Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. MustangGT

    MustangGT Gearhead

    Tampereella Lielahdessa Bullitt 2001 Mustang.....
    kiihdytteli mukavasti iltahämärässä 8)
     
  2. MustangGT

    MustangGT Gearhead

    Tampereella Lielahdessa Bullitt 2001 Mustang.....
    kiihdytteli mukavasti iltahämärässä 8)
     
  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D ...No perhana!Näky olevan liikenteessä pikkasen kustomoitua '60 luvun crownia, peevee volvoa, corvettea ym...Itseni pongasin '59 biscaynen kyydistä...Ja eilen piti näyttää persettä ford zephyrin ikkunasta... :poff: :wc:

    Kevät on tullut myös kajjjaaniin! 8)
     
  4. kippis

    kippis Gearhead

    voi hylky ! valkoinen alkuperäisen oloinen dodge challengeri vanhoilla mustilla kilvillätuli bongattua kaupungilla tänään. ilmeisesti -70 vuoden malli. tosi rouheen näkönen peli. :wink:
     
  5. Pastori Lämpö

    Pastori Lämpö 1st gear

    Keskiviikkona autonhaku matkalla Ruotsissa. Bongasin -67 Buickin ja -62 Chryslerin.
     
  6. Hexa

    Hexa 1st gear

    Bongasin isäukon Firebirdin heränneen henkiin talviunilta. Ajeli takakenossa sikarillo huulessa, hyvä että tupakki suussa pysyi, kun oli niin leveä hymy. :rotfl:

    Pitipä sitten itsekin käydä keksinnöllä mutka ja voi jummijammi, että iski paha jenkkikuume vaihteeksi. Pitäisköhän toinen Mondeo vaihtaa ns. oikeaan autoon? Lehteen ilmoitus: Ostetaan vapaudenpatsain varustettu Vani takaisin hyvään kotiin...
     
  7. Tirri

    Tirri 1st gear

    Käytiin ajelemassa,ihan käyttiksellä kun lahna on vielä tallissa, niin nähtiin liekitetty dodgen vani ja rauno ajeli avomussella. Muuten oli hiljasta....
     
  8. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Kaikkiaan neljä siellä oli ainakin alkuun, se siisti ´73:n, mun hopee/musta ´79 nelivalofoxi(tuo 80-luvun raaseri?), punainen´88-aerofoxi ja 90-luvun puolen välin vekotin, ´88 läks ekana pois.
     
  9. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Kyllä pitää ja vaihda heti!
     
  10. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Torstaina noin klo 17:00 matkalla Helsinkiin Varkauden Kuvansin -uudesta liittymästä laskeutui keltainen Lamborgini Gallardo!?! pohjoiseen Kuopioon päin menevälle kaistalle? Kilpiä en nähnyt, sillä auto oli tulossa alas ramppia.. Onko moisia Suomen kilvissä, vai oliko auto jonkun ulkomaan ihmeen? http://www.lambocars.com/gal/gall.htm

    Ennen Mikkeliä Shell-huoltiksen pihassa 1973-80 mattamustan K-5 Blazerin siinä 60km/h rajoituksen/kameran kohdalla. Lahden eteläisen rampin- ABC- Alko -S-market _Terra -keskittymässä välijäähdytetyn japski tuuningbiilin trailerilla (matkalla Tuning car showun?) Ja moottoritiellä 1997-2005 mallisen C5 Veten , joka pyyhkäisi ohi mukavaa vauhtia, itsellä sentään mittarinopeutena 145-150 km/h.. Ja suoran matkalla hävisi horisonttiin..
     
  11. dodgeman

    dodgeman Gearhead

    tais olla 71
     
  12. Ahis

    Ahis Gearhead

    Bongasin äsken -59 flattop kaukon... Onnea vaan "pastori lämpö", tuo mun lyhyt -58 century näytti vieressä ihan itävaltalaiselta kääpiöautolta... :oops:
     
  13. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear


    Tuo on varmaan sama Gallardo jota näkee täälläpäin.. tossa viikolla oli tossa paikallisen kauppahallin takapihalla...
     
  14. niklas_

    niklas_ 1st gear

    oliko edessä tai takana valkoinen barracuda?
     
  15. Cilkkis

    Cilkkis 3rd gear

    Eilen hellsingistä pois päin moottoritiellä lahden suuntaan mk1 Coupe (T)aunus ja musta '58 2D Buick ja edessä ajeli TM:n poliiseille lahjoittama Jagge, helsingin keskustassa mintunvihreä 1200L Lada "betty"
     
  16. Sepi

    Sepi Gearhead

    Taisihan se torstaina sinulla hieman persaus vilahdella... Hyvin tuli auto Ouluun asti, tullu toissa päivästä jo 800km lisää mittariin... 8)
     
  17. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Joo toi kyttä pysäytti meidät. Kaikki kunnossa, mut pollarit pelkästä mielenkiinnosta halus kattoo Buickkii. Asiallisia poliiseja ja meillä ei ollut kiire. Vietiin Buck talliin ja lähdettiin käyttisvolvolla tsatiin. Mitä bongattiin? No kaukaa nähtiin Lahdentiellä joku matala ja levee vehe. Pakko se oli ajaa kiinni ja vierelle moikkaamaan.

    65 chopattu mattamusta Vallu liekit keulassa. Ja tiettty kylkiputket. Nuoret rokut jostain kauempaa oli tulossa Hesan näyttelyyn? Siisti näky!
     
  18. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Joo ja unohtu. Yksi käytökuntoisen näköinen Ford Capri MkII ja kolme neljä käyttökuntoista GM farkkua tuli vastaan . + useampi Vani vanhaa ja uutta korimallia..
     
  19. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Vaikka tää onkin mun mielestä tähän aikaan vuodesta ihan turha topic, niin yks bongaus on yli muiden. ACS:n harrasteparkissa lauantaina mun entinen Rambler American 4d ´69. Myin sen loppukesästä 2001 ja nyt näin ekan kerran sen jälkeen livenä uudessa, nyt jo hieman kulahtaneessa, viininpunaisessa asussa. Lienee vielä Rebel58:n perheessä? Terkkuja vaan, keep up thö rokkelrouuul!
     
  20. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Pitkänäperjantaina, vai oliko sitä seuraavana lauantaina, bongasin 4x4 Corolla KE35:n :eek:

    E: ja paikka oli jossain helsingin ja vantaan kieppeillä, mie niitä paikkoja tiiä :p

    E2: Sit Farkku Impala oli kans hämeenkylässä yhen talon parkkiksella pressun alla... + kirjotusvirheiden korjailua :oops: :oops: :oops:
     

Kerro tästä muillekin!