Montako New Yorkkeria?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Oldman, 20.9.2004.

 1. leevipoika

  leevipoika 1st gear

  Yorker -70

  Missähän päin luuraa musta -70 yorkeri tunnuksella AA-22 liikkui vuonna -89
  Kokemäen suunnalla.Onko tietoo.
   
 2. cuda69

  cuda69 Gearhead

  mullahan on tuo ex AA-1 ja autohan on seikkaillut ympäri suomea ja löytyi Pudasjärveltä reilu vuosi sitten,työtä on paljon,mutta rekisterissä ja ens kesänä toivottavasti liikenteessa ns laulukäytössä niinkuin se on jo uutena ollut. :rotfl: nimimerkki Kähmy 545 on myös omistanut tämän joskus 90 luvun alussa
   
 3. cuda69

  cuda69 Gearhead

  on tuo 3satanen sen verran hyväkuntonen,että nikkaroidaan uus 500cid yorkeriin niin saadaan kone sisäänajetuksi :rotfl:
   
 4. cuda69

  cuda69 Gearhead

  ens viikonloppuna alkaa jorkkerin laittelu kesän rientoja varten,kone alkaa olla kohta kasassa ja Ripe tulee kaveriksi kattotalkoisiin.
   
 5. jukka63

  jukka63 1st gear

  Viime launtaina tuli ostettua 70 yorkkeri.Rekisterinumero CZZ-37.Arizona auto,ruosteeton ja suorakylkinen,paitsi takaoikea lokari.4 d sedan,hyvät varusteet,sähköpenkit ja ikkunat jotka toimivat.Ilmastoiti ja vakionopeussäädin ei toimi.Eipä hirveesti haittaa.Ostosmatkasta tuli mielenkiintoinen.Yksin liikkeellä vaihdokiksi kelpaavalla Ka:lla.Auto tuli katsottua ja ostettua Varkauden abc:llä.Siitä sitten kotiin päin Vantaalle,matkaa jotain vähän reilu 300km.100 km meni ihan ok,Mikkelin kohdalla kone rupes rapisee ja öljynpainevalo syttyi.Ei hirveesti hymyilyttänyt.Öljynpinnan chekkaus,ok.Litra lisää kuitenkin ja toimi seuraavat 20 km.Taas valo syttyi ja venat rupes rapisee.Pientä pähkäilyä,mitä tekee.Hinausauto vai riskillä kotiin seuraavat 200 km.Lompakko määräs,jos paska hajoo,niin sitten hajoo.Reippaalla tyhjäkäynnillä kotiin päin,mittarin mukaan 40 Mph.Matkahan kesti ja onneksi tultiin ehjänä perille.Tallilla ensimmäiseksi usempi olut vitutuksen laannuttamiseksi.Maanantaina öljynpainemittari kiinni ja mahtavat 0,5 kg painetta,eikä noussut kierroksilla.Öljyt,suodatin ja öljypumppu vaihdettiin.Nyt on painetta 4 kg tyhjäkäynnillä :D Kyllä tällä kesä ajellaan tässä kunnossa,jos ei mitään muuta ilmene.Motti otetaan talvella auki ja tehdään n.400 hepan käyttömoottori.Väriksi tulee todennäköisesti puolikiiltävä musta.Suuret kiitokset Pro Jykälle neuvonnasta ja öljypumpusta.
   
 6. zili

  zili 1st gear

  Tämmösellä käytiin vorsasa narun jatkeena, onko tuttu kelleen ?
  [​IMG]
  Eli -66 vuosimalli ja huhusivat olleen holkerin virka-auto, niin veivi lähti tältäkin samalla hetkellä ...
  [​IMG]
  Vaikuttanut turun suunnalla 70-luvulla huhun mukaan hemillä varustettuna
   
 7. met59

  met59 Gearhead

  Forssassa romutorilla yhdellä myyjällä oli myös 66 New Yorker ja hänen mukaan alkup. Suomi auto
   
 8. kotr

  kotr 3rd gear

  [​IMG]

  muutaman viikon ollu tämmönen omistuksessa
   
 9. kotr

  kotr 3rd gear

  Lattiamattoa ja ovien tiivisteitä ois talven aikana tarkotus hommata.Onko kokemuksia mistä?
   
 10. Mokaman

  Mokaman Double Gearhead

  Rockautosta oon noita mattoja tilaillut, ovat ihan kelvollisia. Steelerubberilta löytynee tiivisteitä.
   
 11. kotr

  kotr 3rd gear

  tuumacidin kautta ainaki löyty matto.Tiivisteistä aikovat ilmotella spostiin jos löytävät :D

  enivei.ihmettelin äsken miksi puhallin ei pelaa?? etuvastukselle,ku laittaa suoraan akulta virran,niin pyörii mutta aika vaisusti,muuten ei pihahakkaan.etuvastukselle menevistä johtoista en löytäny sähkyä.sulakkeet ehjät.Katkasin ehkä?
   
 12. cuda69

  cuda69 Gearhead

  Ei nyyjorkkeri,mutta Oulun kupeeseen ostettiin eilen -69 300 2d/ht.105tuh mailia ajettu, orkkisvärillä ja täysin alkuperäinen ruosteeton yksilö :D
   
 13. manhattan

  manhattan 1st gear

  Morjesta
  Menee vähän asian sivusta,mutta silti...eihän keltään löytyis ehjää kattovaloa (neliskanttinen) New Yorker 4D -72
   
 14. masamainio

  masamainio 1st gear

  -66 yorker.. airport limo :poff:
   
 15. met59

  met59 Gearhead

  Edellisellä sivulla mainittu ?
   
 16. nimat-13

  nimat-13 Gearhead

  Mulla -72 ex kemira aja-kilvillä museoitu ja täysin alkuperäinen.
   
 17. pptalo

  pptalo Gearhead

  Re:

  Tuli syksyllä myös ostettua tälläinen peli. Tullut suomeen 2012 talvella. Yllättävän harvinainen tuntuu täälläpäin maailmaa olevan. Paljonkohan näitä on yleensäkkään valmistettu?
   
 18. Windsor

  Windsor Gearhead

  Noita kuusvitosia Yorkereita on 2 ovi hooteena tehty 9,357 kpl. Tuon meikäläisen viime viestin jälkeen on veljen jorkkeri siirtynyt omaan talliini ja omistukseeni, kun on sen verran asiallinen kosla! Tuossa pptalon autossa on myös tuollainen köyhän miehen vinyylikatto, niin kuin itselläkin.
   
 19. three hundred

  three hundred Gearhead

  Kiinnostaa tietää montako - 69. 2dht. Suomessa ? Olis semmonen tuloillaan ison veden takaa.... S.posti. jpvuorinen@gmail.com tai YV.... Kiitti etukäteen....
   
 20. T5

  T5 Gearhead

  Tämmöinen ´53 New Yorker haettiin pari päivää sitten pihaan.
   

Kerro tästä muillekin!