Miten hinnoitella auton hitsaus remontti vuonna 2024?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja marko84, 25.3.2024.

  1. marko84

    marko84 2nd gear

    Missä hinnoissa tänä päivänä auton ruostehommat menee? Iltahommina jos tekee niin 40€/h?
    Ei ny mitää entisöinti tasoa tehdä, mut pyritään tekemään kohtuu
    hyvä.
    Tuollaiset mätäpaikat tälläkertaa kyseessä ja lähemmäs 3h/ paikka meni sisustuksen purkuineen yms. 100€/paikka tuskin on liikaa?
    Kuvissa paikat nopeesti avattu, ennen hitsailuja tietty haperot rälläköity pois mitä saanut...

    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Muokattu: 25.3.2024
  2. chevyjussi

    chevyjussi 2nd gear

    Ihan asiallista hintaa olet miettinyt, voi enemmänkin tahtoa. Muutamalla kympillä ei kannata omaa tallia tai pokan autoa ruveta polttamaan.
     
  3. Forester

    Forester 1st gear

    Millä hinnalla ne sitten kannattaa ruveta polttamaan?

    Noita ruostekorjaajia on moneen lähtöön ja hinnat laidasta laitaan. Jos nuo äsken nähdyt mädät on asiallisesti korjattu niin eipä 200 E liikaa ole. Asiallisella tarkoitan että 100% saumat, pohjamaalit, kotelosuojat koteloihin, alustamassat yms että nyt korjattua ei jonkun tarvitse ihan heti uusiksi laittaa.
     
    Stang_81 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!