Mondeon keskuslukituksen IR-vastaanotin ei toimi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja audiq, 10.10.2011.

 1. audiq

  audiq Gearhead

  -97 Mondeon keskuslukituksen IR-vastaanotin ei toimi kuljettajan ovesta.
  Alkutilanne oli sellainen, että patteri oli loppunut jo edellisellä omistajalla ja uudella patterilla, sekä uudelleen koodauksella sain pelkääjän ovesta keskuslukituksen avaimen napaista toimimaan.

  Kysyin Fordilta vastaanottimen saatavuutta ja sellaista ei ole enää saatavilla. Ja kertoi myös, että kyseistä osaa on myyty Ford-liikkeistä kaikkiaan kolme kappaletta. Eli ongelma ei sitten taidakaan olla kyseisessä osassa.

  Kysyisin, jos tuota ongelmaa nyt lähtisi selvittämään, niin mistähän sieltä kannattaisi alkaa mittailemaan? Haitarikumin alle tarkoitus kurkata seuraavaksi, mutta jos olisi jonkinlaisia mittauspaikkoja tiedossa ja arvoja, niin menisi samalla tutkimisella. Ovipahvia en mielelläni alkaisi ensimmäisenä irroittamaan, kun ne muoviosat on nettikeskusteluiden perusteella melko herkästi särkyvää laatua.

  Johtosarja vastaanottimelta jonnekin päin koria maksoi noin 20e, että ilmeisesti kovin pitkällä ei liitoskohta korin puolella ole. Ja mikähän tuollaisessa IR-vastaanottimessa on vastusarvo kunnossa ollessaan?

  EDIT: Kyseisessä autossa siis etuoven kahvoissa nuo vastaanottimet.
   

Kerro tästä muillekin!