Montakos Chrysler '62:sta löytyneekään?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ZYN-5, 17.8.2004.

 1. ZYN-5

  ZYN-5 Gearhead

  Olis muuten suht edullinen jos siis maksaa Ruotsiin tuotuna tuon 12500sek.

  Kun ei tuo ruotsi oikein taivu niin onkos tossa kone ym mukana.

  Eikun Ruotsiin kaupoille.... ----> :wink:
   
 2. jounes

  jounes Gearhead

  Chrysler -62

  Mulla oli tossa muutamia vuosia sitten nascar-tyyliin maalattu puna-valkoinen -62 Chrysler Newport 2d ht (NUB-46). Tietääköhön kukaan auton nykytilasta mitään. Meni muistaakseni jonnekin Hesa suunnalle.
   
 3. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Hinta on kylläkin 125000 skr (n. 13600€).....

  Newport 61-a objekt... ÄKTA cab. Behöver arbete såklart men är ett MKT bra objekt för den som inte vill lägga 350000:- för en färdig bil. Kommer till Sverige om två veckor. Inredning skaplig. Har själv bara sett den på bild så jag vet naturligtvis mer när den kommer hem.... Rost finns också. Orginal vit bil med röd inredning. Byggd i drygt 2000 ex. Hur många finns kvar idag??? Pris 125,000:-

  "Newport '61 aihio....AITO avo. Vaatii tietenkin töitä, mutta on TODELLA hyvä aihio sille joka ei halua laittaa 350000 valmiiseen autoon. Tulee Ruotsiin parin viikon päästä. Sisusta kohtalainen. Itse olen nähnyt auton vain kuvissa, joten tiedän luonnollisesti enemmän vasta kun auto tulee kotiin...... Ruostettakin on. Alunperin valkoinen punaisella sisustuksella. Valmistettu reilut 2000 kappaletta. Kuinka monta on jäljellä tänä päivänä? Hinta 125,000:-"

  Nitrokisojen parkkiksella näkyi suomikilvissä "projektikuntoinen" - vai pitäisikö sanoa "alkuperäiskuntoinen" - '60-'61 Chrysler avo.
   
 4. 19Ford59

  19Ford59 Gearhead

  Omia arkistoja selatessa löytyi pari viikkoa sitten yksi kuva ZYN-5:sta. Laitan sen näkyville kun saan sen siirrettyä koneelle.
   
 5. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Tähän taitaa tulla tekniikaksi jotain muuta kuin MoPar.
   
 6. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Tämä sama auto oli pari-kuukautta sitten myytävänä ebaylla pariinkin otteeseen. Kuvia oli silloin vain runsaasti ja aika hyvätasoisia. Sanoisinko että kyseessä on varsinainen miina, siis kaikki mätänä, mutta onhan siinä nuo avoauton heebelit.
   
 7. jart$u

  jart$u Gearhead

 8. ZYN-5

  ZYN-5 Gearhead

  Jep jep...lähetäppä vain kuvaa.. Kiitoksia erittäin paljon jo etukäteen :rotfl: :D
   
 9. Multislayer

  Multislayer 3rd gear

  Onko tietoa mistä saisi -62 newporttiin punaisia muovisia takalamppuja?? Saako niitä mistään uusia?
   
 10. spinout

  spinout Gearhead

  Tuo down under George valmistaa ja myy 50-60-luvun vaihteen Mopareihin paljon linssejä ym. Ovat kuulemma täysin kuin alkuperäisiä. '62 Chryslerin uudet takalampun linssit (tail lenses) maksavat $225 pari (voi olla päivittämätöntä tietoa)..

  http://www.ch300imp.com/laurie.htm
   
 11. E.P.

  E.P. 1st gear

 12. ZYN-5

  ZYN-5 Gearhead

  jeps....siellä piipahdettiin.
  Olis pirulauta ollu uus mittaristo myynnissä mutta hinta sen verran suolanen että jäi sinne :cry: (350€) Rahamiehille halpa tietty....
   
 13. Moppe70

  Moppe70 1st gear

  mahtaako farmarina löytyä yhtään 62:sta suomesta?? ja kuinka monta???
   
 14. ZYN-5

  ZYN-5 Gearhead

  löytyy... ainakin yksi tuli tavattua Porin Cruisingissa. Musta.

  On se vaan komia farkku. Komein kaikista. :lol:
   
 15. harri60

  harri60 Gearhead

  Tommoinen oli ACS:ssä joskus -80 luvulla, 4-dht , kuvakin on jossain albumissa.
   
 16. Ahis

  Ahis Gearhead

 17. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Onkos tuo musta ollut joskus sellainen beige/valkoinen? Muistelisin sellaisen nähneeni takavuosina Forssan Pick-nickissä.
   
 18. bel58

  bel58 3rd gear

  heinolassa on vaaleansininen 61-62 farmi,veikkaisin 62.tallessa ollu jo joitain aikoja ja hardtop.
   
 19. ZYN-5

  ZYN-5 Gearhead

  Niin siis juuri tuota epeliä tarkoitin.
   
 20. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Hyvinkäällä pyöri musta '62 Chrysler 4d muistaakseni 80-luvulta jonnekin 90-luvun lopulle. En muista oliko New Yorker vai Port. Kuuleman mukaan aika ruosteinen. Ja jos en ihan väärin muista niin samaisella miehellä oli hetken "maailman nopein funny car" ex Raymond Beatlen Blue Max kilpuri, tosin comp ryhmään viritettynä. Tai sitten ei. No joku flopperi kuitenkin :odroll:
   

Kerro tästä muillekin!