Mitä tytöt mieltä jenkeistä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Pölyttäjä, 21.7.2005.

 1. MoodyBlue

  MoodyBlue 3rd gear

  Meikäläinen, :pinup: , saa usein kuulla naisten suusta: "Miten sä uskallat ajaa noin isolla autolla?!" No höh. Cutlasshan on pieni kun mikä. Pontiac on iso auto. 8)
   
 2. B 50

  B 50 Gearhead

  Yks yleisimmistä on "heti kun istuin tänne, niin mun housut kastu." Joka kerta se hymyilyttää. Nooh, on muutama karvanen urooskin niin sanonu. Pervoja. Pitäis varmaan laittaa ne sivulasit. Joskus...
   
 3. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  viimeisin kommentti on ollut: "onko sulla se hieno auto? en tiedä autoista mitään mutta sen tiedän että sulla oli ainakin hieno auto"

  sekalaista:
  "ompa tässä pehmeä penkki"
  "älytön ääni"
  "pääsenkö joskus kuskiksi? ;) "


  polttarineito halusi kyytiin ja tokaisi tomerasti "onkoch tää skadillaggi..*hik*...?"

  ja auto on siis ehkä yleisintä mallia oleva jenkki näin suomessa: '72 el camino :)
   
 4. Anselmi

  Anselmi Gearhead

 5. A. Koivualho

  A. Koivualho 1st gear

  Tulis ny joskus joku kyytii ni vois kysyy... Olis kestopuu terassi, sohva, aurinkovarjo ja merinäköalakin jos rantaan ajaa. Tääl syväs eteläs o vaa jotai lumiaurakuskei vaik ei oo ees lunta. Ja neki häipyy talveks.
   
 6. Mr.Hellion

  Mr.Hellion Gearhead

  Dusterista on sanottu että on ihana auto..ja suburbanista on sanottu et kauhea auto :D miksiköhän...no kyl sitäki on jotkut naiset kehuneet jopa.sais vaa niitäki useammin kyytiin :cry:
   
 7. LordMrFord

  LordMrFord Gearhead

  Eräs kerta meinas pikemminkin housut jäätyä sun pirssissäs...
   
 8. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Onhan nuo tytöt tykänneet autostani tähän mennessä. Mm veljeni vaimo sanoi aikoja sitten etten saa ikinä myydä tuota voortia.
  Yksi :pinup: täältä OD:n foorumista on jopa uhannut varastaa autoni itselleen, jos ei muuten saa sitä:soosoo:
  Onhan tuota kommenttia kuulunut myös monelta :pinup: tällä foorumilla. Kiitoksia vaan kommenteista.
  Tänäänkin hotellin terassilla istuskellessa katselin kun yksi tyttö kuvasi autoani.
  Ainahan on mukavaa saada positiivistä palautetta.
   
 9. Chevy-74

  Chevy-74 1st gear

  Ihme kyllä toi minunkin 74`Camino on herättänyt naispuolisissa kummasti kiinnostusta/ihastusta. Yleisin kommentti on ollut komee/upee auto tms.vaikka toi nyt mikään himmee ruusu ole...vielä. Mitähän sitten tapahtuu kun laitan auton hieman parempaan kuosiin. 8)
  Ensimmäinen tapaus halusi nähdä heti auton sisälle..hmm :odroll:
   
 10. Coronet440

  Coronet440 1st gear

  Kesällä nakkasin kaverin ja pari tyttöä baariin. Toinen tytöistä hoki autolle kävellessämme että "aiwan mahtava auto, tosi upee, aivan mieletön auto jne". Vissiin tykkäsi.

  Toinen tytöistä kysyi ajon aikana, että "miten minä voisin päästä ajamaan tällaista autoa". Ajattelemattomasti tokaisin siihen jotain autoon tunnearvoon, naisten ajotaitoihin ja omaan humalatilaan liittyvää. Ei oo siitä tytöstä kuulunut mitään sittemmin...

  Joskus tulee sellainen olo, että pitäis sulkeutua pieneen ulkoapäin lukittuun koppiin pariksi päiväksi, ilman nettiä ja kännyä, seurana vain puruluu ja tyyny.
   
 11. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Yks naispuolinen henkilö ei lukioaikoina oikein ihastunu Novaan ja sillä tehtyihin pikku burniksiin koulun edustalla, se tosin ei ollu enää mikään tyttö vaan koulun reksi :rotfl: Ihme tiukkapipo...
   
 12. Chevy55

  Chevy55 1st gear

  Kylläpäs se taitaa toisinkin päen samoin olla... Ohan meitä emäntiäkin jotka harrastaa/omistaa jenkkiautoja... Kovasti joskus jotkut miespuoliset ihmetelleet jotta onpas sulla iiso auto ja tietysti että polttoainetta se varmasti viepi... Kaikki mitä tankkaa :)

  "Chevy Belair 1955 stw, Chevy Caprice Estate 1986 stw ja isännällä Chevy Fleetside 1991 pu....
   
 13. Kapinakatti

  Kapinakatti 3rd gear

  Chevy55

  Juu, kylhän tuota tuli täälläkin päin (kaikenmoisilta) miehiltä katseita (en analysoi mitä...), kun tällanen sulka päässä 160 mimmi ajeli letukan 92 fleetsidella. :wink: (kauhian kiva auto.)

  nomutta tupis sullahan on ihana auto :wink:

  Nyt kun ei omaa jenkulaa ole- ni on kauhia hinku ja vinku nähdä, olla ja kuulla. Vielä ku pääsis kruisaamaanki :pinup: (kyytiin tai ajamaan.)
  (ens talvena jos sais tallin täytteeksi jonkun... pakko saada.)
   
 14. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Eikun vaan tulette tänne kaupunkiin, niin mennään cruisailemaan. Tosin se saattaa nostattaa korkeintaan auto kuumetta.
   
 15. Amy

  Amy 1st gear

  Eieiei. Tämä :pinup: ainakin viittaa kintaalla kaikennäkösille pörinäputkikorolloille, mut jos joku hiljaa lipuis 59´ cadilla vierelle ja nätisti pyytäis kyytiin, niin saattaisin suostuakin... :wink:
   
 16. sari.kivimäki

  sari.kivimäki 1st gear

  Onhan meitä jenkin omistavia naisiakin! Kummasti alkaa tuntemattomat miehet moikkailla. :rotfl:
   
 17. thunderbird58

  thunderbird58 1st gear

  sainpa taannoin kuulla erään huoltamon pihalla, että mitähä se eukko luulee tekevänsä tuollasella autolla('58 Thunderbird)...sitä se jäi sinne ihmettelemään.
   
 18. Mo_Par

  Mo_Par 1st gear

  Jokusen kerran on jonku muijan suusta kuulunu et "säkö oot se tyyppi jolla on niit pirun rumia autoja"

  Noh, mikähän tytöille sit kelpais jos ei '70 R/T avochallenger
   
 19. Ieppa

  Ieppa 1st gear

  Kyllähän tytöt jenkeistä tykkää, tämä tyttö ainakin. Pitäis vaan saada oma ajokki noudettua, mutta vetoautosta&trailerista on ollut tinka, joten liekkö tuota koskaan pääsee hakemaankaan...

  Ikävä kyllä työt haittaa hyviä harrastuksia, joten taitaa Pelonniemen iltamat jäädä väliin tältä vuodelta.
   
 20. retro

  retro Gearhead

  Huoltoaseman tytöt tykkää, tuskin kuitenkaa siks että isolohko tuo kuskin usein tankille, että kai se on oikeesti se auto... :lol: :oops:
   

Kerro tästä muillekin!