Moottoriöljy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja shs71, 11.8.2022.

 1. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  menty meillä sota öljyllä vuosia joka autossa,nyt pytty loppu ja jotain piti laittaa eukon v70 niin ostin mobil 3000,voi vittu onpa kuraa,kohta sytty helteellä pakopuolen vikailmot,vähän aikaa ja taas helteellä tulikin jo teksti .vaatii moottorihuollon,aloin epäilemään viskositeetti onkelmaa mikä olikin totta.vaihdoin sotaöljyt jota löysin isomman pytyn ,loppui onkelmat.vähän samaa kuin joskus osti auton ja kontissa oli king turbo super heavy öljykannuja niin tyhjäkäynnillä vilkahti övalo,vaihdolla poistui.ai niin ,sotaöljyssä 5-40.kesät talvet
   
 2. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Mitä tavaraa sotaöljy on?
   
  LehtinenA ja Isamu tykkäävät tästä.
 3. f34

  f34 Double Gearhead

  Kyl on autossa vikaa jos öljyvalo vilkkuu, jos yleensä koneessa on öljyä riittävästi.
   
 4. 67_Camaro

  67_Camaro 2nd gear

  Itsellä ollut useat vuodet käytössä Mobil 3000 5-40 ölpät 406cid vanhan liiton pikkulohkossa, kuumanakin tyhjäkäynnillä dee päällä 40PSI ööpaineet vakiopumpulla ja "pikkupainejousella". Ihan yhtä lailla toimineet ölpät kuin edelliset Redlinet joiden saatavuus heikko ja ylihintainen.
   
  LehtinenA ja -Skeletor- tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!