"Möhkö" Lincolnit 58...60

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja vernando de hoto, 21.2.2007.

 1. dart

  dart Gearhead

  Se keskuslukon kytkin näky olevan sijoitettu rattipylvän vasemmalle puolelle siihen valokytkimen viereen kun ebayssä katselin yhtä premiereä missä se oli.
   
 2. t8

  t8 Gearhead

  Päivitystä asiaan:
  Eipä välttämättä olekaan tallessa, vaan lähinnä hukassa. Vihje osoittautui "hieman vääräksi".
  Toivottavasti pirssi on kunnossa...oli se komia näky aikoinaan pikkukylässä, harmaan arkiliikenteen seassa.[/quote]

  jos puhe tuosta, niin tallessa on. auto edelleen pyhäsalmella.

  http://img220.imageshack.us/my.php?image=lincolnkuva001nk7.jpg
  http://img186.imageshack.us/my.php?image=lincolnkuva003fq6.jpg
   
 3. dart

  dart Gearhead

  Nyt olisi tarjolla 4 jaardia alkuperäistä lincolnin verhoilukangasta, sellaista mustaa kangasta missä on kullanväristä punosta. piti tulla sms autofabricsilta samaa kangasta hopeanvärisellä punoksella. hinta on omakustannushinta eli n. 100e jaardi. 050-3073324
   
 4. jukka.2

  jukka.2 Gearhead

  Viimeksi kun näin , jokapäiväsessä ajossa valkoisena ... pari vuotta sitteen näin hepun .. sanoi omistavansa se edelleen ????
   
 5. buickmies

  buickmies Gearhead

  Tietäisköhän kukaan mistä sais -59 lincolniin ehjän bensatankin. Tuskin kellään mahtaa olla ylimääräisenä tallin nurkassa.
   
 6. Kustom STW

  Kustom STW 1st gear

  Kysy tuolta:
  http://www.nettiauto.com/yritys/usaclassic
   
 7. stroker56

  stroker56 2nd gear

  90 luvun alkupuolella tuli käytyä loimaalla kaijalaisen ja tais prusiloittenkin kalustoa siellä ollut "aarreaitassa" 59 avo linkkiä syynäämässä.Itsellä silloin alla oli 60 2d ht premier ja tarkotus oli tehdä jonkin moista vaihtokauppaa avoon mutta 59 oli "vähän"liian isotöinen.
  Liiterissä makas jos nyt en ihan väärin muista 59 limo joka oli kyllä todella "möhkö",pelleiltään ja maaliltaan hyvässä kuosissa mutta oli jo vähän ruvennut uppoomaan liiterin maapohjaan vasten.Elämä jatku premierin kans eli kauppoja ei syntynyt,hyvä niin,ehkä!?.
  Häät kellot kun kilisi ja kirkosta ulostauduttiin niin matka jatku 60 valkoisella/punaisella nahkasisustaisella avolla joka oli helgen omistuksessa ja lähti herran käsistä ruotsiin.
  Nuorempana vuosaaressa kun leikittiin sasekalla,jäi hyvin mieleen kaijalaisen 58 avo oli vissiin just tullut kun oli kilvetön,tää tais olla joskus 80 luvun puolessavälissä.Kaijalaisen avosta varmaan jäi se kipinä/poltto noihin 58-60 linkkeihin.
  Kyllä ne vieläkin polttelee,varsinkin avoina :D .
   
 8. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Katsokaahan mitä löytyi Neil Youngin sivujen kautta:
  LincVolt
  Siinäköhän on harrasteautoilun tulevaisuus...
   
 9. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  :eek: No jopa...
   
 10. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  no mikä ettei.. voihan laittaa sitte kajarit vaikka etulokasuojien alle, ja autosta ku autosta tuli vaikka kireen remmiahdetun isolohkon äänet ????

  Meidän harrastepeleisä on yleensä aika isot takakontit... akkuja mahtuu...

  cardomainissa joku jotain plymouthia kannssa toteutti isolla sähkömoottorilla.
   
 11. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

 12. dart

  dart Gearhead

  Sattuisko keltään löytymään jonkinlaista kuvaa 60:n alipaineletkujen sijoituksesta konehuoneessa(pyyhkijät, lasinpesin yms.), korjaamokirjassa on vain lämmityslaitteen letkut.
   
 13. Toke

  Toke Gearhead

  eikös toinen prusiloitten auto oo vielä loimaalla, varmaan pääsis kattomaan letkuja...
   
 14. dart

  dart Gearhead

  kuulemma on myyty hiljattain jonnekin.
   
 15. Imperial413

  Imperial413 1st gear

  Mulla on ollut vuodesta 88 lähtien ja on edelleen ´60 Continental 4d tolppa. Valmistusmäärä 807 kpl. Alunperin väriltään musta mutta nyt vaalean keltainen valkoisella katolla. Saattaisin ehkä myydäkkin jos hinnoista päästään sopimukseen.
   
 16. dart

  dart Gearhead

  Se on sellainen pitkulainen limo malli?
   
 17. Imperial413

  Imperial413 1st gear

  Ei ole limo vaan ihan tavallinen 4d. Tosin kyllä ovet on HT malliset mutta ohut keski tolppa löytyy mikä on peltiruuveilla kiinni korissa.
   
 18. dart

  dart Gearhead

  pistänpä tänne ilmotuksen, niin joku tarvitseva huomaa sen todennäköisemmin. Eli olis ylimääräisenä yksi uusi, alkuperäistä vastaava latausrele sekä uusi, alkuperäinen, oikeanpuoleinen pyyhkijän mekanismi vaijereineen ja hinta vois olla vaikka 50e kipale. 0503073324 osat on 60 malliin. Niin ja ebaystä tuli ostettua myös meikki ja peruutuspeilit, mutta ne ei sopinutkaan omaan autoon. peruutuspeili on muuten samanlainen kuin alkuperäinen 60 malli, mutta day/nite toiminnon nappula on sellainen käännettävä mustavalkoinen nappula.Oisko 58/59 malliin? Meikkipeili on 60 mallia hieman kapeampi, mutta siinä on samanlainen nepparikiinnitys. kuviakin saa jos tarvii.
   
 19. paj

  paj 1st gear

  http://www.thelincolnforum.net/phpbb3/v ... 39&t=24561

  Tuolta löytyy jotain. Muistaakseni omassa korjaamokirjassakaan ei ole
  kuin sama kojelaudan alapuolinen osuus...
  Enää en jaksa muistaa miten oman -60 letkujen sijainnit arvoin.
  Mutta toimii ne vieläkin.
   
 20. dart

  dart Gearhead

  Mä sain omasta pyyhkijät toimimaan ja lasinpesimeen sekä lämppäriin en ole vielä ehtinyt perehtymään. ne lämppärin letkut tosin löytyy korjaamokirjastakin. Multa hajos startti tuossa viime viikonloppuna ja kävin ostamassa siihen samanikäiseen fordiin tarkoitetun "heittobendix" startin mikä sopi kun vaihtoi sen startin päätylevyn alkuperäisestä, että jos jollain muulla sattuu olemaan startti murheita, niin on hyvä tietää moinen seikka. Paketissa taisi lukea 56-65 Fordit.
   

Kerro tästä muillekin!