Moottorin koneistukset Kuopiossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja 302TT, 10.11.2009.

 1. 302TT

  302TT 1st gear

  Koneistustekniikka on näköjään mennyt konkkaan? Kukas muu tekee tässä Kuopiossa moottorin koneistuksia vai pitääkö viedä rojut Joensuuhun?
   
 2. supo

  supo Gearhead

  Joo,Joensuu on lähin paikka lohkohommiin ja kansihommat Venttiilipaja sekä Kansiviritys Kosunen Kuopiossa.Käytetty Hämeen Dieseliä Hämeenlinnassa lohko/kansi hommiin.
   
 3. -31

  -31 Gearhead

  Oon kuullu kehuttavan Kiteen Moottorikoneistamoa. Eivät vierasta jenkkipelejä, niiku tuojotaeienääole...
   
 4. 302TT

  302TT 1st gear

  Kiteeltä kotoisin olevana olisi tietysti helppo kannattaa kotikylän pajaa...
   
 5. Peedro

  Peedro 1st gear

 6. -31

  -31 Gearhead

 7. supo

  supo Gearhead

  Näkyy olevan sama osoite niinkuin koneistusteknniikalla eli toivottavasti palvelu paranee.toivottavasti työtkin kelpaa ettei käy kuin pari vuotta sitten kun kävin kysymässä onnistuuko v8 poraushomma niin kaveri rupesi itkemään tiskillä on niin vaikeata se homma,totesin että annetaan olla ja läksin pois.Ihme paikka,en edes kysynyt mitä homma maksaa kun alkoi valitus työn vaikeudesta.Toivotaan että hommat kiinnostaa edes nytten.Muualle kyllä kelpasi!!!
   
 8. Miki76

  Miki76 2nd gear

 9. kuula

  kuula Gearhead

  Sittenhän se ainakii onnistuu.
   
 10. supo

  supo Gearhead

  Käyty uuden firman tiskillä ja kysytty onnistuuko esim.V8 moottorin koneistus ja vastaus oli että onnistuu!!Erittäin asiallista palvelua tiskillä eli sai pariin kysymykseen heti vastauksen sekä näytti siltä että halutaan tehdä töitä pitempäänkin.
   
 11. kuula

  kuula Gearhead

  Vieläku löytys Poniackin ressilevyt ni voe voe.
   
 12. supo

  supo Gearhead

  Kuula,tekiskö esim. Helinin konepaja sulle tressilevyn niin saisit koneistukseen lohkon Kuopion Moottorikoneistamo Oy:lle niin piäset antamaan myrkkyä männän piälle!!!Kysytäänkö Helinin Eerolta mitä maksaa levyn teko,kai sulta kansipahvi löytyy?Ai niin unohtui,tasapainoitus sitten Laakkosella Keravalla niin tulee kerralla hommat kuntoon!!!
   
 13. kuula

  kuula Gearhead

  Joo, ee kait se kysyvä tieltä eksy, joten kysy vuan ku oot jutuissa.
  Kyllä löytyy pahveja, eikö lie yks minun tiivistesrj jossain siellä teijän pajalla?? Pakkohan se on puntissa käyttee, ei kait sitä muuten voi...
  Polokee.
   
 14. supo

  supo Gearhead

  Käytetty Kuopion Moottorikoneistamo Oy:n palveluja eli käytetty 540 cid alukannet oikaisussa ja tuli hyvät!!Kannet kävi kansiviritys Kosusen hoidossa ja viimeinen homma oli kansipintojen puhdistus ja oikaisu!!!Suosittelen!!!
   
 15. supo

  supo Gearhead

  Kuopion Moottorikoneistamo Oy:n palvelua käytetty taas ja homma onnistui 100%!!Suosittelen!!
   
 16. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Tuotapa tuota...pitäisi porata sbc 350 0.030 ylikokoon,mutta kuopion moottorikoneistuksella ei oo stressilevyjä ko. hommaan,mistä moiset???
  Olisiko jollain Kuopiosta tai lähiympäristöstä lainata/vuokrata levyjä?

  Ja onko tuo levyjen kayttö ihan must vai yritänkö olla liian tarkka?
  Haittaahan siitä ei tietenkään ole mutta ihan katumosasta on kyse ja haluaisin tehdä asiat kerralla hyvin,haaveissa olisi n.400hv.

  EDIT:eek:ho, se tulikin näköjään tänne kerho-osastolle
   
 17. -31

  -31 Gearhead

  Levyn käyttö hoonauksessa/porauksessa tulee hyödyksi oikeestaan jos käytät moly renkaita. Sillon myös hoonaus tehdään erittäin hienoilla kivillä.
  Eikä siitä levyn käytöstä ole haittaa "tavallisia" männänrenkaita käytettäessä.
  Ja ikinähän näissä ei voi olla liiaan tarkka....
  Tuommonen stressilevy löytyy ainakin R-Koneistukselta, tiedän niiden sitä lainanneenkin joskus.
   
 18. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Oolrait ja litran sprite,pitääpä kysästä.
  Kiitos sulle tiedosta!
   
 19. supo

  supo Gearhead

  Kuopion Moottokoneistamo muuttaa Itkonniemelle osoitteeseen Itkonniemen katu 29!!Sieltä hyvää koneistusta kaikenlaisiin koneisiin ja vermeisiin!!!
   
 20. spad

  spad 3rd gear

  Tämän aamun Savon Sanomissa oli ilmoitus Kuopion Moottokoneistamo Oy:n konkurssipesän velkojainkokouksesta. Vähiin käyvät...

  Onko Kuopiossa enää yhtään lohkon koneistuksia tekeviä yrityksiä?
   

Kerro tästä muillekin!