Mitä tytöt mieltä jenkeistä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Pölyttäjä, 21.7.2005.

  1. valiant73

    valiant73 1st gear

    no meillä ollaan vielä kahden vaiheilla että mitä mieltä meidän mamma on tosta valtterista :lol: kyllä mä luulen että se tykkää kun enskesänä päästään vappu ajelulle :rotfl:
     
  2. sampop

    sampop 1st gear

    Oltiin tytöystävän kanssa Impalalla ekassa kruisinkissa tossa männä viikolla. Illan suosikkiautoksi nousi ilmeisesti punainen Fargo. Ehkä olisin odottanut jotain muuta, mutta kieltämättä tyylikäs valinta.
     
  3. MustangSally

    MustangSally Gearhead

    Sehän oli hieno :p
     
  4. raggar

    raggar Gearhead

    aika paljon tyttölapset osottaa sormella ja nauraa kun tämä poika ajelee amatsonilla. johtusko lie siitä että auto ja kuski on yhtä rumia :D
    no peäasia että herättää huomiota
     
  5. vivvi

    vivvi 1st gear

    jenkki ;)

    Mä ainakin rakastan jenkki autoja :) Vois noi hattutelineiksi nimitetyt tuning autot ajaa mieluiten järveen, ni eipä tarvis sitä hirveetä "jylinää" kuunnella. Sitä mä en ymmärrä et ku ne haluu tuunattuun autoon jenkin äänen ni miksi ne ei sitte osta jenkkiä??!!! :odroll:

    Jenkki auto saa ainakin tän kissan kehrään ;)
     
  6. Tyty

    Tyty 1st gear

    Re: jenkki ;)

    Ääni tälle! :pinup:
     
  7. bässi

    bässi 1st gear

    oman :pinup: mielestä kiiltävän musta 80-luvun sedan caprice on älyttömän hieno :eek: . ihmettelen kyllä hieman, että olishan noita hienompiakin. Eipähän tulis kalliiksi miellyttää emäntää jos nyt jotain autoa olis tarvetta hommata :D
     
  8. cruiseri

    cruiseri 1st gear

    Re: tytöt tykkää

    mistälähtien himangasta on moparvaltakunta syntyny?ainakin vanhan ajan roddarit ajo gm illä joskus 80 -90 luvun vaihteessa ja potkua riiti pokien pellinalla. silloin ainaki akat kiersi kaukaa varmaan uskoltavat nykyään lähestyä sivilimäisten moppeja vatrmaan vetää puoleensa samalla tavalla kun barbienuket. nimimerkillä siinä tunginpoikien soittimet rupee toistamaan väärää tahtia ku gs:ä rytkyttää naapurikaistalla. JAKARI kirjoitti

    vastaus:
    gm= on nykyään daewoo ja täällä katoava luonnonvara. ihmiset on tulleet järkiinsä ja siirtyneet mopareihin on dusteria, satellitea, chargeria, darttia, fury, enimmät tuning härvelit on poljettu suohon että sillä lailla
     
  9. Mizuz

    Mizuz Gearhead



    Tottahan sitä nyt Capricesta tykätään :D Itse hommasin ensiautoksi kyseisen pelin..Eipä tuo niin puunattu ja jynssätty ole,kuten harrasteauton ehkä kuuluisi olla, (ruostettakin löytyy..muista vioista puhumattakaan) mutta minulle kelpaa loistavasti.. 8)

    Asiasta poiketen , kertokaapa tietäjät paljonko tuollaiseen rotiskoon uppoaa maalia?
     
  10. sukeltajakalle

    sukeltajakalle 1st gear

    "Ihan hienohan se sun cadillac on." tuumas yks likka kun oli kuulemma ensin kuvitellut sitä joksku ihan romuks iän perusteella :) Eihän se toki missään huippu kunnossa ole nytkään mutta varmaan huonomman näköstä se oletti 8) Auto siis '66 sedan deville. Muita kommentteja en naisilta juuri muistakkaan. Paitsi sisko sano että pitäs saada fiiniin kuntoon ennen ku se menee naimisiin nii hääautoks :D
     
  11. Jeep-Ukko

    Jeep-Ukko Gearhead

    Kyllähän niitä kehuja on tullut, mutta myös risuja.

    mm.
    Vähänks on komeet liekit. (jeep ja chevy)
    Liikkuuko toi romu edes mihinkään? (chevy)
    Siistin korkee (jeep)
    Tyylikkään matala (chevy)

    Juuri samanlaisen jenkin haluan kuin tämä.
    ja
    Tällänen auto mullakin pitäis olla.
    Näihin silmää vinkaten vastaten: Sun täytyy hankkia mies ystävä, jolla on juuri tälläinen auto.

    Edellinen naisystäväni ei meinannut tykätä, kun laitoin chevyn seisoon ja ostin volvon käyttö autoks.
    Tosin mieluummin ajaisin chevyllä, mutta olosuhteiden pakosta....
    Ja sit sen mielestä joku Caprice Classicci laatikko jenkki olis komee. Hyi helvetti.
    Kyllä 60 lukuset ja sitä vanhemmat ovat komeita, mutta ei sitä uudemmat. Minun mielipide.
    (sämpylät, siipiautot ja lintat, jokaisesta kategoriasta löytyy ne, "omalla tavallaan kauniit")

    pari vuotta sitten, yhen tutun pihassa käytiin kaverin 4x4 hiluksilla, jossa ei suoraa peltiä löydy mistään ja muutenkin maasto kunnossa. Kaveri ei ollut kotona, mutta tytär oli.
    Oli isälleen sit sanonut että pojat kävi mageella autolla pihassa.
    Kun näytin autosta kuvan, niin kaveri puisteli päätään, että mitähän tuosta tytöstä vielä tulee, kun mopo aikana ajeli tunturilla ja kevari iässä enduro-pyörällä.
    Ja nyt vähän myöhemmin, autokortin saaneena ajelee isänsä 4x4 mitsu L200.
     
  12. Hervast

    Hervast 1st gear

    Aiheeseen sopiva laulu voisi kai olla ZZ top - She loves my automobile
     
  13. MASI9

    MASI9 Gearhead

    Mitä, eihän oikeen harraste-auton kuulu olla puunattu ja jynssätty!!! :rotfl: :rotfl:
     
  14. buick8791

    buick8791 1st gear

    Moi,

    olin muutamia vuosia parkkeeraamassa GN:ää Munkkiniemen puistotien laitaan kauppareissulla. Postuttuani autosta huomasin iäkkäämmän naisihmisen( n. 80 v)seisomassa siinä jalkakäytävällä ja katselevan autoani. Saavuttuani hänen kohdalleeen tämä naishenkilö totesi: Onpa herralla todella hieno Buick. Semmoista, kyllähän ladyt jenkeistä tykkää....
     
  15. Perttu

    Perttu 1st gear

    Omakohtaiset kokemukset vastakkaisen sukupuolen suhtautumisesta USA autoihin on olleet sangen moninaiset. Muutamat yksilöt ovat halunneet kuvia autosta seinillensä ja eräs naikkonen oli aluksi sitä mieltä, että jos USA-auton sisällä on nainen, on se automaattisesti "maksullinen viihdeautomaatti".

    Tämän jälkimmäisestä mielipiteestä mainittu naisihminen oli luonut oman mielipiteensä pelkästään näkemällä kuvan omasta autostani (Charger SE-75) sähköisessä muodossa. Kun pitkän taivuttelun jälkeen sain hänet katsomaan ko. vempainta luonnossa, neiti pyöri vähänaikaa auton ympärillä sivellen sen pintaa sormillaan ja kysyi senjälkeen: "Kuinkahan tällä autolla voisi hankkia rahaa....?"

    (Olisi tietysti pitänyt vastata: "No ei kun lähetään ajamaan ja etsimään sulle asiakkaita....minä kerään maksut ja sinä hoidat työt...." :rotfl: )

    Mutta mielestäni täällä Kuopion suunnalla jenkkiauto ei herätä juuri minkäänlaista huomiota enää muitten kun rantajuoppojen keskuudessa, jotka ilkeävät tulla pummimaan kyytiä ja lässyttämään että heilläkin oli silloin joskus tämmöinen...(ja senjälkeen kysytään että minkä merkkinen tämä auto on). Täälläpäin tuntuu kovastikin olevan tyttöjen mieleen joku tavattoman matala lasikuitubemari kaikilla mahdollisilla helistimillä, mitä paikallisesta tuninkiluolasta on mahdollista saada kätevissä tasaerissä.
     
  16. tw

    tw 1st gear

    Toi oli hyvin ilmaistu! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  17. hanu

    hanu 1st gear

    meidän kylällä on sellanen parturinainen joka ajaa kesät komeella Coronetilla ja talvet tooosi korkeella Jimmyllä, asiallinen nainen!!!
     
  18. Robot Riot

    Robot Riot Gearhead




    Olikohan meidän mummo kauppareissulla? :D
     
  19. golden rocket

    golden rocket Gearhead

  20. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    Aspenille on on tullu aika tylyä tekstiä :pinup: .
    Melkee kaikki on sanonnu et on täys paska mut he*vetin hieno sisusta :D
    Kai se pornon punan on sitte hieno ku :pinup: nii sanoo :D
     

Kerro tästä muillekin!