Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. MustangGT

  MustangGT Gearhead

  Tampereella Lielahdessa Bullitt 2001 Mustang.....
  kiihdytteli mukavasti iltahämärässä 8)
   
 2. MustangGT

  MustangGT Gearhead

  Tampereella Lielahdessa Bullitt 2001 Mustang.....
  kiihdytteli mukavasti iltahämärässä 8)
   
 3. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  :D ...No perhana!Näky olevan liikenteessä pikkasen kustomoitua '60 luvun crownia, peevee volvoa, corvettea ym...Itseni pongasin '59 biscaynen kyydistä...Ja eilen piti näyttää persettä ford zephyrin ikkunasta... :poff: :wc:

  Kevät on tullut myös kajjjaaniin! 8)
   
 4. kippis

  kippis Gearhead

  voi hylky ! valkoinen alkuperäisen oloinen dodge challengeri vanhoilla mustilla kilvillätuli bongattua kaupungilla tänään. ilmeisesti -70 vuoden malli. tosi rouheen näkönen peli. :wink:
   
 5. Pastori Lämpö

  Pastori Lämpö 1st gear

  Keskiviikkona autonhaku matkalla Ruotsissa. Bongasin -67 Buickin ja -62 Chryslerin.
   
 6. Hexa

  Hexa 1st gear

  Bongasin isäukon Firebirdin heränneen henkiin talviunilta. Ajeli takakenossa sikarillo huulessa, hyvä että tupakki suussa pysyi, kun oli niin leveä hymy. :rotfl:

  Pitipä sitten itsekin käydä keksinnöllä mutka ja voi jummijammi, että iski paha jenkkikuume vaihteeksi. Pitäisköhän toinen Mondeo vaihtaa ns. oikeaan autoon? Lehteen ilmoitus: Ostetaan vapaudenpatsain varustettu Vani takaisin hyvään kotiin...
   
 7. Tirri

  Tirri 1st gear

  Käytiin ajelemassa,ihan käyttiksellä kun lahna on vielä tallissa, niin nähtiin liekitetty dodgen vani ja rauno ajeli avomussella. Muuten oli hiljasta....
   
 8. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Kaikkiaan neljä siellä oli ainakin alkuun, se siisti ´73:n, mun hopee/musta ´79 nelivalofoxi(tuo 80-luvun raaseri?), punainen´88-aerofoxi ja 90-luvun puolen välin vekotin, ´88 läks ekana pois.
   
 9. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Kyllä pitää ja vaihda heti!
   
 10. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear

  Torstaina noin klo 17:00 matkalla Helsinkiin Varkauden Kuvansin -uudesta liittymästä laskeutui keltainen Lamborgini Gallardo!?! pohjoiseen Kuopioon päin menevälle kaistalle? Kilpiä en nähnyt, sillä auto oli tulossa alas ramppia.. Onko moisia Suomen kilvissä, vai oliko auto jonkun ulkomaan ihmeen? http://www.lambocars.com/gal/gall.htm

  Ennen Mikkeliä Shell-huoltiksen pihassa 1973-80 mattamustan K-5 Blazerin siinä 60km/h rajoituksen/kameran kohdalla. Lahden eteläisen rampin- ABC- Alko -S-market _Terra -keskittymässä välijäähdytetyn japski tuuningbiilin trailerilla (matkalla Tuning car showun?) Ja moottoritiellä 1997-2005 mallisen C5 Veten , joka pyyhkäisi ohi mukavaa vauhtia, itsellä sentään mittarinopeutena 145-150 km/h.. Ja suoran matkalla hävisi horisonttiin..
   
 11. dodgeman

  dodgeman Gearhead

  tais olla 71
   
 12. Ahis

  Ahis Gearhead

  Bongasin äsken -59 flattop kaukon... Onnea vaan "pastori lämpö", tuo mun lyhyt -58 century näytti vieressä ihan itävaltalaiselta kääpiöautolta... :oops:
   
 13. Chevy-74

  Chevy-74 1st gear


  Tuo on varmaan sama Gallardo jota näkee täälläpäin.. tossa viikolla oli tossa paikallisen kauppahallin takapihalla...
   
 14. niklas_

  niklas_ 1st gear

  oliko edessä tai takana valkoinen barracuda?
   
 15. Cilkkis

  Cilkkis 3rd gear

  Eilen hellsingistä pois päin moottoritiellä lahden suuntaan mk1 Coupe (T)aunus ja musta '58 2D Buick ja edessä ajeli TM:n poliiseille lahjoittama Jagge, helsingin keskustassa mintunvihreä 1200L Lada "betty"
   
 16. Sepi

  Sepi 3rd gear

  Taisihan se torstaina sinulla hieman persaus vilahdella... Hyvin tuli auto Ouluun asti, tullu toissa päivästä jo 800km lisää mittariin... 8)
   
 17. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Joo toi kyttä pysäytti meidät. Kaikki kunnossa, mut pollarit pelkästä mielenkiinnosta halus kattoo Buickkii. Asiallisia poliiseja ja meillä ei ollut kiire. Vietiin Buck talliin ja lähdettiin käyttisvolvolla tsatiin. Mitä bongattiin? No kaukaa nähtiin Lahdentiellä joku matala ja levee vehe. Pakko se oli ajaa kiinni ja vierelle moikkaamaan.

  65 chopattu mattamusta Vallu liekit keulassa. Ja tiettty kylkiputket. Nuoret rokut jostain kauempaa oli tulossa Hesan näyttelyyn? Siisti näky!
   
 18. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear

  Joo ja unohtu. Yksi käytökuntoisen näköinen Ford Capri MkII ja kolme neljä käyttökuntoista GM farkkua tuli vastaan . + useampi Vani vanhaa ja uutta korimallia..
   
 19. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Vaikka tää onkin mun mielestä tähän aikaan vuodesta ihan turha topic, niin yks bongaus on yli muiden. ACS:n harrasteparkissa lauantaina mun entinen Rambler American 4d ´69. Myin sen loppukesästä 2001 ja nyt näin ekan kerran sen jälkeen livenä uudessa, nyt jo hieman kulahtaneessa, viininpunaisessa asussa. Lienee vielä Rebel58:n perheessä? Terkkuja vaan, keep up thö rokkelrouuul!
   
 20. mikkis83

  mikkis83 Gearhead

  Pitkänäperjantaina, vai oliko sitä seuraavana lauantaina, bongasin 4x4 Corolla KE35:n :eek:

  E: ja paikka oli jossain helsingin ja vantaan kieppeillä, mie niitä paikkoja tiiä :p

  E2: Sit Farkku Impala oli kans hämeenkylässä yhen talon parkkiksella pressun alla... + kirjotusvirheiden korjailua :oops: :oops: :oops:
   

Kerro tästä muillekin!