Mitä mieltä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Eyetech, 15.1.2002.

  1. Eyetech

    Eyetech Gearhead

  2. Tico

    Tico 3rd gear

    Jos pyörät olis pienemmät ja kettinkiratti, niin eikun Pablon kanssa haciendalle.. :smile:

    Kaksi yleistä tuningvillitystä on näemmä tarvinnut tohonkin tunkea: 1) niin isot vanteet kuin mahdollista ja renkaat varmaan vulkanoitu päälle = loistavat ajo-ominaisuudet 2) auto täyteen subbareita, vaikka ei käsitä musiikista yhtään mitn. (Suomessa Smurffit ja Irwin)

    Kiitos mieluummin: http://carbuff.homeip.net/index.html
     
  3. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Chevyn koppa ja pyöränaukot ovat niin valtavat että isommatkin pyörät hukkuvat sinne. Itsellä menee vielä jonkun aikaa ennenkuin näihin tottuu. Kävin vastikään tekemässä kerholehteen tallijutun. Sisältä löytyi niin euroja, japseja kuin amerikkalaisiakin isoilla vanteilla ja umpikumirenkailla. Ei siitä mihinkään päässyt. Hyvännäköisiä ne oli. Autot oli muutenkin tehty prostreet/pro touring tyyliin. Sen sijaan V8:ssa joku aika sitten esitelty keltainen avoPoncho (LeMans?) olis ollu meikäläisen makuun ilman etuspoileria ja mustilla syvillä peltivanteilla.
     
  4. impala1968

    impala1968 Gearhead

    No voi #Z&%X! Olishan tuosta saanut samalla vaivalla hienonkin. Niinkuin american graffitissa sanottiin: what a waste of machine!
     
  5. Dobermann

    Dobermann Gearhead

    Tuo punainen Camaro (carbuff) on aika rouhee!! Tuollaisella kehtaisi kulkea varsinkin jos ajo-ominaisuudet vastaa ulkomuotoa!
     
  6. Tico

    Tico 3rd gear

    Jotensakin ei vaan myöskään silmä ole tottunut noin radikaaleihin vannekombinaatioihin ja ajotuntumia on ainoastaan europirsseistä, missä on ollut alla isot pyörät - mm. 300CE Mersu, jossa oli niin alustasarjaakin että, ja 18"-pyörät - ei ainakaan Suomen teille! Karmea ajokokemus.

    http://www.demec.fi/Pacecar/vanteet/ht-b1.htm




    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Tico 2002-01-15 14:23 ]</font>
     
  7. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Huh huh mitä hintoja..... :-o
     
  8. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Porin cruisingissa oli viime kesänä Classic Chevy (-57 muistaakseni?), jossa oli isot vanteet. Pakko myöntää että olihan se hyvän näköinen...

    Usassa erottuu yhä selvemmin rakennetuissa jenkkiautoissa kaksi tyylisuuntaa: Nostalgia ja HiTech (tuning). Ja onhan niissä molemmissa puolensa. Itse pidän nostalgia/fifties-tyylistä, mutta toisaalta hitech kuvastaa hyvin 2000-lukua.

    Ensimmäisiä kertoja nähdessäni hitech-customeja jenkkiläisissä lehdissä, meinasi yrjö tulla ja nykyäänkin esim. V8-Magazinesta tulee luettua suomiesittelyt tarkemmin kuin 18-vannetuuman jenkkiviritykset.

    Olishan se todennäköisesti varma näyttelyvoittaja kun viiskolmosen Chevyn veisi American Car Show:iin 20" vanteilla ja muilla Boyd-palikoilla. <IMG SRC="/web/forum/images/smiles/icon_wink.gif">
     
  9. Dobermann

    Dobermann Gearhead

    Itselläni vetää veri kustomeissa ja rodeissa tuollaiseen ns. perinne tyyliin ja muskeli puolella tuo em. Camaro on aika namu. Alkuperäisen oloinen koppa ja tekniikka puoli alustoineen viimeistä huutoa! :smile: slurps!
     
  10. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Tässäpä yksi kuva tällaista pitäville.
    Löytyi tuolta Eyetechin linkeistä, projektista enemmänkin linkkisivun kautta.

    [​IMG]
     
  11. Tico

    Tico 3rd gear

  12. datsunpower

    datsunpower 1st gear

    Mistä tuohon Camaroon mennään sisälle...? :smile:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: datsunpower 2002-01-15 21:22 ]</font>
     
  13. Riku123

    Riku123 1st gear

    Makuasioistahan ei voi väitellä... Tässä omani... Tuo alkuperäisen viestin chevy on melkein hieno. Jotenkin noiden vanteiden tyyli vain ei ole sopiva ja hieman liikaa madallusta.

    Tässä lisää vastaavaa rakentamista http://www.corvetteforum.net/c5/richs7/ varsinkin tuo '67 on mielestäni oikea namu. '62:n vanteet hieman pistävät silmään, mutta sopivat tekniikan kanssa yhteen, kokonaisuudessaan todella hieno. Ja vielä kun itselleenkin saisi tuollaisen tallin... :-o
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ovesta...?
     
  15. Taunus2.6

    Taunus2.6 1st gear

    Mitä niistä sitten voi tehdä jos ei väitellä? joku on osuvasti paikannut tuota vanhaa sanontaa seuraavasti :Makuasioista ei voi KUIN väitellä.. :lol: :lol:
     
  16. Riku123

    Riku123 1st gear

    Kait sen voi sanoa noinkin päin... :razz:
     
  17. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Ja sitten vielä näin:
    MISTÄÄN EI VOI VÄITELLÄ YHTÄ HYVIN KUIN MAKUASIOISTA...
     
  18. Taunus2.6

    Taunus2.6 1st gear

    AIVAN! Kertokaahan, onko teini-tuningia vai pro-touringia kun taunuksessani on suhteellisen iso etusp... siis auton etuosassa sijaitseva ilmanohjainsiiveke, myöskin pyöränaukkojen levennyssiivekkeet sekä suurehko takaosassa sijaitseva ilmanohjainsiiveke, joista jokainen on omaa valmistetta ja hikipisaroiden sekä noin 10000 yskäisyn tuotoksena tulleet? aivan, yskäisyn koska happinaamari "unohtui" :grin: auton kulkupuolta on myös parannettu, tehoa on toistaiseksi 120hv, mutta kunhan ne poikkeusluvat sieltä tulevat niin sitten... paitsi jos ja kun ne ovat kielteiset :sad:
    ehkä se haave toteutuu ja saan tuplaturbo-ruisku-suorasytty kutvosen pellin alle... VROOOOOOOM!!! :lol:
     
  19. Taunus2.6

    Taunus2.6 1st gear

    lukekaahan tuunarit uusimman V8 Magazínen loppusarjakuva... buahhahahhaaaaa että on hauska ja aiheeseen liittyväkin vielä! :lol: :lol:
     
  20. Riku123

    Riku123 1st gear

    Riku Rassi oli todella hyvä. Hekottelin yksikseni pitkin iltaa... :smile: :lol:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Riku123 2002-02-08 07:51 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!