Mitä tytöt mieltä jenkeistä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Pölyttäjä, 21.7.2005.

  1. Pölyttäjä

    Pölyttäjä Gearhead

    Elikkäs mikälaisia kommentteja tytöt,naiset ovat antaneet autostasi?
    Itellä on Dusteri.

    Kysyin yheltä et "eikö ookki hieno auto? ;)" Sit se sano et "No joo.."

    yks kimma istu takajakkaralla ja sanoi "IHANA auto!" :)

    ja samalle illalle menin baariin ja muuan sanno et "Onko se sulla se sininen heleveti ruma auto?" :rotfl: Minä jotta "Mullaha se.."
     
  2. lake ender

    lake ender Gearhead

    Viikko sit otin Darttiin parikymppisen liftarinpariskunnan. Tyttö oli yhtä hymyä koko matkan ja kehui kuinka ihana auto. Jätkä oli vaan hiljaa...tais olla mustasukkanen :rotfl:
    Taitavat vaan olla harvassa nykyään jenkeistä tykkäävät tyttöihmiset, tuning autossa on niin paljon parempi kuunnella sitä nrj:tä yms. skeidaa
     
  3. 440Magnum

    440Magnum 1st gear

    Muijat ei kyl oikein tykänny tosta kaverin '73 Swingeristä, oli kuulemma hirvee jokapaikasta, paitsi väristä en kuullut mitn valittamista (kermankeltanen :lol: ), tutun dusteria tytöt kyllä tuntuvat kehuvan, niinkuin myös DX corollaakin... ota noista naisista sitten selvää... :odroll:
     
  4. eepi

    eepi 1st gear

    Mulle sano yks kyytiläinen Että vitun romu auto niin auto pysäs siihen ja kyytiläinen ulos. Oli muutenkin silti ERITTÄIN ärsyttävä ihminen ja muutakin vittuilua sai kuulla. Ja olis 15 kilsaa pitänyt kuskata ilman rahaa jonka se kerto vasta autossa istuessaan vaikka ensin oli luvannut 10e. Että tälläistä porissa :D
     
  5. balez

    balez 1st gear

    yleensä tytöt mitä itse olen tavannut... pitävät pienistä söpöistä autoista mistä tulee kiva pörinä ja on kiva spoikka... :D ja mun auto on älyttömän kokoinen laitos mikä vie paljon bensaa... :D oman tyttöystävän oon saanut onneks käännytettyä jenkki "intoilijaks" :D
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Meillä oli nyt viimeks Big Wheelsin reissulla kuskina nuori, aika äskettäin kortin saanut tyttö :wink: Aluks Bel Airi on sen mielestä ihan kamala ajaa, kaista ei kuulemma riittänyt, liikenteenjakajat yritti hyökätä kimppuun ja vaikka mitä. Mut annappas olla, toisena ajopäivänä se alkoi jo pikkusen kehuakin sitä ja tuumas että eihän se hassumpi olekaan :D
    Eli kai noi vaatii vaan tottumusta, puhumattakaan autossa aina mukana seilaavasta äijäkööristä :rotfl:
    Ja kyydissä olleet tytöimmeiset on kaikki tykänneet tosta humppaliiteristä, ainakin ne jotka on kyytiin uskaltautuneet 8)
     
  7. Ezzy

    Ezzy 1st gear

    Tuntuvat tykkäävän myös rintakarvoista, firebirdin ohella :rotfl:
     
  8. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    Perkules,jaa-a että haukku hianoo darttia!
     
  9. madcat

    madcat 1st gear

    no pentele.

    kyllähän son semmonen juttu että ei tätä tammaa kiinnosta tuninkikotelot sun muut riisikupit,kyllä se pitää jenkkiläinen ihanuus olla mikä saa housut kostumaan :p eikä mitn nrj:tä,pah,rock'n'rollia ja helevetin lujaa kiits! :pinup: r0k r0k
    p.s.cape fear lähestyy :p
     
    Source tykkää tästä.
  10. eepi

    eepi 1st gear

    Äläs muuta sano. Eihän sitä taivaansinistä kaunotarta sovi käymään saivartelemaan tai ottaa vielä itteensä ja hajoo :D Huomenna taas baanalle kattelemaan josko löytys sopusempia kimuileita kyytiin :D Eipä taija vaan porista sellasta :pinup: löytyy.
     
  11. Tanjis

    Tanjis 1st gear

    MINÄMINÄMINÄ!!! :p
     
  12. Chevy K10 72

    Chevy K10 72 1st gear

    Kyllähän noita kommentteja on saanut kuulla jokalähtöön, yksi parhaiten mieleenjääneitä on se kun kaverin tuore tyttöystävä kysäisi minulta että sinunko se hirviöauto on joka kylällä pyörii? Öööh joo... :rotfl: :oops: . Yksi asia minkä olen myös huomannut on että yllättävän moni jätkä on kateellinen tyyliin: johan sulla on helppoa naisia saada kun sulla on tuommonen auto... joopa joo, Yleensä en mainitse autostani mitään naisväestölle kun ei ole oikein mediaseksikäs tuo meikäläisen kulkupeli (offroad kuosissa oleva 4x4 pick-up 35" renkailla). Toisena kulkuvälineenä oleva -04 Toyota Avensis farmari on saanut enemmän kehuja naisväeltä... noh onhan siinä toyotan alkuperäislisävaruste alumiinivanteet ja metalliväri (punainen) :rotfl:
     
  13. Tyty

    Tyty 1st gear

    Juu, eipä kostu ei housut tuuninki härveleistä. Tämä tyttö on ainakin koukussa, ja pahasti, jenkki pirsseihin. 8) Nyt kun vielä sais tuon miehen puolikkaan koukutettua. :rotfl: Mikäpäs sen hienompaa kuin veekasin laulu suomen kesäyössä! :D ...Eipä tuo tietysti talvipakkasillakaan pahalta kuulosta. :wink:
     
    Source tykkää tästä.
  14. Kapinakatti

    Kapinakatti 3rd gear

    Re: no pentele.

    Onko näin? :eek: Eiiikaiii oo?


    aaaassiaa! :D Kyä se Vee8 on aina saanut pöksyt märiks. Hi.

    (juu. ja EI rintakarvoja kits.)
     
  15. cruiseri

    cruiseri 1st gear

    tytöt tykkää

    keskipohjanmaalla (HIMANGALLA) tyttöjä ainaki suurinta osaa vituttaa kaiken maailman bemarit sun muut vitun riegerit. ei merkillä väliä kunhan se on mopar :mad: . oma morsian on aivan hulluna jenkkeihin oon kyllä kuullu sen puhuvan jotain bemarei.... mutta taitaa olla väärin kuultua. (perkele)
     
    juku_h tykkää tästä.
  16. Vanishing Point

    Vanishing Point 1st gear

    Sunnuntaina grid girl käveli MotoParkissa auton luokseni kun olin parkkeeraamassa ja sanoi sen olevan suosikkiautomalli. Eli kyllä niitä nuoria naisiakin näköjään on jotka ymmärtävät hyvän päälle. :)
     
  17. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Kyllähän nuo 50-luvun romut ovat ainakin olleet aina niiiin ihaniiii neitosten mielestä ikään katsomatta. Vasta yks päivä eräs päiväkodin rouva myönsi olevansa pojallemme kateellinen, kun sälli pääsi niin makeen auton kyytiin. Huvittavinta asiassa oli, että heilläkin on tallissa Swinger-projekti, mutta se on kuulemma niin ruma ja isäntä pitäis suostutella ostamaan joku 50-lukulainen!
    Eli kai se on vähän autostakin kiinni, mistä hameväki tykkää... :wink:
     
  18. madcat

    madcat 1st gear

    äääääääääääääääääääähks

    juu ei rintakarvoja.eikä kyllä mielellään muitakaan :lol: kai se nyt on miehillähhii kivempi ajella ku ei oo karvat tukkeena(näköesteenä) :lol:
     
  19. madcat

    madcat 1st gear

    hmm..

    ja mitenkähän helevetissä nämä karvat nyt tuas ies liittyypi asiaan :eek:
    ja kyllä täältä meiltä päin ainahi löytyypi jenkkirasseista tyksiviä/rakastavia/kuolaavia (käyn vaihtamassa housut) tammoja.
     
  20. madcat

    madcat 1st gear

    vielä..

    ja tänään muuten pompin ilosta ja onnesta tallille mennessä kun oli yks kylän kauheimmista tuninkipaskoista mällännyt vehkeensä lunastukseen xD
     

Kerro tästä muillekin!