähti sitten nilkuttamaan muitten perään.
    Eikä kaverilla ollut kyllä vieläkään meininki luovuttaa,kyllä jäljellä olevat baarumit valitti siihen malliin vielä kulman takanakin,ja suunta oli keskustaan,toivottavasti ei kehenkään satu pahemmin...


    edittiä:
    15 min jälkeen kiikuttivat vielä yhden maijan hinurin lavalla.
     
  3. S.L

    S.L Double Gearhead

    Illalla 11 jälkeen Lahden motarilla Kehä 1:n rampissa hieno musta-hopea Duster.
     
  4. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Vaikkapa mitä Helsingissä. Perjantaina vaalean sinisen 1966 Cad Convertiblen (Eldorado? listojen perusteella) Siinä Telakkakadun kohdalla.
    Hopean Maserati Quatroporten I sukupolvea Carusellin edessä.

    Tietysti sen kullanvärisen 66 Pontiac Grand Prixin etempänä parkissa. Lauantaina Kaivarissa aikamoisen määrän Mustangeja ja Cougareita. Yhden 280 SE mersun, 50/60-luvun taitteen avo SL 300 Mersun. Porkkalankadulla 70-luvun Alfa Coupen.

    Lippajärvellä taas vastaan ajoi 4D fullsize 63/64 Pontiac.

    Ja paljon muuta jo unohtunutta..
     
  5. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Kyllä näkyy seutukunnissa olevan eroja ainakin liikenteessä näkyvien ameriikanjenkkien määrässä. Perjantaina bongasin Kristiinankaupunki-Vaasa -akselilla enemmän vanhempia harrastejenkkejä kuin kotinurkilla koko alkuvuonna yhteensä. 3 kpl 60-luvun alun Cadillaceja (turkoosi avo sekä sininen ja tummanpunainen), 70-luvun alun oranssi Camaro, avo-Mopari 60-luvulta (oiskohan ollut 3-satanen Crysy, kun oli ½ metrin korkuinen 300-teksti kyljessä :oops: ), erittäin patinoitunut 40-50-lukujen taitteen luiskaperä Buickki ja ties mitä muuta, mitä ei jäänyt mieleen.
     
  6. kime2

    kime2 Gearhead

    Ikkunan alta meni juuri joku 80-luvun puolivälin camaro!
     
  7. CandyBee

    CandyBee Gearhead

  8. jaketin

    jaketin Gearhead


    rikoitko autosi ? :soosoo: :(
     
  9. CandyBee

    CandyBee Gearhead


    varsinaisesti en, mutta käytännössä niinpä kai :rotfl: ihan yksinkertainen pikku juttu mutta kun moparin koneet on tehty niin mainioiksi että pitää koko kone tämän takia nostaa ylös niin... :( mutta ensi keväänä sitte entistä ehompana.
     
  10. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Oldsilla taas tuntui olevan päinvastainen lähestymistapa. Tehtaan manuaalissa vuodelta '63 ei ollut edes neuvottu miten moottori nostetaan pois, vaan kaikki hommat mäntien ja nokka-akselin vaihdosta lähtien oli neuvottu tekemään paikallaan. Vastoin ohjeita kuitenkin nostin moottorin nokalta täysremppaa tehdessä. Olisi koneistamon pojat voineet olla vähän ihmeissään kun olisi vienyt lohkon poraukseen ja dekkitasojen laskuun auto siinä lohkon kupeessa kiinni...
     
  11. slant six

    slant six Gearhead

    Ruotsisssa viime viikolla 58 Buick munavaunu perässä ja norjassa Oldsmobile lankkupenkkifarmari ja Chevyvani Suomen kilvissä molemmat.ja Narvikissa joku keltanen rodi ja Hottentotti Fordi LTD. :odroll:
     
  12. kime2

    kime2 Gearhead

    Kokkolasta 8-tietä pohjoiseen eläinpuistolta päin tuli uudehko avo-mustang!
     
  13. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    juu :) joissain asioissa kannattanee sivuuttaa tuo tehtaan manuaali :D onneks nyt näyttäis siltä et ei olisikaan niin paha homma, eli toivottavast ei tarvis kovasti ruveta purkaan ja kasaan...
     
  14. kime2

    kime2 Gearhead

    Dodge Aspen Vitsarin shellin kohdilla!
     
  15. Yuri

    Yuri 1st gear

    Taisn olla minä :D Itse bongasin todella siistin punaisen el caminon vitsarin selliltä seuraavissa liikennevaloissa 8) tämä siis eilen illalla noin klo 22.
     
  16. ajw

    ajw Gearhead

    lauantai iltasella porvoossa: dustereita, sargeri, pelairi, kamiino, wallu, kamaro, jne...jne...siis porvoon cruisinkien yhteydessä! hehheh. voi kamera parkaa kun räiski menemään...
     
  17. MustangSally

    MustangSally Gearhead

    Sellain sininen camaro siirtotarroilla oli tulossa 4-tietä pohjoseen.
     
  18. DD6

    DD6 Gearhead

    Lohenpunainen/vaaleanpunainen -56 Lincoln 2D HT Tampereen lähes-keskustassa eilen. Aika huomiota herättävä laitos ja hieno kuin mikä.
     
  19. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Mikä Buick kyseessä? Tietysti kerska Limited, niitähän siellä rittää..
     
  20. kime2

    kime2 Gearhead

    Taisimme bongata toisemme :lol:

    p.s tuo camino ois myynnissä...
     

Kerro tästä muillekin!